Deskundig bedrijf

Goed advies gekregen en werkzaamheden uiteindelijk netjes uitgevoerd. Fijn dat ze met je meedenken.

Goed advies en opvolging

Prettige communicatie en advies. Isolatie is volgens afspraak geplaatst en de monteurs waren vriendelijk en dachten goed mee.

Fijn bedrijf

Ze waren op tijd en hebben proffesioneel kruipruimte geïsoleerd en alles netje opgeruimd

Alles klopte prima !!!zeer nette harde werkers.

Prima werk verricht en netjes gewerkt

Goed uitgevoerde werkzaamheden netjes en schoon opgeleverd Klein puntje van kritiek is de reactietijd na opdracht en de kleur van de voeg is op sommige plekken niet helemaal goed

Snel en goed

Door het corona was het allemaal anders, toch hebben de medewerkers alles aan gedaan om goed alles aftewerken. waren zeer tevreden.

Goed georganiseerd en uitgevoerd.

Er is correct gewerkt en het karwei is op een vlotte manier geklaard. Bewondering voor de jongeman die als een aardrot onder de vloer aan het werk was. Ik kan natuurlijk niet zien of de isolatiekorrels overal in voldoende mate zijn terecht gekomen. Ik ga er vanuit dat het allemaal 100 % in orde is.

Vakwerk geleverd en in een halve dag klaar!

In eerste instantie kwam de medewerker wat nors over, maar dit veranderde al snel. In een halve dag bijna het hele huis van spouwmuurisolatie voorzien en alles weer netjes achter gelaten. Vakwerk geleverd door de 2 mannen, de gaten die geboord zijn zie je bijna niet meer terug.

complete ontzorging

Van afspraak maken voor advies tot en met de factuur enorm klant vriendelijk. Werkzaamheden worden zeer netjes en door vriendelijke medewerkers uitgevoerd.

Prima werk

De mannen hebben flink doorgewerkt. 1 minpuntje: de stofafzuiging bij het gaten boren werkte niet. Verder geen problemen. Zijn wel heel benieuwd naar het effect.

Prima levering volgens afspraak

De levering was prima door vakkundige mensen. Doordat de monteur door het dak zakte is er ruimte voor verbetering, hoewel ook dit prima door Takkenkamp is opgelost.

Snel en netjes gewerkt

De buiten muur is geïsoleerd, het is nagenoeg onzichtbaar!

Netjes correct en goed overleg

Alles overeenkomstig afspraak goed uitgevoerd, met inachtneming van de coronaregels.

Komt niet opdagen

24 april zou er iemand bij mij langskomen voor een adviesgesprek. Helaas is er niemand geweest die dag en de dagen erna ook niet en heb ook helemaal niets meer gehoord van ze. Beetje jammer koste me een vrije dag voor niks

Betrouwbaar en hebben vakkennis

Alle afspraken zijn zoals besproken nagekomen. Professionele uitvoering. Wij zijn erg tevreden.

Snel, deskundig en geheel volgens afspraak. Ook ondersteuning bij subsidieaanvraag energiebesparing eigen huis was klasse.

Prima service en vriendelijkheid

Goede bereikbaarheid en vriendelijke benadering bij vragen. Correcte afhandeling en goed uitgevoerde bodemisolatie door vriendelijk personeel.

Zeer vriendelijk en deskundig personeel is het visitekaartje van Takkenkamp

Ik werd uitvoerig uitgelegd wat men ging doen en hoe het procedé is samengesteld. Men liet ook zien hoe het in de spau werd gespoten. Na afloop werd ook alles netjes opgeruimd en aangeveegd. In woord en daad was men correct dit alles ondanks corona

Keurige jongens, net werk geleverd. Prima afgehandeld.

Goed, vlot en betrouwbaar!

Bij het eerste bezoek kregen wij al direct een goed gevoel over de werkwijze van uitvoering. Er werd ook in de kruipruimte goed bekeken hoe het daaronder allemaal zit. En daarna werd er ook vlot een kostenplaatje aan ons gepresenteerd en die viel voor ons gelukkig vrij gunstig uit. Na twee weken kon de firma Takkenkamp al bij ons gaan isoleren. En dat isoleren verliep ook vrij vlot, want binnen twee uur waren ze al klaar. Wij waren in eerste instantie een beetje bang voor de stank, maar toen wij ons huis binnenkwamen, rook het gelukkig niet........ Een hele opluchting voor ons en daarom zijn wij ook heel tevreden met de firma Takkenkamp.

Keurig nette uitvoering door zeer ervaren mensen, geen woord teveel!

Er wordt keurig een datum afgesproken en als er vertraging is wordt je telefonisch geïnformeerd. Nette uitvoering door zeer ervaren mensen die kwaliteit hoog in hun vaandel hebben staan.

Prima bedrijf

Deskundige adviseur en vriendelijke monteurs.

Mannen waren vriendelijk, bekwaam en netjes.

Ze waren wat vroeger dan afgesproken en vroegen of dat mogelijk was. Ze vertelden netjes wat ze gingen doen, gaven uitleg en lieten zien wat ze gingen doen. Het werk was rap gedaan en er werd netjes opgeruimd. Goed gedaan.

Snelle en keurige isolatie

De heren waren keurig op tijd, en hebben netjes aangegeven wat ze gingen doen. Ze hebben alles weer netjes opgeruimd.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.