Allemaal prima

Alles vlot en netjes gedaan conform heldere afspraken!

De bodemisolatie en spouwmuurisolatie zijn uitstekend en volgens afspraak uitgevoerd. Na de werkzaamheden werd de werkplek etc. netjes opgeruimd. Het personeel is professioneel en behulpzaam bij vragen.

Hard verwarmend

Alles volgens afspraak geleverd. Spouwmuren zijn keurig geisoleerd en verbetering leefklimaat binnen is direct voelbaar. Ook de knipvoegen waar de isolatie door naar binnen is gebracht zijn weer keurig in de originele staat hersteld.

netjes en correct gewerkt

Vanaf het maken van de afspraak tot en met de uitvoering is alles prima verlopen en nagekomen. Toen ik een vraag had over de subsidie aanvraag, bleek ik daar gegevens voor toegestuurd te kunnen krijgen en die had ik binnen een paar dagen in huis.

Vloerisolatie uitstekend, spouwmuur uitstekend, echter eerste dag aggregaat stuk, tweede dag isolatie te nat, derde dag uiteindelijk afgemaakt.

Goede afspraken, goede informatie, kreeg vakkundige indruk.

Jammer dat de apparatuur stuk ging, maar dat was overmacht. Is goed opgelost.

prima werk, afspraken worden nagekomen

Prijs goed, werk goed, communicatie goed!

Helemaal aan doel beantwoord

Goed advies, gedegen onderzoek en correct en netjes afgewerkt

snel en efficient

snelle afhandeling en levering

Prima werk

De jongens die bij ons aan het werk waren(Danny & Tai) leggen alles netjes uiten ruimen alles netjes op. Zeker een aanrader.

Goed gedaan personeel zeer vriendelijk

Waren op tijd en roosters geplaatst waarvan er 1 scheef op zit. Werden de spouwen gevuld lekte de lijmslang tot 2 maal toe in de huiskamer hebben het zelf moeten opruimen en de firma heeft geluk gehad dat er een siergrind vloer lag. Tevens is er vergeten een boorgat te vullen.

Prima vakwerk

Conform afspraak Netjes gewerkt Alles keurig opgeruimd achtergelaten

Goed betrouwbaar bedrijf.

Komen afspraken goed na.

Tevreden over de uitvoering

Het werk is zoals afgesproken uitgevoerd. Ook is duidelijk aangegeven welke maatregelen we moeten nemen.

Zeer Goed

Professioneel en klantvriendelijk.

Vakkundige organisatie die afspraken nakomt

Mijn ervaringen zijn positief. Goede communicatie, vakkundigheid en afspraken die worden nagekomen vind ik belangrijk. Ik heb alle deze aspecten positief ervaren

Professionele organisatie

Kwamen alle afspraken na en uitvoering van de spouwmuur isolatie verliep vlekkeloos en netjes

Perfect, duidelijk, prettig en correct

Prettige werkwijze en duidelijke informatie / afspraken.

Goede service, goed resultaat

Na lang zoeken kwamen wij bij Takkenkamp Isolatie uit om zowel onze zolder als spouwmuur te laten isoleren. Zowel het intake proces als de verder afhandeling verliepen zeer soepel en het daadwerkelijke isoleren ging probleemloos, vooral gezien het niet standaard dak dat we hebben.

Prettig personeel

We waren tevreden, soms had het wel iets netter afgeleverd mocht worden

Net personeel, werken keurig

Goede service en nazorg

Goede uitleg, advies en uitvoering

Goede uitleg en adviezen met een professionele uitvoering

Duidelijke uitleg, en prima werk verricht

Duidelijke uitleg, en advies. Werkzaamheden zijn netjes uitgevoerd. Helaas ging een koppeling kapot, waardoor het werk een paar uur later klaar was dan gepland, maar dat gaf geen probleem, en werd goed opgelost.

Super goed resultaat zowel binnen als buiten.

De mensen die de werkzaamheden uitvoerden waren beleefd en namen de tijd om alles uit te leggen. Foto's gemaakt en naar jullie gemaild voor de subsidie. Wij zijn echt meer dan te tevreden met jullie!

Voorlichting vooraf klopte niet

1. Voorlichting vooraf klopte niet. Men zei toen dat men van buitenaf door houten aftimmering de spouw kon isoleren, en het hout netjes afdichten met kurk. Op de dag zelf bleek dat helemaal niet te kunnen, en had ik ad hoc de keus grote delen spouw niet te doen (wat slecht is ivm koudebruggen), of van binnenuit. Van binnenuit betekent uiteraard schade aan de binnenmuren en extra kosten dit te herstellen. 2. Men is 2x delen van de spouw vergeten, en moest dus 2x terugkomen. Dat terugkomen heeft men netjes geregeld, echter het komt erg slordig over. Bijv. hoe heeft men dan de rest van de spouw gedaan?

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.