Prettige, persoonlijke communicatie en goed vakwerk!

Het contact met de firma Takkenkamp is heel prettig. Afspraken zijn helder en worden goed nagekomen. De bij ons geleverde bodemisolatie werd snel en goed aangebracht en de restjes netjes opgeruimd. We zien uit naar onze volgende afspraak, wanneer de spouwmuren zullen worden geïsoleerd.

Uiteindelijk precies dat gekregen zoals afgesproken

Nadat de geplande werkzaamheden helaas op dezelfde dag geannuleerd werden (door defecte machine) toch op korte termijn een nieuwe afspraak kunnen inplannen. Werkzaamheden zijn naar tevredenheid uitgevoerd door een vakkundige medewerker met oog voor detail en zeer netjes gewerkt!

Ze werken zorgvuldig

Geweldige service

Klantvriendelijk, meedenkend in belang van de klant.

Zeer netjes en snel gewerkt

De heren die de isolatie aanbrachten werkte zeer netjes, snel en zonder overlast. Goede uitleg wat ze gedaan hadden. Ze hebben de werkplek schoon achter gelaten.

Netjes, correct, diplomatiek

Nette vertegenwoordigers, met respect voor de klant. (Ik heb wel anders meegemaakt). Én de vrachtwagen was schoon, misschien minder belangrijk, maar het geeft een eerste indruk.

Leveren vakwerk

Goeie voorlichting, praten niet naar de mond, komen op tijd en laten alles netjes achter. Kortom top bedrijf!

Vakkundig personeel dat keurig werkt

Bodem en spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Beide dagen kwamen de medewerkers op afgesproken tijdstip. Het werk werd keurig uitgevoerd en nadien werd alles opgeruimd. Er werd meegedacht en eerlijk advies gegeven, bijv over roosters en dicht voegen van boorgaten. Wij zijn erg tevreden over het geleverde werk !!

De snelheid en vakkundigheid hebben ons verbaasd. Heel anders dan bij onze buren door een ander bedrijf is gedaan.

Vriendelijk personeel en netjes werk geleverd

De inspecteur die geweest is was vriendelijk liet een duidelijke offerte achter, Het personeel dat de spouwisolatie uitgevoerd heeft, was keuring op tijd aanwezig, vakkundig en hebben netjes werk afgeleverd.

Tja......

Toen de mannen de spouwmuur controleerden, ontdekten ze spouwvervuiling. Die was bij opname eerder niet vastgesteld en niet meegenomen in de offerte. Of ik akkoord ging met € 600 extra kosten. Niet veel keuze dan. En ik ben ervan overtuigd dat Takkenkamp te goeder trouw is, maar dit is wel vervelend. Mannen hebben keurig werk geleverd en alles superschoon geveegd achtergelaten. Dus ja, meer dan een 7 wordt het niet vanwege die extra kosten.

Mooi werk afgeleverd

mooi werk afgeleverd onder de vloer ziet er hoed uit en het verschil is zeker merkbaar. Op het laatst wel een klein probleempje maar dat is opgost.

niet in 1 keer klus geklaard,

Door onvoldoende duidelijke communicatie tussen firma en externe kraanverhuurder werd verkeerde apparatuur geleverd waardoor de spouwmuurisolatie niet op 1 dag kon worden aangebracht. Zelfs op dag 2 was het materiaal niet op orde en moest er een externe machinist aan te pas komen om het in orde te maken. Eerder werd vloerisolatie gedaan en werden er geen ventilatieopeningen geboord. Dit was toe niet mogelijk ivm ruimtegebrek. De spouwmuur-mannen zouden dit alsnog doen, alleen die wisten van niets. Ik wil Takkenkamp wel aanbevelen maar met duidelijke waarschuwing: spreek alles goed door zodat je niet als wij een extra vrije dag moet inleveren.

werkzaamheden volgens afspraak uitgevoerd

Wij hadden achteraf graag tijdens het advies gesprek willen horen dat de parels niet de enige mogelijk isolatie was. De tweede manier kon niet gerealiseerd worden ivm water in de kelder. Echter, nadat we het grondwater in de kelder hadden afgevoerd, bleek de tweede manier, de betere vloerisolatie wel mogelijk. Ons was wel verteld dat dit een betere oplossing zou zijn, maar niet dat het ook mogelijk zou worden met het leegpompen van de kelder. Dat hoorden we van vrienden.

Professioneel

Goed contact, voorlichting en offerte zonder verplichtingen. Na opdracht duidelijke afspraken voor wanneer en hoe het werk verricht gaat worden en afhandeling van subsidie aanvraag.

Efficiënt werken,vriendelijk personeel

3 huizen werden de spouwmuren in 1 dag geïsoleerd door het efficiënt werken van de jongens. De jongens hadden kennis van zaken en we hadden door het nette werken weinig overlast.

Snel en netjes gewerkt

Bij ons is er muur isolatie gespoten, er word netjes gewerkt ,en ook keurig geveegd en opgeruimd

Klantgericht, meedenkend, professioneel, snelreagerend kortom grote klasse.

Vanaf de vertegenwoordiger die goede uitleg gaf, de uitvoering door ervaren Nette mensen en de planning inclusief nazorg wat betreft het aanleveren van het formulier betreffende de subsidie aanvraag. Het enige wat ik zou adviseren is om de klant vooraf te informeren dat zij foto's moeten maken tijdens de werkzaamheden, daar deze nodig zijn voor het subsidie formulier.

Xx

Xxx

Isolatieproduct hopelijk goed, krappe voldoende voor de afhandeling

Ik ga er van uit dat het product goed is aangebracht, maar: - de specie waarmee de gaten zijn opgevuld is absoluut niet de kleur van de originele voeg. Het hele huis zit nu vol met donkere plekken; - er is zeer matig geveegd, overal nog witte resten, sigarettenpeuken en roerlepeltjes. - monteurs waren vriendelijk maar zaten ineens in de auto en bijna vertrokken; heb nog even gedag kunnen zeggen door er zelf nog naar toe te lopen; - Had verwacht dat er vanuit Takkenkamp een vraag was gekomen of alles naar tevredenheid is afgerond. Die vraag is (nog) niet gekomen. De rekening heb ik wel al.

Werkzaamheden goed uitgelegd en uitgevoerd

Zeer tevreden over uitgevoerde werkzaamheden. Het inplannen van de werkzaamheden ging wat lastiger door slechte bereikbaarheid planning

Isoleren via Takkenkamp - DOEN!

Vakmanschap, nette afwerking, punkt op tijd, vriendelijk personeel.

De 2 mannen die s morgens voor de deur stonden hebben een superieure job geleverd. Totaal geen overlast van vuil en perfecte reparatie van dr geboorde gaten. Ondanks het feit dat het zomer is, is heel goed te merken dat er minder geluidsoverlast en aangenamere omgevingstemperatuur aanwezig is. Nette mensen, keurige job, sublieme afspraken.

Goed werk verricht!

Mensen van Takkenkamp kwamen op de juiste tijd, zoals afgesproken. Ben tevreden over het geheel!

Zorgvuldige aanpak

Netjes gewerkt en zorgvuldig gewerkt. Resultaat moet nog blijken maar gezien werkwijze vertrouwen in het gewenste resultaat. Een goed geïsoleerde spouwmuur!!

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.