Praktisch meedenkende medewerkers, netjes en goed

Het traject offerte - inplannen van werkzaamheden verliep goed. Op de site staat in 1 dag geplaatst, dat is niet mogelijk. Ondanks een volledig lege zolder en recht toe recht aan ruimte zijn ze toch met 2 dagen (2 ploegen op 1 dag) bezig. De uitvoering verloopt netjes en soepel, op momenten dat er een keuze gemaakt wordt, melden de medewerkers zich en komen met voorstellen zodat je ook op informatie keuze kan maken. Geheel wordt netjes afgewerkt en opgeruimd. top.

Ik ben heel tevreden over de werkzaamheden en over de mensen die hier aan het werk waren.

Verder heb ik niets toe te voegen

Fijne mensen, keurig werk afgeleverd

Ondanks een later wisseling van soort isolatie is alles op tijd, volgens afspraak een vooral keurig uitgevoerd. Complimenten!

Volgens afspraak, beleefd en netjes

Goede ervaring. Adviseur gaf goede uitleg, gaf veel vertrouwen. Uitvoerende jongens volgens afspraak op tijd begonnen. Wederom goede uitleg, en voldoende gelegenheid om foto's te maken voor subsidie-aanvraag. Alles schoon en netjes achtergelaten. Vrijstaande woning was 6 uur werk. De aannemersverklaring tbv subsidie heb ik nog niet terug ontvangen, dit duurt vrij lang. Hoop dat die snel komt. Voor de resultaten zullen we even moeten wachten, de tijd zal het leren. Maar over de uitvoering dus niets dan lof.

Kundig en vriendelijk

Het contact vooraf en het contact tijdens de werkzaamheden is vriendelijk en professioneel. Ook in de afhandeling van klachten communiceert men goed. Momenteel lopen we er echter tegenaan dat de aanvraag voor een uitvoerdersverklaring geen reactie oplevert. Wellicht door drukte?

Netjes gewerkt

Heren waren op tijd en hebben netjes gewerkt. We mogen nog niet onder de grond, dus geen oordeel hoe de vloer isolatie eruit ziet. We vertrouwen erop dat ook dit in orde is.

Netjes uitgevoerd en opgeleverd

De vloer- en muurisolatiewerkzaamheden zijn netjes uitgevoerd en opgeleverd. Tijdens de werkzaamheden werd er goed rekening gehouden met de Corona beperkingen.

Uiteindelijk kwam alles goed

Ik had van te voren netjes gemeld dat mijn huis in totaal 3 kruipruimtes heeft waarvan twee toegankelijk via luiken en 1 via een gat onder de fundering vanuit 1 van die ruimtes. En had aangegeven dat iemand dit even van te voren moest inspecteren zodat ze op de dag van isoleren niet voor verrassingen komen te staan (Haarlemmermeer, grondwater). Echter, op de dag dat ze in mijn beleving deze inspectie kwamen uitvoeren, kwamen de jongens het werk uitvoeren. Geen goede communicatie. Die jongen kwam dan ook voor een verrassing te staan. Maar hij was een ontzettende doorzetter en heeft alles in 1 ochtend kunnen doen. Voor hem dan ook een dikke 9! Enige punt zou zijn dat ze iets beter hadden kunnen opruimen en schoonmaken. Dit moest ik namelijk zelf nog grotendeels doen buiten. Al die balletjes lagen nog overal en ook modder. De miscommunicatie vanuit het hoofdkantoor naar die jongens was ook niet heel fijn. Want ik moest last minute met werk regelen dat ik niet zou komen die dag.

prima zaak! Goe georganiseerd!

Prima zaak!

Blij met de warme deken om het huis!

Erg fijn dat de werkzaamheden op korte termijn zijn uitgevoerd. Helaas niet zonder dat er een machine niet goed werkte, maar allemaal goed opgelost en goed gecommuniceerd.

Goed, professioneel bedrijf dat weet waar ze mee bezig zijn

Correcte, deskundige medewerkers. Goed adviesgesprek. Duidelijke offerte, scherp geprijsd. Uitvoering vlot en netjes verlopen. Vriendelijke monteurs. Alles naar tevredenheid aangepakt.

Goede nazorg

En toen stond het busje met aanhanger van Takkenkamp voor de deur. Het zou nu toch echt gaan beginnen. Twee mannen kwamen eruit en na zich voorgesteld te hebben gingen ze direct voortvarend aan het werk. De ene ging op vaste afstanden allemaal gaten in de buitenmuur boren, terwijl de andere daar weer achternaliep met een lange buis. Hij blies het isolerende schuim naar binnen, de spouw in. Buiten de spouwmuur hebben wij een garage staan, maar daarboven ook een kamer. terwijl zij lekker bezig waren liep ik deze kamer. Dat was schrikken. Ik had schijnbaar een lek in de spouw, want het schuim was achter een houten muurtje terecht gekomen en had deze volledig uit zijn verband gedrukt. Op de vloer had zich al een grote hoop wit schuim gevormd. De gatenboorder begon dit direct na melding op te ruimen en toen ze weg waren was het weer schoon. Maar had ik nog steeds uit zijn verband gedrukte muur. En de verzekering dat het opgelost zou worden. Na een paar dagen werd ik gebeld door een timmerman om een afspraak te maken om de schade te repareren. Het was even zoeken en omdat wij geen haast hadden duurde het nog een paar weken voordat hij langs kon komen. En nu ziet alles er weer prachtig uit. Ook de gaten in de buitenmuur zijn amper terug te vinden. En nu het eindelijk wat kouder wordt voelt het al veel aangenamer binnen. De factuur kregen we pas toen alles was opgelost. Heel netjes.

Top geregeld!

goed en soepel contact. Heldere afspraken en snelle levering.

Perfekt

Perfekt!

Goed werk geleverd!

Heb door Takkenkamp mijn spouwmuren laten isoleren. Dit is keurig en naar volle tevredenheid gedaan. En het scheelt echt in de stookkosten.

Goed werk geleverd!

Keurig!

Fijne adviseur en heel prettig gesprek. Vervolgens waren wij snel aan de beurt en is het huis door 2 vakmannen geïsoleerd. Het ging snel en goed. Alles netjes afgesmeerd en rommel opgeruimd. 's-avonds direct plezier van gehad. Daarnaast ook nog een goede/scherpe prijs dus voor ons echt top geweest.

Fijne en snelle service

De offerte en de afspraak was snel gemaakt.

Iedereen op kantoor en de werkvloer kwam zijn afspraken na. En de jongens die de korrels aan brachten waren zo netjes en klantgericht. In een woord een geweldige ervaring.

Precies volgens afspraak uitgevoerd

Nu de koude dagen naderen ben ik benieuwd naar het dalen van het gasverbruik.

Vlot en netjes

Half acht gestart en om een uur klaar met 136 m2. Alles netjes opgeruimd en precies gedaan wat was afgesproken.

Goed bereikbaar, snelle eerste afspraak en goede beoordeling van de situatie. Een prima offerte en er wordt creatief meegedacht in oplossingen. De uitvoerders hebben netjes en deskundig gewerkt. Na een slechte ervaring met een ander bedrijf heeft dit bedrijf het zeer goed aangepakt.

Vriendelijk, klantvriendelijk en netjes.

Vriendelijke bejegening. Werkzaamheden zijn netjes vericht.

Netjes gewerkt,professionele manier van werken

De medewerkers zijn zeer professioneel en werken netjes. Fijn bedrijf om de werkzaamheden door te laten verrichten en ga zeker kijken naar meer mogelijkheden

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.