Duidelijke informatie, snelle levering.

Super fijne service

Super service.

Hard gewerkt, keurig opgeruimd. We zijn blij.

Helaas viel de afspraak op een zeer regenachtige dag. Eerst overlegd of er wel doorgegaan kon worden, toen de regen iets minder werd toch gestart. Daarna hard doorgewerkt, rekening gehouden met de covid-regels, en voor zover mogelijk, er moest ook in huis (zolder) geboord worden, meteen alles opgeruimd. Ook regelmatig met ons overlegd als er iets aangepast moest worden. Prima lui.

Wilde geen offerte uitbrengen

Via Centraal Beheer Takkenkamp benadert om mijn isolatie (rd 3) te verbeteren voor de vloerverwarming. Dat zou volgens telefonisch gesprek onnodig zijn. Wilde niet eens offerte uitbrengen. Ok bizar. Dan maar een andere aanbieder.

Prima werk geleverd. Verschil duidelijk merkbaar

Niets aan toe te voegen

Keurig gewerkt.

Wij hadden alles voorbereid volgens afspraak. Netjes gewerkt, beleefd in de omgang, na 14.30uur keurig opgeruimd.

Erg goede service!

Er was in eerste instantie een verkeerde inschatting gemaakt door de inspecteur. Deze is op zijn vrije zondag vervolgens gekomen om ons te helpen het allemaal in orde te maken om er voor te zorgen dat er toch nog geisoleerd kon worden bij ons. Dat getuigt van een uitstekende inzet en zorgen voor de klant. Ik kan Takkenkamp aan iedereen aanraden, top service!!!

Netjes en snel gewerkt.

Spouwmuur laten isoleren. Er wordt netjes en snel gewerkt. Alles wordt weer mooi schoongemaakt. Goed overleg . Top

Prima werk

Het werk is tot volle tevredenheid uitgevoerd. De voorbereiding en uitvoering ging vlot,de mensen waren vriendelijk en kundig en ruimde na afloop weer keurig al het gemorste schuim e.d. op. Direct na de uitvoering hadden we een paar koude dagen en nachten waarbij de werking van de isolatie al direct voelbaar was.

Uitstekend werk vakkundig en betrokken

Uw personeel werkt netjes en klantgericht werkt alles netjes af

Snel, schoon en netjes werk uitgevoerd conform verwachtingen

Voor mijn woning uit 1974 heeft Takkenkamp Isolatie spouwmuurisolatie en bodemisolatie aangebracht. Het gehele traject van afspraak maken, woning onderzoeken, informatie verstrekken, inplannen werkzaamheden en uitvoer werkzaamheden gingen gemakkelijk en snel. Persoonlijk contact met de adviseur van Takkenkamp Isolatie verliep prettig. Voor dit traject heb ik meerdere bedrijven gevraagd om een offerte. Takkenkamp Isolatie was hierbij ook nog eens het voordeligste.

Prima mensen die de isolatie hebben gedaan.

Isolatie is prima alleen hebben de steigerbouwers de voegen niet gerepareerd nadat de muur ankers verwijderd zijn.

Prima service en advies!

De samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Er werd goed gecommuniceerd en de dag van uitvoering is probleemloos verlopen.

Volgens afspraak

Nette en vriendelijke mannen, alles netjes afgeplakt. Ik heb herberekening onder de vloer even bekeken en beoordelen, maar het ziet er erg netjes uit. Ze hebben echt hun best gedaan, niets afgeraffeld. Kortom, een zeer tevreden klant! Groeten Klaas Ferwerda Gytsjerk.

keurig

aardige mensen

Netjes uitgevoerd, 1e keer enkele randen vergeten, prima opgelost!

Takkenkamp werkt erg netjes en snel mbt vloerisolatie. Helaas enkele randen vergeten, ,maar dit werd binnen de kortste keren snel en vakkundig opgelost, ze kwamen nog een keer! Erg tevreden met het resultaat en de vloer in huis blijft nu lekker op temperatuur, is erg goed te merken. Blij dat we deze isolatiemaatregel hebben genomen.

vriendelijk en korrekt

Redelijk tevreden

Van de vier bedrijven die we over de vloer hebben gehad voor offertes, waren we het meest tevreden over Takkenkamp. Daarom hier mee in zee gegaan. Over het algemeen tevreden, wel wat puntjes die beter konden. - Offerte opgevraagd. Kreeg in eerste instantie offertes met materialen die blijkbaar niet bij ons dak mogelijk waren. Pas na voorlopig akkoord op offerte (met juiste materialen) kwamen ze langs voor inspectie. Aantal m2 viel veel hoger uit door zaagverlies. Hebben ze vooraf niet voor gewaarschuwd. De prijs was ondanks een korting flink hoger. We mochten van de afspraak afzien, maar omdat we het nog in 2020 uit wilden laten voeren hebben we het door laten gaan. - Vooraf is aangegeven dat het 1 dag zou kosten. Bleek ruim 1,5 dag te zijn. Werkrooster om moeten gooien. De medewerkers die de klus uitvoerden, gaven aan dat dit bij particulieren vrijwel altijd zo was. Was handig geweest als we dit eerder wisten. - Klantenservice vaak slecht bereikbaar en had niet altijd even veel kennis. Bij doorverbinden werd de verbinding vaak verbroken. De dakisolatie is netjes opgeleverd, er werd na uitvoering zelfs tot beneden gestofzuigd. Wat afdeklatjes zijn na plaatsing krom gaan staan (te strak geplaatst), maar dit is enkele weken later prima hersteld.

Goede info aan huis en snelle en nette werkwijze van de werklieden.

De uitleg aan huis door Johan was uitstekend. Helder en begrijpelijke uitleg. De werklieden waren uiterst beleefd en hebben hun werkzaamheden, vloerisolatie, netjes uitgevoerd. Ik ben dan ook zeer tevreden over het totaal. Nu ben ik in afwachting van een afspraak voor de spouwmuurisolatie.

Alles is probleemloos verlopen

Takkenkamp is niet te beroerd om wat extra's te doen.

Snel en netjes uitgevoerd

Gewoon netjes en volgens afspraak

Werkzaamheden conform afspraak uitgevoerd. Medewerkers waren fatsoenlijk. Lieten geen rommel achter.

professioneel bedrijf komt afspraken na

nette vakmensen niks op aan te merken

zeer professioneel

netjes gewerkt

Professioneel in alle opzichten

Zeer klantgericht en deskundig. Isoleren is een vak. Uiterst plezierig contact met alle onderdelen van het bedrijf: Van opname tot subsidieafhandeling. Een speciaal woord van dank en bewondering voor Richard Beekman. En voor de twee teams, die het werk hier hebben uitgevoerd. Het is maar mooi gelukt om 23 december de subsidieaanvraag in te dienen.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.