Goede klantenservice, vriendelijk geholpen!

Hele prettige mensen werken er op kantoor! Vriendelijk aan de telefoon en geven goede informatie, je weet ook meteen qua prijs waar je aan toe bent. De mannen die de isolatie hebben geplaats waren professioneel en hebben goed werk geleverd. Wij zijn heel blij met onze keuze voor Takkenkamp.

Ze zullen wel goed zijn maar inspanning van niks

Ik wilde een afspraak maken voor advies. Mijn agenda biedt mogelijkheden dagelijks na 17.00. en vrijdags de hele dag. Helaas geen mogelijkheid om een advies gesprek te plannen Zal wel te goed gaan met de zaken.

Snel, duidelijk, pragmatisch

Onze spouwisolatie lag eerst bij een concurrent, echter hebben die het werk 2 maanden uitgesteld wat ons de hogere subsidie uit 2020 heeft gekost. In de 2 maanden tijd tussen het uitstel en de beoogde uitvoering heeft Takkenkamp: - een offerte gedaan - een inspectie gedaan - en uitgevoerd (ik kloteweer om buiten te zijn!) Daarnaast waren ze flexibel opdat ik zelf een hoogwerker lokaal mocht huren wat in de pegels heeft gescheeld. Snel, deskundig, en geen ge***. Zet dat maar op jullie busje :-)

Duidelijke afspraken, goede info, redelijke prijs. Personeel werkt keurig, vriendelijk en klantvriendelijk.

Tot nu toe circa 2 weken uitstekend, hadden het eerder moeten doen

Vlot en schoon opgeleverd plezierig personeel. Netjes op geruimd na afloop

Prima vaklui

Aardige vakkundige werklieden. Snel en efficiënt. Hebben echt verstand van zaken. Werk ziet er mooi uit

Volgens afspraak gewerkt

Alles prima gedaan zelfs de subsidie aanvraag. Gewoon een top bedrijf .

Snelle afwikkeling en harde werkers

Snelle afwikkeling , harde werkers .

Goed en snel gewerkt

Goed en snel gewerkt. Ze waren er al even voor de afgesproken tijd. Klantvriendelijk en netjes gewerkt!!

Keurig werk geleverd

Correct en goed werk afgeleverd

Goed.

Ondanks de regen toch snel en vakkundig aangebracht.

Wij zijn op een nette en vriendelijke manier geholpen.

Mijn ervaring met het hele proces vanaf de aanbieding tot en met de oplevering is uitstekend.

Goede afhandeling na lang wachten.

vriendelijk personeel.

Goed advies, goede uitvoering!

De adviseur die langs is geweest heeft een duidelijke uitleg gegeven van de mogelijkheden voor vloer isolatie. Nadien is er snel een duidelijke offerte gegeven. Na opdracht gebeld voor een datum te bepalen voor uitvoering. Alles verliep volgens afspraak. De uitvoerende mannen waren op tijd, helaas door het weer was het materiaal er 2 uur later, maar daarna zijn de mannen snel aan de gang gegaan en binnen een half uur was mijn vloer geïsoleerd. Het effect van de isolatie was meteen te merken, de vloer voelde een stuk warmer en de kamer blijft langer op temperatuur, waardoor de verwarming minder vaak aan hoeft te springen.

Snel en vakkundig

Ik heb door Takkenkamp mijn spouwmuren laten opvullen met isolatie. De twee harde werkers kwamen op de afgesproken tijd, verspilden geen tijd en starten meteen met het werk. Vriendelijk, hardwerkend en sneller klaar dan ze vooraf dachten.

Slechte ervaringen

Mijn advies, geen zaken mee doen. Houden zich niet aan afspraken. Überhaupt een afspraak krijgen is onmogelijk. Slechte communicatie, reageren niet op mails/terugbelverzoeken. Meerdere keren excuses vanwege zieke adviseur, na 4x niet geloofwaardig meer. Vanaf december bezig om een afspraak te krijgen en tot op heden kunnen ze dit niet eens nakomen. Vertrouwen dat ze kennis van zaken hebben is er inmiddels niet meer. Kortom, kies voor een ander bedrijf! 15-01-2021 Ik heb het verzoek gekregen mijn review aan te passen. Dit doe ik niet aangezien ik ontevreden ben. Takkenkamp geeft aan dat er wel gereageerd is en dat de laatste afspraak half vertraagd was en door kon gaan. Ik heb de laatste afspraak afgezegd aangezien ik er geen vertrouwen meer in had na zoveel loze beloftes. Dus nogmaals het advies als het überhaupt geplaatst wordt, ga niet met Takkenkamp in zee.

Vriendelijke contactpersonen en snelle service

Het contact met alle contactpersonen was erg prettig! Snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding. We merken al meteen veel verschil in deze koude dagen!

Goed geholpen door de medewerkers!

Op aanraden van een familielid hebben we gekozen voor Takkenkamp. Na inspectie en het ontvangen van de offerte een afspraak gemaakt. Helaas ging er bij het inplannen wat mis. Ook had men bij de uitbouw de aanname gedaan dat isoleren daar geen nut had. Na boren en meten door de mannen die aminotherm in de muren spoten bleek daar zelfs meer ruimte te zitten dan in de originele schil van het huis. Maar goed, ik deed ook de aanname dat het daar niet nodig was. Maar de heren die hier kwamen spuiten, niets dan lof over hen. Goed geholpen, alles netjes opgeruimd en zelfs de ramen helemaal gewassen!

Het hele traject is keurig verlopen!

Offertes waren duidelijk, Werkzaamheden zijn keurig en binnen de planning uitgevoerd. Zeer vriendelijke en behulpzame monteurs die actief meedachten over het gewenste resultaat. Ook na afloop van de werkzaamheden is alle afval e.d. netjes opgeruimd. Ik stel het op prijs als jullie de twee ploegen monteurs op de hoogte brengen van deze complimenten. Zij zijn de visitekaartjes van jullie bedrijf!

Dik tevreden

correcte manier van werken met afspraken en eveneens zeer tevreden over de uitvoering!

Snel, duidelijk en goed!

Heldere aanpak, waarbij afspraken duidelijk worden bevestigd en nagekomen. Vriendelijke medewerkers en tevreden met het resultaat!

Merken meteen verschil.

Fijn gesprek gehad met Sjaak tijdens de opname voor spouwmuurisolatie. Na akkoord gaan met de offerte op 24 December 2020 is de spouwmuurisolatie al gerealiseerd op 29 januari 2021. We merkten s'avonds al meteen, dus superblij met het resultaat.

goed netjes en vriendelijk

ze werkten netjes geen troep achterlatend . de gaten in de muur zijn bijna niet meer zichtbaar .

Top bedrijf top medewerkers, die de klus netjes hebben gedaan.

Het was een 9 of een 10 geworden, als de kosten voor stijger, die gemaakt was van rest hout niet in rekening waren gebracht.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.