medewerkers kwamen keurig op tijd en na telefonisch overleg

o.i. leverden de medewerkers het werk goed af, ruimden alles netjes op, stoep aangeveegd enz uw gegevens ook al doorgegeven aan belangstellende buren hartelijk dank, heel fijne paasdagen p.s. "we zitten er warmpjes bij" met dit weer

Kwaliteit geleverd.

Ze gingen gelijk voortvarend te werk. Afval werd opgeruimd. Isolatiemateriaal van de ramen gehaald. Al met al goed werk geleverd. Monteurs waren zeer correct .

Proffesioneel en onafhankelijk advies en installatie

Zeer tevreden over zowel advies, planning als installatie. Zeer vakkundig en netjes werk afgeleverd en dat tegen een marktconform tarief.

Zeer professionele dienstverlening

Ik kan niet anders zeggen, het hele proces van eerste contact tot de uitvoering van de werkzaamheden is zeer netjes verlopen. Takkenkamp stelt zich professioneel op, komt afspraken na, communiceert helder, heeft kennis van zaken en voert de werkzaamheden netjes uit. Het is niet de goedkoopste partij in de markt doch, de kwaliteit is het geld meer dan waard. Niet alleen de kwaliteit van de werkzaamheden maar ook van de intake en het advies. Takkenkamp heeft bij ons bodemisolatie spouwisolatie uitgevoerd.

maken waar wat ze zeggen met zeer aardig en zeer bekwaam personeel

maken waar wat ze zeggen met zeer aardig en zeer bekwaam personeel

Snel, professioneel en klantvriendelijk

Zeer prettig om zaken met u te doen vanwege vakkundige afhandeling van de opdracht.

Spouwmuur isolatie in jaren 30 woning. Zeer netjes werk en vriendelijk personeel

De monteurs kwamen beide dagen netjes op tijd. Aan het eind van de dag werd ook alles netjes opgeruimd. De monteurs constateerde al snel dat ons dak veel te hoog was waardoor zij niet bij de laatste twee meter van de muur konden komen op een verantwoorde manier. Ze hebben gelijk voor de volgende dag een hoogwerker geregeld. Zeer netjes. Wat wij ons wel afvroegen is waarom de vertegenwoordiger dit niet gelijk heeft geconstateerd. Hij heeft zelfs nog foto's gemaakt van de situatie. Al met al een zeer vertrouwd adres die ik een ieder kan aanraden.

prima monteurs en snelle handelingen.

Prima verlopen net zoals we ons voorstelden.

Ik ben tevreden over Takkenkamp isolatie.

Ik ben tevreden over Takkenkamp isolatie. De adviseur was behulpzaam en nam de tijd om al mijn vragen te beantwoorden. Na mijn akkoord ging het vervolg snel, van planning tot isoleren. De mannen die kwamen isoleren waren netjes en ruimden na afloop netjes op. Een aanrader!

Netjes gewerkt, goed overlegd en prima werk geleverd

Nadat het isoleren van de spouw was uitgesteld door winters weer (10 feb), kwam er al snel een nieuwe afspraak(ma. 9 mrt). Deze afspraak werd op het laatst afgezegd omdat de machine stuk was(kan gebeuren). de mannen gaven aan dan zaterdag (13 mrt) te komen. Toen ze zaterdag de gaten hadden geboord kwam er een enorme hoosbui en was de gevel helemaal volgezogen met water. Verder gaan was geen optie. De klus hebben ze maandag (15 mrt) afgemaakt. Netjes gewerkt, goed overlegd, prima werk geleverd. Kortom, een zeer tevreden klant.

Het advies mbt de woningisolatie was prima, alleen de adviseur was naar mijn mening iets te snel weer vertrokken. Navraag gedaan op kantoor en toen goed te woord gestaan. Op de dag zelf kwamen er twee medewerkers van Takkenkamp, zij hebben keurig het werk gedaan en alles na afloop netjes opgeruimd. Complimenten voor beide heren. Ik zou het bedrijf zeker aanraden!

In 1 dag alle spouwmuren geïsoleerd. Zeer tevreden

Zeer tevreden. In 1 dag zijn alle spouwmuren geïsoleerd. In de ochtend was er natuurlijk wat geluidoverlast door het boren van de gaten maar daarna geen hinder of last ondervonden.

Super, zeker een aanrader.

Graag weet ik precies waarvoor ik betaal en wat ik in huis haal. Ik heb het voortraject als zeer prettig ervaren. Goed bereikbaar, prettige manier van communiceren en veel kennis in huis. Uitvoering ook netjes. Goed werk geleverd en alles netjes achter gelaten. Zelfs even meekijken met het wegrijden vanaf de oprit gezien de werkbus het zicht belemmerde. Na de tijd ook snel het formulier geleverd voor de aanvraag van de subsidie.

Goed geholpen en ook aardige mensen. Na de offerte te accepteren zou je binnen 20 werkdagen worden gebeld voor een afspraak. Dit was bij mij echter niet het geval en heb zelf contact op moeten nemen, gelukkig was het wel mogelijk om het 3 dagen later de muur isolatie er al in te zetten. En zat het die dag er binnen een paar uur in.

Alles verliep volgens plan en op een prettige manier. We zitten er nu warmpjes bij dankzij jullie!

Snel, schoon afgewerkt

Er op efficiënte wijze gewerkt en na afloop was de plaats schoon afgeleverd.

Afspraak is afspraak en kwaliteit

De vooraf gemaakte afspraak is netjes, correct en op tijd uitgevoerd. Personeel zeer vriendelijk en beleefd. Het hogere comfort is reeds voelbaar.

zeer positief

Vanochtend twee heren van Takkenkamp over en onder de vloer voor een isolatie-aanvraag. Informatief, vriendelijk, correct en zakelijk helder.

Goed en netjes werk geleverd.

De mannen waren stip op tijd. De spouwmuur isolatie is keurig uitgevoerd. Het voegwerk netjes in de juiste kleur hersteld. De boorgaten zijn niet of nauwelijks terug te vinden.

Vriendelijke mensen. Werken snel en netjes

goed personeel

Netjes verzorgd.

Is prima verzorgd. Enige min puntje zag ik twee gaten die niet dicht gevoegd waren met cement. Moet nog even wat afdichten

De aanwezige monteurs waren zeer service en klantgericht. We doen het goed of niet. Was hun motto. En dat heb ik duidelijk gemerkt.

Ik vond dat ze snel klaar waren

Nette mensen. Werkten goed. Ga als de verwarming weer doet met warmtebeeld camera van de brandweer kijken of ze alles gehad hebben.

Goed ingepland en uitgevoerd

Prima, ze beginnen wel lekker vroeg, echter wel rekening houden met het vele lawaai, bij ons geen probleem maar je weet het nooit met de buren of buurtgenoten

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.