4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed en netjes werk geleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede service, communicatie en met zorg voor een nestje met merels gewerkt :-)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nog niets</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Ondanks wat tegenslagen bij het opvullen hebben ze de klus wel helemaal afgemaakt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Niet echt netjes achtergelaten. Overal balletjes, zowel binnen als buiten en lijmdruppels op de tuintegels.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Alles snel geregeld, netjes opgeruimd en achter gelaten.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Klantgericht, kennis van zaken, vakkundig, keurig werk met minimaal overlast, vriendelijk, duidelijke uitleg, duidelijke offerte, goede informatie voor, tijdens en na de klus.</p><b>Verbeterpunten</b><p>In eerste instantie is prompt gereageerd, maar later liet de communicatie te wensen over. Vooral na de klus werd de communicatie over een vervolgklus slechter. Lang gewacht op bericht, nabellen was nodig en na het bezoek van een medewerker weken lang geen reactie terwijl het wel was beloofd. De vervolgklus wordt inmiddels door een ander bedrijf uitgevoerd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snelle en accurate berichtgeving; ben niet aanwezig geweest bij de uitvoering van het project. Geen rommel achtergelaten, gaten netjes gedicht. prima dus.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting over isolatiemogelijkheden. Bijstelling van de prijsopgave n.a.v. visuele inspectie door technicus is zeer OK. Uitvoering van vloerisolatie is m.i. correct, ook t.a.v. veiligheidseisen met isicyanaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Buren hadden ook geuroverlast; mogelijk door verbinding van hun open-haard met de kruipruimte. Ik wist niet dat zo'n verbinding gebruikelijk was. Misschien een suggestie om daar op te letten en de klant daarover te informeren?</p>

<b>Pluspunten</b><p>Snel en correct</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel en zeer netjes en goede uitleg over wat er allemaal gaat gebeuren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan niets verzinnen het was gewoon goed.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De isolatie van onze vloer kon snel worden ingepland en ze werkten heel netjes en schoon.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De uitleg was duidelijk wat en hoe ze de isolatie gingen inspuiten. De mannen hebben snel en netjes gewerkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke afspraken. Ook goede uitleg bij oudere woningen. Je weet waar je aan toe bent. Eigenlijk doen ze dus gewoon wat ze beloven.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen, ga zo door.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prima afspraken i.v.m.tijdstip van isoleren. Vriendelijk personeel. Alles netjes achter gelaten. Vriendelijke benadering en goede prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke communicatie Scherpe offerte Goede uitleg vooraf. Er is supersnel en erg netjes gewerkt En wat een comfortverbetering zeg hadden we veel eerder moeten doen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Eigenlijk geen. Ga vooral op deze manier door!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>na goede afspraken snel en efficient gewerkt en zowel de spouwmuur als de vloer isolatie op verschillende data`s. vriendelijke personeel en hebben alles weer netjes achter gelaten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Heldere offerte en adviesgesprek</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Alles van begin tot eind zeer goed verlopen, ook de tussentijdse wijziging van de planning, noodzakelijk omdat de kruipruimte vol water stond.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel, vriendelijk, klantgericht, netjes.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan er geen bedenken.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Het bedrijf heeft zich keurig aan de afspraken gehouden. Het personeel heeft de isolatie vakkundig en netjes uitgevoerd. Er wed geen rommel achtergelaten. Of de isolatie ook afdoende is, kan pas na een stookseizoen worden beoordeeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service, vriendelijk personeel, laten de boel netjes opgeruimd achter. Als de isolatie net zo goed werkt als het personeel Dan zitten wij er warmpjes bij deze winter.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen verbeterpunt.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De spouwmuurisolatie van onze woning is snel en vakkundig uitgevoerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ze moesten twee keer komen. De eerste keer kon de auto+aanhanger niet voor ons huis parkeren, er stonden auto's geparkeerd waarvan we de eigenaar niet kenden, ze konden dus niet verplaatst worden... Als we vooraf een duidelijke instructie hadden gehad "zorg voor parkeerruimte" dan hadden we de plekken voor ons huis vrij kunnen houden. Dan had Takkenkamp nóg sneller kunnen werken.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe offerte Afspraken nagekomen Netjes gewerkt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Betere info van risico bij geschilderde gevels.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede en zakelijke afwikkeling; Snel met offerte, Netjes gewerkt, Werkzaamheden zouden op 1 dag plaatsvinden; afspraak werd aangepast, waardoor er op een 2e dag teruggekomen werd. Dit kon zonder tussenkomst bewoners. Opdracht is tijdens de werkzaamheden aangepast vanwege moeilijke bereikbaarheid zijgevel (boven dak buren); dat heeft geleid tot minder werk wat ook keurig verwerkt is in rekening.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Werken snel en netjes. Aardige vakmensen</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig advies, goede en heldere afspraken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.