4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede service en snelle reactie Prima prijs kwaliteit goede kennis over isolatie en de nieuwste ontwikkelingen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Laatste afwerkingen laten wat lang op zich wachten</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima werk</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Spouwmuurisolatie is snel en vakkundig aangebracht. Vriendelijke medewerkers die de boel netjes achterlaten. Pluspunt: onze (jaren '30) snijvoegen zijn uit eigen initiatief van de medewerkers in originele staat hersteld, van de boorgaten is bijna niets meer te zien i.t.t. onze buren. Vakwerk!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nadat de offerte akkoord was duurde het een aantal weken voordat er contact opgenomen werd voor de planning waardoor we even het idee hadden 'vergeten' te zijn. Geen ramp, maar dit zou beter gecommuniceerd kunnen worden naar de klant toe.</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Alles netjes opgeruimd geen troep achtergelaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De kleur van de voegen zijn niet naar mijn tevredenheid deze zijn al een keer vervangen, maar hier ben ik nog niet tevreden over. Er wordt vanuit het bedrijf ook niet gevraagd of wij nu tevreden zijn, ik vind de klachtenafhandeling zeer slecht.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Ze hebben de boel netjes achter gelaten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op tijstip komen wat is afgesproken niet eerder</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prettig traject van offerte tot uitvoering. Goed en uitgebreid te woord gestaan telefonisch, zeer behulpzaam om allerlei vragen te beantwoorden. Spouwmuur isolatie is in een ochtend uitgevoerd. Netjes en schoon weer opgeleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Levering van vloer en spouwmuurisolatie kan gepland worden op 1 dag. Medewerkers zijn correct en netjes. Ze ruimen ook alles weer keurig op. Ze zijn op tijd aanwezig op de afgesproken tijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Scherpe offerte en snelle levering</p>

2 sterren: slechter dan verwacht

<b>Verbeterpunten</b><p>afspraak telefonisch. wij werden verbaasd door de ons niet bekende komst van de mensen die de isolatie moesten aanbrebgeb.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Afsopraken worden stipt nagekomen, Personeel zeer correct. Binnen een dag klaar is inderdaad, ruim binnen een dag klaar. Vlekkeloze offerte.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Komen gemaakte afspraken na, werken netjes.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Snel en deskundig werk geleverd. Uit eigen beweging de electrische bedrading gecontroleerd en waar nodig gerepareerd. Alles netjes achtergelaten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door. TIP: Misschien kunnen jullie het effect van de isolatie in kaart gaan brengen ? Door bv. na een jaar het gebruik van gas te gaan evalueren en kijken of en in hoeverre er besparing is op het gasverbruik..</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Alleen maar positief. Het is nu zomer en ik merk nu al een groot verschil. Wow. Het is nu al heerlijk en behaaglijk. Helemaal TOP.</p><b>Verbeterpunten</b><p>?</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>snelle en correcte afwerking. netjes werk en kundige mensen.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>We hadden allemaal kranten neergelegd en was allemaal netjes opgeruimd nadat ze geweest zijn. Schappelijke medewerkers werk netjes uitgevoerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Dat ze ook op een avond telefonisch bereikbaar zijn voor afspraken</p>

<b>Pluspunten</b><p>correct uitgevoerd</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Degelijk werk afgeleverd!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nvt</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede vlotte service.. vriendelijke werknemers</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede communicatie, strakke planning, kundig personeel mooi resultaat en dat voor een scherpe prijs!!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Heb ik eigenlijk niet!!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Organisatie en uitvoering zeer adequaat!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prijs kwaliteit verhouding is goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie naar de klant kan beter. Voorbereiding mbt apparatuur (de heren hadden meer werk om hun apparatuur in orde te hebben dan het daadwerkelijk aanbrengen van de isolatie)</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel, goede service</p><b>Verbeterpunten</b><p>Contact opnemen na de uitvoering wanneer de klant niet aanwezig was om te vertellen hoe het gegaan is.</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Projecten voorbereiden. Realistische beloftes doen. Beloftes nakomen. Interne communicatie op poten zetten. Klachten afhandelen. Geen rekeningen sturen voor afronding van de werkzaamheden. Geen enquêtes sturen voor afronding van de werkzaamheden. Niet informeren naar openstaande offertes voor afronding van de werkzaamheden. Werkzaamheden die uitlopen zo snel mogelijk opnieuw inplannen. (na twee maanden wacht ik nog op afronding van een klus die in 1 dag zou worden afgerond.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk. Professioneel. Kwalitatief sterk.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Werkzaamheden conform afspraak goed uitgevoerd.</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.