4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Monteur was behulpzaam, secuur en netjes. Alles in overleg. Goede eindoplevering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Secuurdere schouwing vooraf. Eerste offerte bleek achteraf niet te kloppen. Pas na second opinion van ander bureau kregen we een nieuwe offerte. Welke helaas wel duurder uitviel</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting en prijs/kwaliteitverhouding. Werkzaamheden op de afgesproken tijd netjes uitgevoerd.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>uitgebreide inspectie vooraf aan het huis en goede uitleg. daarna snel een afspraak gemaakt en werkzaamheden goed en snel uitgevoerd.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima Geregeld</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Communicatie: goed Termijn waarbinnen werk kon worden uitgevoerd: goed Werkuitvoering: netjes en goed</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed contact en keurige mensen voor de uitvoering.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Degene die vooraf komt kijken zichzelf meer inleeft over de situatie. We hebben op de dag dat er geleverd werdt nog diverse maatregelen moeten nemen om een zo goed mogelijk resultaat te krijgen. Dit zou beter kunnen. Ook zou ik als klant willen weten of er voldoende bolletje,s inzitten hoe kan ik dat controleren ik wil hier niet mee zeggen dat het niet goed is maar ik kan ook niet zien of het perfect is. Misschien vooraf aangeven hoeveel materiaal erin moet om een zo goed mogelijk resultaat te hebben en tijdens de uitvoering aantonen dat dit daad werkelijk ook gebeurt is. Met vr. gr. Antoon Gerlag.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting en prima communicatie Werknemers gaven goede uitleg over de werkzaamheden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Goed</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies Correcte medewerkers Harde werkers Nette werkers Oog voor detail</p><b>Verbeterpunten</b><p>......</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zeer punctueel. Komen afspraken netjes na. Hebben een goed advies gegeven en dit ook goed uitgevoerd. Al met al zeer tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets betere zand/cement verhouding gebruiken voor opvullen van de gaatjes. Nu valt het zand er soms naderhand weer uit.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelheid van offreren en acteren</p><b>Verbeterpunten</b><p>Uitstraling van materiaal kan verzorgder</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Prima werkuitvoering. Goede adviezen</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wanneer ik informeer naar zomerkorting bij de opdrachtverstrekking blijkt deze niet gegeven te worden. Het is dan wel heel teleurstellend een dag na de betaling van de factuur een mail te ontvangen, waarin een zomerkorting van 10% wordt aangeboden. Op mail van mij hierover wordt door vakkenkamp niet gereageerd. Dit moet anders!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vakkundig uitgevoerd, Werkplek netjes opgeruimd, Goede voorbereiding (hoogwerker) Ondanks dat er meerwek was coulant in meerprijs. (pijn gedeeld)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Spauwmuur vervuiling bij oude panden meer kritisch controleren. Dit voorkomt achteraf problemen voor beide partijen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>netjes gewerkt en meegedacht over een goede afloop zeer flexiebel bedrijf</p><b>Verbeterpunten</b><p>wat schade aan tegeltjes ontstaan, een wat trage communicatie is nu ik dit invul nog geen contact door hun over opgenomen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede afspraken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Graag overleg voor het plaatsen van de tocht roosters</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Leveren goed en netjes werk af. Over uitvoering dik tevreden!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Facturatie: 6 weken na oplevering nog geen factuur ontvangen, ook niet na telefonisch contact.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Correcte afspraken en goed nagekomen Tijdens uitvoering flexibele instelling Geen rommel achter gelaten</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Keurig gewerkt, snel, en efficiént, niks op aan te merken.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zou het niet weten.</p>

<b>Pluspunten</b><p>Keurig netjes gewerkt!!</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Communiceren en de rotzooi opruimen als het werk klaar is. Tot drie keer toe hierover gemaild en niets ondernomen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Offerte netjes uitgebracht en conform de afspraken alles geregeld. Tijdens de werkzaamheden alle zorg genomen geen rommel te maken in huis en naderhand alles netjes opgeruimd. Kruipruimte afgezogen tijdens het aanbrengen van de isolatie zodat stank in huis beperkt bleef.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Even op de windrichting letten zodat de afgezogen stank niet alsnog om het huis waait en via de achterdeur binnen komt.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ik ben zeer tevreden over Takkenkamp. De vertegenwoordiger was heel duidelijk en correct. Waardoor wij direct besloten om de overeenkomst te tekenen. De daadwerkelijke werkzaamheden zijn op een zeer professionele wijze uitgevoerd. De werknemers vertelden vooraf heel duidelijk wat zij gingen doen. En zij hebben alles keurig netjes achtergelaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik zeg: vooral zo door blijven gaan.</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.