4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>netjes snelle service beleefd</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede afhandeling van de werkzaamheden. Goede prijs-kwaliteit verhouding.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Reageerde goed op mijn klacht</p><b>Verbeterpunten</b><p>De dingen in een keer goed doen!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Komen hun afspraak na. Klantgericht. Zijn deskundig en professioneel. Ondanks storing in spuitinstallatie blijven zoeken naar oplossingen en gevonden met een paar uur vertraging. Werken heel schoon en dekken alles af.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vooraf aan klant vertel hoe men de komende uren te werk gaat. Voor de rest houden zo.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Net en goed personeel. Laten als schoon achter en geven advies</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Werken snel schoon en netjes, als de mannen weg zijn zie je niet dat ze geweest zijn. Toppers!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gewoon zo doorgaan!</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Er is goed werk geleverd, afspraken worden nagekomen, vriendelijk personeel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie binnen het bedrijf kan beter. Mijn huis is zoals afgesproken geïsoleerd. Ik had ook 2 x foto's doorgestuurd van verouderde voegen, maar heb hier nooit meer een reactie op gehad.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel en netjes werken een duidelijk uitleg over jullie producten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Betere atninisratie ik ben gebeld om een afspraak te maken voor te komen kijken of het isoleren kan terwijl jullie monteur hier al bezig was en er naar nog twee maal terwijl het al geïsoleerd was of. Jullie konden komen kijken of het kon</p>

<b>Pluspunten</b><p>Prima dienstverlening</p><b>Verbeterpunten</b><p>Nee</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Werkzaamheden naar volle tevredenheid verricht. Vriendelijke man die de spouwmuurisolatie aanbracht.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Na klacht over de prijs werd goed gereageerd door het management.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Komen netjes hun afspraak na, en alles is netjes opgeleverd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Aardige verkopers, scherpe prijs en netjes achtergelaten</p><b>Verbeterpunten</b><p>Planning: ze moesten dag later terugkomen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Informatie vooraf, snelheid offerte, keurige heren die werkzaamheden goed hebben uitgevoerd (al moet de winter nog komen natuurlijk :-)</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke mensen, efficiënt en zich houdend aan afspraken</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zelf Vooraf kennis hebben over parkeermogelijkheden bij onderzoeksfase</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Er worden goede afspraken gemaakt. Met werkt netjes en snel !</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zijn zeer tevreden over het geleverde werk. Wij merken nu al dat de temperatuur in onze woning warmer is. Ook de medewerkers waren aardige jongens en hebben het netjes achtergelaten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Weet het niet</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Beleefd personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Goed nagaan goede materiaal mee. Ging fout bij ons</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Denken met je mee, geen opdringerige verkopers maar gunnen je de tijd om het e.e.a. goed te overwegen. Goede prijs kwalitet verhouding. Bij installatie ervaren monteurs, klantvriendelijkheid en netheid staat bovenaan aan hun lijst. Goede uitleg.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De monteurs hadden een bus van Veenstra terwijl wij zaken hebben gedaan met Takkenkamp. dat was even verwarrend.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goede en snelle afhandeling van de muurisolatie en bodemisolatie afspraak qua tijdigheid nagekomen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>- Komen afspraken stipt na. - Bekwaam en voorkomend personeel - Professioneel advies - Meedenken bij tegenslag</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als ik toch wat moet opnoemen; Men moest terugkomen omdat de voorraad spouwmuurvulling tussentijds op was. Maar dit is intern.</p>

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

<b>Verbeterpunten</b><p>Checken of de muren bovenaan afgesloten zijn.wij hadden de hele zolder en onze spullen onder de korrels.cheken of alle boorgaten wel zijn gedicht.bij ons zijn nog gaten open</p>

<b>Pluspunten</b><p>alles is goed afgehandeld</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Medewerker die schouw hield, informeerde goed. Medewerkers die de vloerisolatie aanbrachten waren netjes in gesprek. Maakten meteen foto's van de isloatiematten. Gaven aan dat de keukenvloer niet geïsoleerd kon worden, omdat de vloer van beton is. Zeiden dat er een gewijzigde rekening zou komen. De vraag is natuurlijk of ik uw bedrijf zou aanbevelen. Goede medewerkers, goed materiaal. Wel teveel korrels achtergelaten. Communicatie is niet op orde. Rekening niet bijgesteld. Alternatief nog niet geleverd. Ja of nee aanbevelen? Op grond waarvan ja?</p><b>Verbeterpunten</b><p>Telefonische communicatie ging vooraf een paar keer mis. Ik heb zelf opnieuw gebeld voor een offerte. Nadat de vloerisolatie was aangebracht, zei een van de medewerkers dat ik nog wel hier en daar wat neopixels zou aantreffen. Bij het opruimen van de kelder, waar het gat naar de kruipruimte zit, heb ik nog VIER volle stofzuigerzakken weggehaald. Ik denk dat de slang met pixels in de kelder al had gespoten ipv in de kruipruimte. De rekening was onveranderd, de oppervlakte van de keuken was er dus niet afgehaald. Ik heb direct na het ontvangen van de rekening telefonisch contact opgenomen met het hoofdbureau. Deze medewerker zei dat hij de werkbon erbij zou nemen, en dat ik dan een gewijzigde rekening zou ontvangen. Ook zou ik een offerte ontvangen voor een alternatieve isolatie voor de keukenvloer. Tot heden nog geen reactie ontvangen. Is dus opnieuw communicatie te tekort schiet.</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.