4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle uitvoering. Goede nazorg.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Afwerking na uitvoering kan beter.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede informatie vooraf en personeel wat de klus uitvoert werkt netjes.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vooraf checken of alle benodigdheden (hoogwerker etc) aanwezig zijn. Door miscommunicatie, de bestelde hoogwerker was niet geleverd, 2 maanden met 80 geboorde gaten in de buitengevel gezeten, was wel koud deze winter! Had verwacht dat men, na deze misser, enige coulance had getoond m.b.t. het afmaken van de werkzaamheden, nu 2 maanden moeten wachten.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>We zijn snel, vriendelijk en netjes geholpen. Zowel telefonisch als door de mensen die het werk kwamen uitvoeren.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Denken mee zijn praktisch denken in oplossingen en nemen geen klus aan die ze niet aan kunnen. Ik heb vandaag nog uw bedrijf aanbevolen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snel, accuraat en netjes gewerkt</p><b>Verbeterpunten</b><p>Informatie verstrekken hoe je weet dat alles gelukt is en de isolatie overal goed gevuld is.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting en nette uitvoering. Niets op aan te merken.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>de mannen werken netjes en op tijd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>bij het opnemen heb ik gevraagd of ik nog iets moest doen aan de beplanting en dit werd ontkend. Op de dag zelf moest ik alsnog een boom snoeien. Er bleek een klein stukje muur enkelsteens te zijn, wat niet gezien was bij het opnemen. Daardoor lag de halve kamer vol isolatiemateriaal.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De adviseur heeft niet goed geinspecteerd tijdens zijn beoordeling en voor het maken van zijn offerte. Vreedeveld heeft een keer voor niets moeten komen. Nadat er extra geventileerd is en de muurisolatie is aangebracht, kon Vreedeveld de vloerisolatie aanbrengen. Dit is prima gedaan en bovendien er snel doordat zij met drie man waren.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Advies van te voren kan beter.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk Deskundig Goed resultaat</p><b>Verbeterpunten</b><p>Administratie: onze opdracht is niet meteen in behandeling genomen, de eerste afspraak om te isoleren is niet nagekomen en de beloofde korting ter compensatie stond niet op de eerste factuur.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prima offerte, snel en deskundig advies. De uitvoering werd netjes verzorgt door de uitvoering.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Het bedrijf heeft het probleem wat was ontstaan professioneel opgelost.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Laat de vertegenwoordigers eens op de werkvloer meedraaien en elke isolatiemethode met eigen ogen zien. De medewerkers op de werkvloer hebben de meeste ervaring met de technieken waardoor de vertegenwoordigers kunnen zien en uitleg krijgen waar men in de praktijk tegenaan loopt. Zo kunnen ze ook zien waarom bepaalde technieken niet geschikt zijn bij een bepaald huis. Daardoor kan men geen onjuist advies geven wat geld bespaart voor het bedrijf.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Aardige mensen, duidelijke communicatie, werken netjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Nice clean work and quick response on complaints. Have already recommended the firm to a friend, Gijs Prins, for his house to be done.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Better communications between teams if more than one team works on a project.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Komt afspraken na. Anticpeert goed. Kundige medewerkers die weten wat ze moeten doen - en niet onbelangrijk - attent en vriendelijk zijn.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Kan ik niet bedenken.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Verbeterpunten</b><p>Als er een afspraak wordt geanuleerd, dit ook doorgeven aan de planning.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Komen gemaakte afspraken na!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie van isoleerders richting klant kan beter. Informeer klant aan het einde wat gedaan is en zoals in ons geval, waarom nog enkele voegen open waren.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>goede prijsstelling en duidelijke afspraken</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goede adviseur, vriendelijke en vakkundige vakmensen die de isolatie aanbrachten</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Enthousiast en oplossingsgericht. En ook conform de afspraken en planning.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bemerkte een afstand tussen de uitvoerders en opnemers.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Uitvoering</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie/nakomen van afspraken/bij verkoper hoef je na verkoop niet meer aan te komen.Moest altijd zelf contact opnemen.Afspraak was 6tot 8 weken na koop,is 5 maanden geworden,waardoor onnodig besparing misgelopen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Orde en netheid , alle afspraken juist na komen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en goede service, doen wat ze beloven</p><b>Verbeterpunten</b><p>Tip, laat een briefje in de brievenbus achter als klant niet thuis is</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.