5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Netjes gewerkt en gelijk profijt minder koud in huis</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

<b>Pluspunten</b><p>vriendelijke en harde werkers</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Top. Het kan niet beter. Netter en professioneel. Mijn dank voor uw werkzaamheden</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Er wordt vlot en netjes gewerkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zoals verwacht maakt het boren in de voegen veel herrie. Als opdrachtgever verwacht je dit en het is attent om de buren op de hoogte te brengen van de te verwachten overlast. Wellicht kan Takkenkamp een tekstje aanleveren die je als opdrachtgever aan je buren kunt doorsturen. Dat tekstje biedt gelijk de mogelijkheid om kort iets over de werkzaamheden en het bedrijf te vertellen.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Keurig op tijd van afspraak. Snelle en correcte uitvoering</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke intake, goede offerte, goed werk geleverd, netjes opgeruimd, kundig personeel. Aanpakkers!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Graag eerder doorgeven wanneer het werk uitgevoerd zal worden.</p>

<b>Pluspunten</b><p>10 netjes gewerkt</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Snel gedaan. Komen afspraken na</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ventilatie rooster is aan de muur gelijmd en er weer af gevallen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>De mannen van Takkenkamp werken zeer netjes en zorgvuldig. Zowel de kruipruimte-, als spouwmuur-isolatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Perfect gedaan, geen opmerkingen!</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ook wij hebben ons huis laten isoleren door Takkenkamp. Twee heren kwamen keurig op tijd en hebben ook in perfecte samenwerking met onze aannemer hun werk verricht. Zelfs alle troep is keurig opgeruimd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>prijs/kwaliteitsverhouding</p><b>Verbeterpunten</b><p>afscheid nemen na beëindiging werkzaamheden</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Professionele apparatuur.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Planning kan beter.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goede informatie vooraf, afspraken direct op schrift, ook voor latere info goed bereikbaar. Medewerkers waren vriendelijk, netjes, hardwerkend en informatief.</p><b>Verbeterpunten</b><p>na ondertekenen offerte, met afspraak binnen drie weken uitvoering, moest ik zelf vragen om de datum van uitvoeren. Geen halszaak maar ook wij hebben onze agenda.... Toen de medewerkers zouden komen hadden ze, ondanks een juiste opgave, het verkeerde adres zodat het later werd. Dit soort zorgvuldigheidspunten kan beter, scheelt een heleboel ergernis zowel bij u als bij de klant.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs-kwaliteit verhouding.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bewaak de kwaliteit van het personeel en waarborg de kwaliteit via eindcontrole na afloop van de klus. Naast een zeer ervaren medewerker was er ook een geheel onervaren medewerker. Merkbaar was dat deze man heel veel instructie nodig had en ook moeite had met het werken op de ladder, waardoor de klus meer tijd koste dan voorzien. Dankzij de hulp van een tweede team in de middag kwam het werk dezelfde dag nog af. Dat is wel weer een pluspunt van Takkenkamp: goede samenwerking en prima collegialiteit onderling, en dus goed team-werk. Een drietal ventilatieroosters zijn niet echt goed geplaatst waardoor bijvoorbeeld muizen in de kruipruimte zouden kunnen komen. Dat is een echt minpunt in de kwaliteit van de afwerking. Anders zou het zeker een 4-ster zijn.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Houden zich aan de gemaakte afspraken, leveren goed werk en zijn snel.</p>

<b>Pluspunten</b><p>snel en vakkundig</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Werken zeer netjes en zijn zeer vriendelijk allemaal!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Vooraf aangeven waar men bij moet zodat de klant dat alvast vrij kan maken...</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prettige, positieve medewerkers</p><b>Verbeterpunten</b><p>geen</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>correcte service, vriendelijk personeel, deskundig en vakbekwaam</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Netjes op tijd, keurig werk geleverd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed advies, snelle leverdata en goed uitgevoerd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Zorgvuldig, prettig personeel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Snelheid van antwoorden op vragen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Werken schoon en rustig. Herstellen punten zeer snel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Mag voor begin van de werkzaamheden wat meer gecommuniseerd worden.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Erg vriendelijk en nemen de tijd om alles netjes te doen en achter te laten.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.