5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>gedegen check vooraf , met duidelijke uitleg over de mogelijkheden en of eventuele aanpassingen. bij uitvoering een vriendelijke man die accurate manier te werk gaat,en eventuele vragen duidelijk beantwoord . en na afloop alles netjes opgeruimd achterlaat.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>De medewerkers waren goed aanspreekbaar. En ze ruimden alles goed op, waardoor toen het kruipluik eenmaal dicht was, we geen troep meer hadden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De medewerkers die de koekoek eerder plaatsten voor de kruipruimte, hebben een koekoek geplaatst die niet diep genoeg was. Jammer was, dat ze dat zelf niet hebben opgemerkt, waardoor we zelf aan de slag moesten om de kruipruimte voldoende te laten drogen voordat geïsoleerd werd. Dit kwam mede door de vakantie/bouwvak die er tussen zat.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Klantvriendelijk,snelle afhandeling,netjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>Gelik afwerken van de opgegeven punten. Ik moes namelijk achter de roostertjes aan.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede kontakten en zeer nette afwerking</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>de heren hebben goed werk afgeleverd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>communiceren naar de klant toe</p>

<b>Pluspunten</b><p>goed en netjes gewerk</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Doet wat Beloofd wordt! Werkt netjes en professioneel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Neen ! Alle was prima vanaf de kennismaking tot aan de uitvoering</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Prima geholpen. Vriendelijk personeel.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Als ik diep nadenk kan ik eigenlijk maar één ding bedenken. Er zwierven nog enkele isolatiekorrels door de woning na vertrek.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed en vlot mailcontact mogelijk Zorgvuldige voorbereiding door inspectie ter plaatse. Nette uitvoering van het werk.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij de inspectie een voorbeeld van het eindresultaat mee te nemen.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke mensen, goede uitleg wat er allemaal ging gebeuren. Netjes achter laten vond zeker een plus punt. Zeker met het warme weer waar ze in moesten werken.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Alles prima verlopen en uitgevoerd vriendelijke medewerkers</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goed, vriendelijk. Uitstekend werk, niks om op aan te merken!</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Netjes, snel, denken mee en niet duur.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Zou niet weten</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Netjes correct en vriendelijk personeel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga zo door</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Zeer flexibel</p><b>Verbeterpunten</b><p>Oplever rapport niet gehad.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle service en goed advies. De spouwisolatie was binnen een paar uur geplaatst.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goed contact met persoon die bij ons de offertes gemaakt heeft. Het werk is ook prima uitgevoerd. Het isoleren van het dak ik prima verlopen, ook het isoleren van de vloer is prima gegaan. Fijn bedrijf dat de afspraken nakomt</p><b>Verbeterpunten</b><p>-</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Goede prijs/kwaliteit, Snelle en duidelijke offerte Vriendelijk en hard werkende uitvoerders Zorgvuldige uitvoering en opruimen afval</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Ze waren mooi optijd en ze werkte in een snel tempo desondanks het warme weer. Toen ze klaar waren hebben ze alles ook weer netjes opgeruimd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Hardwerkende vaklui. Afspraken precies nagekomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het materiaal leek wat aan vervanging toe te zijn, met name de slang van de spuiter die verstopt leek en daardoor oponthoud gaf.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Heel net werk geleverd</p><b>Verbeterpunten</b><p>Iets betere voorbereiding (bij opname aangegeven dat beluchtingen kruipruimte dieper geboord moesten worden ivm reeds aanwezige vloerisolatie) maar daarvoor niet de juiste middelen voorhanden. Waarom bestaande (en u overbodige) stootvoegen niet gedicht? Geen terugkoppeling ontvangen over conflicterende folderinformatie wol versus parels.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke mensen, snel klaar, betrouwbaar</p><b>Verbeterpunten</b><p>Op de oprit lagen nog enorm veel witte ‘pluizen’ en ik had gevraagd de schuur dicht te doen na vertrek doe stond nog open. Niet echt handig...</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Alles netjes afgewerkt !!</p><b>Verbeterpunten</b><p>Graag houden aan de tijd die is aangegeven via mail .I.p.v. s'middags stonden de werkmannen s'morgens vroeg voor de deur! Communicatie planning en uitvoerder kan beter .</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.