4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>De medewerkers denken goed mee en hebben duidelijk veel ervaring. Afspraken worden goed nagekomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De wachttijd was wat lang, maar als je zelf ook moeite doet wordt dat beloond.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>> goede prijs kwaliteit. > Takkenkamp komt met twee personen. Een doet het grafwerk en de ander doet het spuitwerk. Dat is wel zo veilig. >Bij de voordeur werd alles netjes afgeplakt om eventuele beschadigingen te voorkomen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ik had het geregeld dat Takkenkamp bij mij en de buurman in een dag geïsoleerd zou worden. Dan zou takkenkamp geen extra rit hoeven maken. Handig? Door de harde grond liep het grafwerk bij de buurman uit en moest ik zelf een nieuwe datum prikken. De planning had dezelfde week toegezegd maar kon dit niet waar maken. Sterker nog ze konden de toezegging niet meer herinneren, alles wat ik vertelde had geen zin ze bleven stoïcijns. Leer les voor mij probeer nooit reis kosten van iemand anders te sparen want je wordt zelf benadeeld.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Goede voorlichting. Deskundig en vriendelijk personeel. Afwerking en opruimen is zeer goed.</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Huis was snel geïsoleerd en de muur is weer netjes bijgewerkt.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De spouw in ons huis is aan de bovenzijde niet afgesloten met het dak. Hierdoor vloog er glaswol uit de spouw. Jammer dat dit niet wordt afgewerkt. Nu moet men dit zelf doen.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijk voorlichting, deskundig voornderzoek en steekproefsgewijze controle</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Er wordt efficiënt en netjes gewerkt. Vrijwel alles wordt opgevoerd en zelfs spullen op hun plek terug gezet.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De gaatjes van de proefboringen hadden ook wel gedicht mogen worden.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Keurige communicatie, keurig gewerkt. Geen korrel zichtbaar rondom het huis (wellicht ook omdat ik van tevoren goed de muur had nagekeken op gaten). Boorgaten onzichtbaar opgedroogd. Te vroeg om iets over isolatieresultaat te zeggen, maar na eerste koude nachten was 't huis minder kil dan voorheen.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij opname enerzijds zeer scherp (puin waargenomen), anderzijds wel een aantal stukken ten onrechte als "spouw" aangemerkt - die bleken later halfsteens, dus ik moest plamuren in kinderkamer. Graag nog wat beter opletten met schoonmaken gereedschap. Heb een halve emmer piepschuim langs de weg moeten verwijderen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>werk goed en binnen de geplande tijd verricht; de twee personen vriendelijk, zorgvuldig werkend.</p><b>Verbeterpunten</b><p>nog iets scherper afwerken (een boorgat niet gestopt, kleine vlokken materiaal laten liggen)</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke informatie, na de werkzaamheden wordt alles netjes opgeruimd.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Wanneer wordt afgesproken tussen 7:30 en 8:00 en men komt om 8:30 dan is het zonde van de tijd. Gebruik reële tijden ivm de aanrijtijd.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>goede, duidelijke adviseurs</p><b>Verbeterpunten</b><p>iets minder haast bij de isolatiewerkzaamheden</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Uitstekende voorlichting (adviseur en schriftelijke ondersteuning). Heel handig de informatie wat je zelf vooraf kunt doen. Gingen zelfs even onder de vloer kijken naar ontluchting van kruipruimtes voordat men spouw ging isoleren.Ik kan zelf niet in de spouw kijken maar doordat er her en der wat isolatiemateriaal door een kier kwam gaf voor mij aan dat het goed ging. Mensen waren heel vriendelijk, gaven uitleg en ruimden alles keurig op.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Ga vooral zo door.</p>

<b>Pluspunten</b><p>vriendelijk hardwerkend personeel</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijke medewerkers, die hun werkzaamheden netjes uitgevoerd hebben. Na de werkzaamheden hebben ze ook alles schoon achter gelaten. Wij waren zeer tevreden.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Bij ons is dit punt niet van toepassing.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Optijd gestart en ondanks de regen gezorgd dat het 's middags af was. Netjes en snel gewerkt. Overleg waar nodig. Op een paar vlokjes na alles opgeruimd. Prima werk, voor een prima prijs.</p><b>Verbeterpunten</b><p>De laatste restjes vlokken zoveel mogelijk opruimen, maar das echt een minor puntje.</p>

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

<b>Pluspunten</b><p>Afspraken nakomen en kennis van zaken. Klantvriendelijkheid, zowel in het offerte-stadium als bij de uitvoering.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Prijs is prijs en afspraak is afspraak en beide komen ze na‼️</p><b>Verbeterpunten</b><p>Blijf alert op de afgegeven informatie in combinatie met de afspraken tussen klant en de adviseur. Hou de klantcontacten overzichtelijk</p>

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

<b>Pluspunten</b><p>Goede afhandeling en response vanuit kantoor en vertegenwoordigers</p><b>Verbeterpunten</b><p>Uitvoerend personeel sprak deels engels en liet het niet netjes achter.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Vriendelijk to the point. Netjes</p><b>Verbeterpunten</b><p>Communicatie, m.N. sticker op Luik. Geplakt maar niet vermeld. Waar staan de met rood vermelde vragen???? Onduidelijk dat je de sterren moet aanklikken</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>op tijd, aardige mensen, professionele mensen en aan het einde van is alle rommel netjes opgeruimd. Ze doen wat ze zeggen.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Werken netjes en ruimen goed op. Nette werknemers. Nog wel terug moeten komen voor wat gaten vullen die vergeten waren. Echter dit was binnen 8 uur na melding zonder problemen geregeld.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het werk voor dat je gaat even nalopen. Na gereed werk zagen we zelf dat er een aantal gaten niet gevoegd waren.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Duidelijke afspraken vooraf, als gevolg van grondige inspectie. Uitvoering netjes en snel, geen rotzooi achtergelaten. Aardige medewerkers met oog voor de specifieke situatie.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Het sturen van de uitvoerende teams door de planner (en de communicatie hiertussen) is punt van aandacht. Aangezien het niet allemaal in 1 dag afgemaakt kon worden, kwamen ze op de tweede afspraak niet opdagen (volgens de planner omdat de uitvoerende mensen de opdracht niet hadden gekregen door een storing met de app-groep). Zou verwachten dat ze toch wel een ander communicatiesysteem hebben dan via de App. Echter nieuwe afspraak gemaakt wanneer het mij best uitkwam en toen alles netjes afgerond.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Snelle en duidelijke communicatie. Isolatiemedewerkers zijn erg vriendelijk en leggen graag alles uit.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Geen beloftes maken met betrekking tot het installeren die niet nagekomen kunnen worden.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>Komen hun gemaakte afspraken na. Zijn goed voorbereid. Je ontvangt een week voor de opdracht nog een herinnering en info wat je zelf kan voorbereiden. Netjes in omgang en uitstraling.</p><b>Verbeterpunten</b><p>Voor de monteurs een doek of karton mee voor bij de deuren (binnen) is handig ivm vuil.</p>

4 sterren: goede service, goed behandeld

<b>Pluspunten</b><p>snel, deskundig en respectvol (geen drammende verkoopadviseurs)</p>

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.