Filters

9

solide werkers, komen afspraken na

doordat ik niet heb gecontroleerd kwam ik even later er achter dat er een 'hoekje' was vergeten. Niet verwonderlijk als degene die moest boren op dat moment helemaal in z'n uppie was. Na versterking van de ploeg ging het verder helemaal oké; de gaten in de voegen zijn niet meer te zien! Het vergeten stukje werd binnen enkele dagen aangepakt, door - opnieuw - vriendelijk personeel. Dank! We zitten er vanaf nu goed geïsoleerd bij. ;-)

 • Aanbevelen? Ja
10

Als alle werknemers zo waren als deze twee zou elke werkgever lekker slapen

Na wat probleempjes met het maken van een afspraak voor de uitvoering van de werkzaamheden is alles prima verlopen. Zeer vriendelijke mensen die niet terug deinsden voor een beetje tegenslag. Ook vanuit het bedrijf wordt er goed toegezien op de kwaliteit Toppers hoor !!!

 • Aanbevelen? Ja
10

Vakmensen en een prachtig eindresultaat

Wij zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Onze gevel is volledig gerenoveerd en er is spouwmuur isolatie aangebracht. Tussen de offerte aanvraag en de aanvang van de werkzaamheden zaten slechts 12 weken!

 • Aanbevelen? Ja
10

Top geregeld en uitgevoerd

Goede schouw en goede planning hele goede monteurs met veel ervaring en top uitgevoerd en alles netjes achtergelaten wij zijn heel blij met het resultaat spouwmuur is netjes afgewerkt je kan niet zien dat er iemand aan gewerkt Heeft de vloerisolatie was ook heel goed uitgevoerd de monteurs hebben heel goed de isolatiemateriaal aangebracht en netjes gewerkt en goed alles achtergelaten

 • Aanbevelen? Ja
8

Keurig nette monteurs

Volgens planning mijn huis geïsoleerd en alles netjes opgeruimd, monteurs zijn harde en beleefde medewerkers van het bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja
7

Goed gewerkt maar kleurverschil

Werkzaamheden netjes in overleg uitgevoerd. Personeel was voorkomend en vriendelijk. Netjes alles opgeruimd. De gebruikte specie om de gaten te vullen zou nog bijkleuren. Is helaas niet gebeurd, we blijven donkere vlekken zien. Zeker op de voor- en zijgevel valt dit erg op. Kan hier nog iets aan gedaan worden? Met vriendelijke groet, Marga Meulendijks Linde 38 Mierlo

 • Aanbevelen? Ja
10

Top!

Vriendelijke mensen, keurig gewerkt en duidelijke uitleg over de foto's die nodig waren voor subsidie. Waren zelf vroeger dan de afspraak was. Huiskamer netjes afgedekt, moesten daardoor om de achtergevel te doen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Prima voorlichting, mooi product

Na prima voorlichting, het ging om nieuw product, is juli 2022 Aerofill in onze spouwmuren aangebracht. Dit isoleert weer stuk beter dan alle andere vormen van isolatie. Het kan goed ingezet worden in het kader van na-isolatie ( r nu 2,43 ipv 0,4) zoals bij ons (nu maar wachten op een strenge winter om te zien of ons gasverbruik/ verwarmingskosten verder dalen) Terugverdienen? Het ging bij ons vooral om een bestaand huis uit 87 zo goed mogelijk te isoleren d Werd netjes gewerkt, vriendelijke vakkundige harde werkers.

 • Aanbevelen? Ja
9

Vakkundig en snel

Na eerst een grondige inspectie de isolatie zonder problemen op keurige wijze gemonteerd

 • Aanbevelen? Ja
8

prettig en professioneel

Fijne mensen, goed aangepakt

 • Aanbevelen? Ja
7

Netjes en vlot

Prettig contact en keurig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima bedrijf dat nauwkeurig en efficiënt werkt

Er is bij ons achtereenvolgens geisoleerd, de gevels zijn gereinigd, de voegen gerepareerd en de gevels geimpregneerd. Alles op de afgesproken data en door ervaren medewerkers. Het was jammer dat de werkzaamheden niet op opeenvolgende dagen plaatsvonden, zodat er steeds een andere hoogwerker moest komen; één hoogwerker was zeker goedkoper geweest. Het eindresultaat ziet er goed uit, de gevels zien er schoon en netjes uit. We hopen de komende winter op een flinke daling van onze stookkosten.

 • Aanbevelen? Ja
8

Uitstekend geregeld

Alles is gegan zoals verwacht.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima service na stroeve start

Tijdens de start van het gevelherstel zijn stenen beschadigd (harde jaren-dertig muren). Twee restaurateurs zijn langs geweest en hebben de zaak keurig hersteld. Prima service.

 • Aanbevelen? Ja
10

vlot en netjes

Top

 • Aanbevelen? Ja
8

Ze waren op de afgesproken tijd en werken netjes.

Ze werken netjes. Kunnen nu nog niet ervaren of de isolatie goed werkt. Moeten wachten tot het winter wordt. Maar gaan er vanuit dat het goed komt

 • Aanbevelen? Ja
9

keurig gewerkt

betreft spouwisolatie

 • Aanbevelen? Ja
10

Netjes gewerkt

Ze hebben heel netjes gewerkt, waren vriendelijk.

 • Aanbevelen? Ja
7

Net bedrijf, goede afwerking,

Goed advies mbt te gebruiken materialen voor isolatie. Rommelig offerte traject, inmeten niet geheel vlekkeloos verlopen. Werk in detail anders uitgevoerd na akkoord klant dan in eerste instantie gepland. Uitvoering werk binnen afgesproken tijd afgerond. werk en werkplek netjes opgeleverd. Betrouwbare medewerkers welke zeer netjes en correct hebben gewerkt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend werk, zeer professioneel

Isoleren van de spouwmuren is deskundig en zeer goed uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
1

Zeer teleurstellend en communicatie is leerbaar!!

Eerste ervaring was top. Waren op zoek naar partij voor vloerisolatie en worden wij bezocht door Sander. Keurige uitleg, volledig en zorgvuldig en nog een mooie offerte ook. Direct akkoord gegaan. Tijd van wachten breekt aan, communicatie prima. Dag van isolatie, hond in opvang, kat in opvang en zelf paar uur huis uit. Jongens kwamen aan, kort verhaal; past niet onder de vloer in alle kruipruimtes. Resultaat, geen isolatie en na half uurtjes heren weer weg. Direct contact opgenomen met Takkenkamp om in gesprek te komen met manager om te kijken hoe zij dit voor ons konden oplossen… En nu hoe Takkenkamp blijkbaar met zijn opdrachtgevers omgaat….na een paar maanden en nog twee keer bellen vanuit mij, GEEN ENKELE REACTIE… Eigenlijk heel simpel, voortraject keurig, afspraak keurig, resultaat teleurstellend, communicatie vanuit Takkenkamp als iets blijkbaar anders loopt….DRAMATISCH!! Pas op voordat je met dit bedrijf in zee gaat, want als er iets mis gaat, dan zijn zij niet thuis

 • Aanbevelen? Nee
7

Klus snel gedaan

De klus goed gedaan. Rustige jongens. Mij verteld dat de gevulde gaatjes in de voegen dezelfde kleur zouden krijgen na drogen. Helaas, niet mooi, donker grijze plekken.

 • Aanbevelen? Ja
8

prima bedrijf, komt afspraken na

Ondanks een matige eerste uitvoering van het na isoleren van de spouw van mijn woning (zou een score 3 krijgen), heeft Takkenkamp zeer goed gereageerd op mijn klacht en deze keurig hersteld. Dat geeft mij vertrouwen in mijn investering en vertrouwen in het bedrijf. Door omstandigheden kan een uitvoering slecht uitvallen, geen excuus, maar het gebeurd. Hoe je er dan vervolgens mee om gaat bepaalt mede de kwaliteit van het bedrijf. Takkenkamp heeft laten zien ook in dit geval professioneel te zijn en uiteindelijk gezorgd voor een goede uitvoering waar ik alle vertrouwen in heb.

 • Aanbevelen? Ja
9

Alle afspraken nagekomen

Werk is door de mensen netjes afgehandeld. Ze laten geen troep achter alles is goed gebeurd. Daarbij komt dat ze goedkoper zijn dan hun concurrent.

 • Aanbevelen? Ja
8

Prima ervaring

De werkzaamheden zijn snel en goed gedaan, vriendelijk personeel en alles schoon achter gelaten.

 • Aanbevelen? Ja

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review plaatsen zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd