Filters

9

Zeer nette firma en dito medewerkers

Goede informatie, medewerker voert geen druk uit, maar informeert. Uitvoerende medewerkers zeer correct en werken heel netjes. Uitermate tevreden over offerte, prijsstelling en uitvoering.

 • Aanbevelen? Ja
9

We waren snel aan de beurt.

Snelle en correcte uitvoering van de spouwmuur isolatie.

 • Aanbevelen? Ja
6

Ambitieus in 't begin, (bijna) teleurstellend aan het einde

Had offerte aangevraagd voor totale gevelrenovatie. Vertegenwoordiger heeft goed verhaal, en is deskundig. Offerte was netjes en overzichtelijk. Werk wordt ambitieus ingezet, maar blijkt er te weinig personeel gestuurd te worden. Helaas is met de planning niet altijd contact te krijgen, zeker in ons geval dat het werk gedaan moest zijn binnen een bepaalde tijd i.v.m. onze eigen werkzaamheden. Ook jammer is dat men subcontracters aanneemt om bepaalde werkzaamheden te doen voor Takkenkamp, maar het niet allemaal even netjes achterlaten of afspraken nakomen. De laatste fase heeft nogal op zich moeten laten wachten en menig mail en telefoon gekost om dit gedaan te krijgen. In dat opzicht mag de communicatie met de klant wel verbeterd worden. Als alles was verlopen als gepland had men een hogere score kunnen verdienen, maar door geen communicatie te hebben met de klant en afspraken niet nakomen trekt dit de score omlaag. Jammer, is verder een bedrijf dat kwalitatief goed werk levert en wil uitstralen. Werkzaamheden zijn vakkundig uitgevoerd.

 • Aanbevelen? Ja
10

Fijn contact, zeer klantgericht.

Ondanks alle prettige telefonische- en email-contact momenten die er van tevoren waren, was er toch sprake van een kleine communicatie storing, maar werd er vervolgens doortastend opgetreden door de mensen die de vloerisolatie kwamen aanbrengen. Zeer prettig en vakkundig.

 • Aanbevelen? Ja
9

professioneel aangepakt

De klus aan de gevel is erg professioneel aangepakt en uitgevoerd Het resultaat is uitstekend

 • Aanbevelen? Ja
9

Professioneel gecertificeerd bedrijf, maakt zijn naam waar!

Takkenkamp realiseerde bij ons vloer- en spouwmuurisolatie en renoveerde de westgevel. Zeer professioneel gedaan met vakkundige en gezellige werknemers die het ook nog eens schoon opleverden. Enige minpuntje: de aanschaf van een vleermuizenkast à €600,-. Geen vleermuis te zien! Beetje zonde van het geld.

 • Aanbevelen? Ja
7

Zie onderstaande reactie.

A/ Planning en uitvoering spouwmuur isolatie uitstekend. B/ Planning en uitvoering gevel herstel erg stroperig. Planning moeilijk bereikbaar en uitvoering in twee etappes doordat er een gedeelte van het reparatiewerk was vergeten.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed advies, netjes uitgevoerd

Netjes uitgevoerd, alles opgeruimd. Gezamenlijk opgeleverd. Complete factuur voor subsidie aanvraag.

 • Aanbevelen? Ja
10

Goed werk.

Na een gedeelte van ons huis gedaan te hebben, kwamen ze erachter dat de schoorsteen lekte, helaas konden ze toen logischer wijs niet meer doorgaan. Na de schoorsteen gerepareerd is kwam Takkenkamp weer om de klus te klaren en dit alles zonder extra kosten. Helemaal top en goed uiteraard prima werk geleverd. Maar dat hadden we al op ons vorige woonadres gemerkt, vandaar dat we weer voor Takkenkamp hadden gekozen.

 • Aanbevelen? Ja
10

Zeer tevreden

Volgens afspraak en duidelijke uitleg over werkzaamheden Netjes en vlot ondanks slecht weer. Zowel voor als achtertuin keurig achter gelaten

 • Aanbevelen? Ja
9

Goed eerlijk advies en professionele uitvoering

Het advies, de communicatie en de uitvoering was helder en professioneel. Ik ben blij dat ik van hun isolatiediensten gebruik heb gemaakt.

 • Aanbevelen? Ja
10

Punctueel en netjes werk.

Afspraken worden goed nagekomen en ondanks slechte weersomstandigheden werd snel, precies en schoon werk geleverd door vakmensen. Top!

 • Aanbevelen? Ja
10

Perfect gewerkt

Isolatiewerkzaamheden perfect uitgevoerd. Alles netjes opgeruimd!

 • Aanbevelen? Ja
10

Uitstekend

Mijn ervaring met Takkenkamp zijn uitstekend. Ik heb vloerisolatie en spouwmuurisolatie laten aanbrengen. Alle mannen waren kundig en aarig. Lucien en Jeffrey hebben fantastisch werk geleverd. Snel en accuraat. Waren heel vriendelijk en kundig. Goede uitleg en beleefd naar de klant. Alles was goed afgewerkt en ze hebben ook alles netjes en schoon gehouden, ondanks dat het materiaal door het huis moest. Grote pluim voor Takkenkamp. Mijn huis is nu al warmer en het tocht niet meer. De energiekosten zijn ook al lager. Dank jullie wel.

 • Aanbevelen? Ja
7

Prima werk afgeleverd.

Mannen waren er op afgesproken tijd. Na wat overleg zijn ze begonnen met isoleren. Alles aan de einde van de dag alles keurig opgeruimd. Prima gasten! Min punt van Takkenkamp zelf was dat er volgens de adviseur een hoogwerker nodig was. Kosten 800 euro, hoogwerker bleek achteraf niet echt nodig.

 • Aanbevelen? Ja
8

Profesioneel .

De mannen zijn vriendelijk en werken netjes en maken alles schoon .

 • Aanbevelen? Ja
10

Snel en netjes gewerkt

Duidelijke offerte gekregen nadat de kruipruimte was opgemeten. De jongens kwamen op de afgesproken datum op tijd aan en hadden binnen de kortste tijd onze gehele vloer geïsoleerd. Blij met het resultaat!

 • Aanbevelen? Ja
7

De firma Takkenkamp wekte ons vertrouwen, de monteurs iets minder.

De monteurs (Duurzaam wonen isolatie Oss) kwamen later dan afgesproken. Ze bleken nog een half uur pauze te nemen in hun busje, terwijl wij niet wisten dat ze er al waren. De communicatie had wat beter gekund. Verder zien we dat het zeil op de grond niet helemaal aansluit tegen de muur.

 • Aanbevelen? Ja
7

Redelijk

De opdracht werd in eerste instantie wel erg lang vooruit geschoven. In mei 2023 offerte getekend, pas eind november contact en eerste afspraak. Geen doorgang door vorst. Tweede afspraak half januari 2024. Klus kon niet worden afgerond door gebrekkig materiaal of product. Vier dagen later wel afronding. Door omstandigheden konden we daar zelf niet bijzijn. Na afronding bleek de omgeving rond de plaats waar is gewerkt erg vuil of minder goed opgeruimd.

 • Aanbevelen? Nee
7

Op zich goed en snel werk, maar er blijft veel vuil achter

De mannen waren di. 30/01 op tijd (na afzegging op ma. 29/01) en werkten hard door zodat de klus in 1 dag (meer dan 200 m² muur) was geklaard. Maar je vindt nadien overal stof en gruis (op de ramen en rondom het huis) en ook behoorlijk wat EPS-korrels. Het effect van de isolatie is zo kort na het isoleren moeilijk meetbaar, dat kun je pas over 2 - 3 jaar echt vergelijken door de verbuikscijfers aan gas naast elkaar te leggen.

 • Aanbevelen? Ja
8

Geweldig

Bij Takkenkamp krijg je ontzettend goede uitleg, personeel is vriendelijk, de afspraken worden nagekomen, er wordt netjes gewerkt. Kortom het is voor ieder die wil isoleren 'n bedrijf om aan te bevelen!

 • Aanbevelen? Ja
10

Super tevreden

Uitermate aardige jongens .Werkte netjes zorgvuldig en snel. Ook de voorlichting vooraf bij ons thuis was prima. De medewerker was duidelijk en vriendelijk. Ik zou iedereen jullie bedrijf aanbevelen.

 • Aanbevelen? Ja
3

Rommelige communicatie aan de achterkant

De langsgekomen adviseur was kundig en nam de tijd om goed advies te kunnen geven. Mede daardoor is de opdracht naar Takkenkamp gegaan. Na mijn akkoord op de offerte kwam er een mail dat het heel druk is en ik binnen drie weken een reactie zou krijgen vanuit de afdeling planning. Vervolgens bleef het stil en heb ik zelf een aantal keer achter Takkenkamp aan moeten bellen om de opdracht omgezet te kunnen krijgen in daadwerkelijk uitvoering. Die uitvoering was vervolgens wel goed gegaan gelukkig (voor zover ik dat als leek kan beoordelen natuurlijk). Echter, in de offerte was een rolsteiger opgenomen. Maar de werkzaamheden werden gewoon met een ladder uitgevoerd. Iets dat uiteraard geen op- en afbouwwerk met zich meebrengt. Bij navraag hierover wordt een verhaal gegeven over dat er gewoon geld gerekend moet worden voor een "bereikbaarheidsvoorziening" - en wordt er bij hoge uitzondering toch een hele kleine korting gegeven op de factuur. Wanneer er dan duidelijkheid gevraagd wordt over de opbouw van de kosten wordt er geen thuis gegeven. Dat de factuur vervolgens gestuurd wordt vanuit een bedrijf wat mij niet bekend is en niet vooraf aangekondigd is, doet vervolgens weinig extra goeds voor het algehele vertrouwen en beeld van Takkenkamp.

 • Aanbevelen? Nee

Reactie van het bedrijf

Beste Erik, Hartelijk dank voor uw reactie, vervelend dat onze diensten niet aan uw verwachtingen voldoen. We waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw zorgen met ons te delen. We zijn intern actief bezig met het vinden van een passende oplossing. Groeten, Kay.

7

Goed werk geleverd

Prima werk geleverd, en alles netjes opgeruimd achter gelaten

 • Aanbevelen? Ja
10

Takkenkamp is uitstekende keus gebleken.

Steeds snelle reactie: aanvraag, advies, offerte. Uitvoering: de tegenwoordig gebruikelijke wachttijd, Prijs-kwalieit prima. Professioneel en klantvriendelijk bedrijf.

 • Aanbevelen? Ja

Bedrijfsgegevens

088 027 3700

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.

Klantenvertellen Reviews

• Iedereen mag een review schrijven zolang er wordt voldaan aan de gebruikersvoorwaarden en het privacybeleid
• We voeren geautomatiseerde en handmatige controles uit om valse reviews zoveel mogelijk tegen te gaan
• Reviews die op eigen initiatief zijn geschreven worden direct online getoond en binnen 72 uur geverifieerd
• Meer weten hoe deze reviewpagina tot stand komt? Lees dan hier meer.