Goed werk!

Prettig contact bij telefonisch contact voorafgaande aan de opdracht. Zeer tevreden over het geleverde werk, het is netjes gedaan en verliep volgens plan, vriendelijke mannen! Ook alles steeds netjes opgeruimd. Top!

Efficent, keurig werk

Goed verhaal netjes uitgevoerd

Bette offerte thuis met veel informatie. Niet alleen wat wel kan maar ook wat niet kan. Vervolgens een nette uitvoering. Huis netjes gehouden, snel gewerkt en daarna ook weer netjes alles opgeruimd. Prima

opruimen nadat de klus geklaard was prima; wij waren niet thuis bij oplevering.

In alle opzichten geweldig

Alles precies volgens afspraak, zeer deskundig advies en de juiste oplossingen

Ambachtelijk vakmannen!

Duidelijke afspraken, punctueel, accuraat!

Vriendelijke aanpakkers

Na korte vriendelijke kennismaking wordt na het checken van de werkplekken stevig aangepakt en ondertussen zijn ze ook niet vies van het geven van praktisch advies.

Zowel de intake als de verwerking verliepen naar wens.

Na een eerste contact met een andere aanbieder was het een verademing om de medewerker van Takkenkamp op bezoek te krijgen. Als leek moet je het gevoel krijgen serieus genomen te worden. Intake verliep prettig met voor de kruipruimte een heel ander plan ivm de hoge luchtvochtigheid aldaar. Wij hebben twee kruipruimtes en in beide is de medewerker in geweest in tegenstelling tot da andere aanbieder die op zijn buik liggend onderste boven een observatie deed in één van de twee ruimtes. Werkzaamheden zijn, na een planningsafspraak, correct en vlot uitgevoerd. Daarbij ontving ik uitleg over het maken van foto’s voor het aanvragen van de subsidies. Na afloop was alles weer spik en span. Een hele fijne ervaring met Takkenkamp.

Ze hadden alles goed geregeld

Alles was goed geregeld door dat bedrijf wij waren goed te vreden

Afspraken zijn goed nagekomen, werk is snel en netjes uitgevoerd.

vriendelijke en correcte medewerkers. uitvoering werkzaamheden volgens afspraak.

De ervaring met Takkenkamp is heel positief. De medewerkers zijn deskundig, communicatief, vriendelijk en correct. Ze werken volgens de afspraken en gaan grondig te werk. Ze denken mee met de klant.

Leuke aardige jongens

Goede uitleg. Aardige mannen alles weer netjes achtergelaten ..

Gewoon goed.

De isoleerders straalde rust uit. Wat voor ons 84 jarige belangrijk was. Toen de klus klaar was, ruimte zij alles op. Een Amsterdamse uitdrukking Het zijn 2 kanjers. Kunnen goed met elkaar werken. Vriendelijke groet van een tevreden klant. Wim van Zanen

Deskundige vloerisolatie

Goed sdvies van kundige medewerker goed uitgevoerde vloerisolatie.

Goed bedrijf, keurig werk geleverd

Fijne firma, goed contact bij offerte en uitvoering van de werkzaamheden. Klein minpuntje dat ze niet op de afgesproken dag kwamen, maar snel opgelost en de volgende dag alles gereed. Keurige oplevering en alle rommel opgeruimd en meegenomen. Kortom een fijn bedrijf.

Snel geregeld, goede prijs en erg netjes uitgevoerd

Snel geregeld, goede prijs en erg netjes uitgevoerd

Keurig gedaan

Nette mensen, goed werk geleverd

Netjes gewerkt door vriendelijk personeel

Voldoet aan de verwachtingen. Netjes gewerkt, tussentijds opgeruimd. Prettig in contact.

Zeer punctueel

Het blijkt een hele grote organisatie te zijn, maar daardoor is het ook heel goed geregeld. Alles was duidelijk. Degene die thuis bij ons was geweest dacht goed mee en kwam zelfs nog met een nieuwe optie die net goedgekeurd was door de overheid voor onze situatie. Blij mee.

Duidelijke afspraken en netjes uitgevoerde werkzaamheden

De ervaring met de adviseur van Takkenkamp was zeer prettig. Er werd ons duidelijk uitgelegd volgens welke methode onze kruipruimte geïsoleerd zou gaan worden. Een en ander gebaseerd op hoe vochtig de kruipruimte was. Er werd ook duidelijk uitgelegd dat er subsidie aangevraagd kon worden en wat daar voor nodig was. De uiteindelijke werkzaamheden werden zeer professioneel uitgevoerd en eigenlijk was alles binnen een uurtje gepiept.

Volgens afspraak en geleverd werk ziet er prima uit

Voor het isoleren kon plaatsvinden moesten er voorbereidingen door de klant gedaan worden, deze waren duidelijk omschreven en goed uitvoerbaar, daarna kon er snel met het werk begonnen worden. Deze werden stipt uitgevoerd en het resultaat ziet er prima uit.

Vanaf offerte. Tot en met uitvoerig zeer tevreden!

Snelle , goede accurate uitvoering vgls afspraak

Jammer dat er niet goed geïnformeerd wordt bij de uitvoerende medewerkers wat er precies is gedaan alvorens een factuur te sturen. Verder vind ik het tarief voor een stukje spouw schoonmaken erg hoog . Maar zoals gezegd goed tevreden over de uitvoering en de uitvoerenden

prima werk

correct, netjes, snel

Wij zijn heel tevreden over de isolatie en ventilatie in onze kruipruimte

Wij hebben onze kruipruimte laten isoleren met bodem- en vloerisolatie. De voornaamste reden om dat te doen, was dat wij een vochtprobleem hadden in het halletje waar het luik van de kruipruimte zit. Na onderzoek door een medewerker van uw firma bleek er ook vooral een ventilatieprobleem te zijn. De medewerkers van de firma Duurzaam Wonen (waar de klus door u was uitbesteed) hebben het isolatiemateriaal deskundig aangebracht (wij kregen daar foto's van). Ook hebben zij een nieuw luik voor onze kruipruimte gemaakt en een koekoeksrooster en een gewoon rooster aan de straatkant aangebracht. Toen de klus bijna klaar was ging helaas de diamantboor kapot waarmee door het beton geboord moest worden. Een week later werd de klus deskundig afgemaakt. De medewerkers hebben ook het straatje voor de deur weer netjes gemaakt door ophoogzand te gebruiken en de stenen weer deskundig terug te plaatsen. Het vochtprobleem lijkt opgelost en wij hebben het gevoel dat de vloer nu een stuk minder koud aanvoelt.

Over Takkenkamp Vastgoed Verduurzamers

Bespaar energie en bescherm de natuur, verduurzaam uw woning. Een energiezuinigere woning en een positieve impact hebben op het milieu! Onze deskundige adviezen en maatwerkoplossingen zorgen voor een comfortabelere woning en lagere kosten. Laten we samenwerken aan een groenere toekomst. Dat is waar verduurzamen met Takkenkamp voor staat.