Zeer professionele oogmeting, goed advies betreffende de soort glazen, ruim assortiment monturen, bijzonder mooie winkel.
Hoi Richard, dank je wel voor je mooie review!
Alles klopt, personeel, aandacht vd klant, zorg voor de aankoop, heerlijke koffie en prachtige collectie! Dikke 10!
Wilma dank je wel voor je mooie review, fijn dat we je ook deze keer weer aan een nieuwe bril mochten helpen. Dank daarvoor.
Altijd fantastische service en aandacht
Hoi Arco, dank je wel voor je mooie review! Zien we je snel weer?
Vanwege dubbelzien bij vermoeidheid, kwam ik terecht bij Sven. Behalve een hele aardige man is hij ook zeer kundig met veel lol in zijn werk. Ik ben blij met Sven voor mijn Ogen en het hele team.
Hoi Marc, blij dat ik je dubbelzien hebben kunnen verhelpen en dat je ons waardeert. Gr Sven
Niets meer aan toe te voegen.
Hoi Jos, het is ook altijd een feestje om je te zien! Dank je wel voor je review!
Uitstekende service en mooie producten gecombineerd met veel vakkennis.
Sieds, dank je wel voor al je sterren! Fijn dat je we je mogen helpen!
Super !
Hoi Jose, dank je wel voor je mooie review. Fijn dat we je van dienst kunnen zijn!
Uitstekende onderzoeken. Goede service en zeer vriendelijk personeel
Hoi Henk, dank je wel voor je positieve review. Fijn dat je ons zo waardeert!
Na een aantal omzwervingen en negatieve ervaringen (omdat dochter slechte ogen heeft en lastig op te meten is ) zijn wij na een tip van familie bij Sven terecht gekomen . Hier weten ze haar wel goed op te meten en heeft ze gekleurde brillenglazen gekregen waardoor haar zicht enorm verbeterd is . Een keer per jaar maken we er gewoon een familie uitje van en laten we met zijn allen onze ogen opmeten. Ze nemen dan ( na een afspraak maken natuurlijk als je met zo’n invasie komt ) altijd alle tijd voor ons en onder het genot van een kopje koffie of thee is het gezellig wachten. Er is altijd een drukte van belang in de winkel dus een afspraak maken is dus echt aan te raden. Ze houden goed rekening met je persoonlijke wensen , ook als je niet zo’n hele dure bril wilt nemen ( de appel en een ei actie is altijd super leuk dan ). Het zijn echt vakmensen die veel plezier hebben in hun werk. Even een bril bijstellen die je niet bij hen hebt gekocht is ook nooit geen probleem. Met ons gezin durven wij Sven voor ogen met een gerust hart aan iedereen aan te raden.
Hoi Annet, dank je wel voor je mooie review en fijn dat we het zicht van je dochter beter hebben kunnen maken met de gekleurde glazen. En de koffie staat weer klaar bij het volgende familieuitje!
Altijd super geholpen, toppers
Hoi Hans, dank je wel voor je mooie review.
Weer een nieuwe bril nodig wegens veranderde sterkte, prisma, cilinder en leesgedeelte. Flinke veranderingen, maar ik hoefde niet te wennen aan mijn nieuwe bril. Vanaf dat ik de winkel uitliep zag ik weer haarscherp en heb ik geen dag meer hoofdpijn gehad. Dank jullie wel!
Hoi Kirsten, als eerste dank je wel voor je mooie review. En fijn te lezen dat je ook aan deze nieuwe bril niet hoefde te wennen en dat ook je hoofdpijn weg is.
In alle opzichten perfect
Hoi Jan, dank je wel voor je mooie review.
Zeer professionele oogmeting, inclusief glaucoom onderzoek. Prettige sfeer in een prachtige winkel. Bijzonder ruim assortiment aan monturen in diverse prijsklassen. Goede advisering bij aankoop montuur en de soort glazen. Kortom optimaal klantgericht.
Hoi Richard, dank je wel voor je mooie woorden.
Heb de ogen opnieuw laten opmeten en heb een andere sterkte van glazen nodig. Dit is goed verlopen en zie weer goed. Erg vriendelijk en vakkundig geholpen.
En waar is Tristan gebleven?
Arco, dank voor je mooie review. Altijd gezellig als je er bent. Tot ziens in het nieuwe jaar!
Voor het nieuwe jaar wens ik jullie veel geluk in goede gezondheid
Hoi dank voor je mooie review en woorden! Tot ziens in het komende jaar.
Klantvriendelijk. Goede service. Vakmanschap. Soms iets gratis extra.
Hoi Henk dank voor je mooie review. Fijn dat je onze inzet waardeert!
Mijn ervaring is dat de mensen bij Sven goed luisteren wat er nodig is en er wordt ook nog wat mee gedaan. Ik ben zeer tevreden over mijn oogziekte bij Sven.
Hoi Ellen, dank je wel voor je review en je mooie woorden.
kennis van zaken
Hoi Naddie, dank je wel voor je review, fijn dat je tevreden bent over ons.
Oogmeting en advies bij brilmontuur deskundig geholpen.
Hoi Lidwien, fijn dat je tevreden bent over onze dienstverlening. Graag tot een volgende keer.
voortreffelijke Service en Vriendelijke Vakbekwaamheid
Hoi Wilco, dank je wel voor al je sterren en fijn dat je komt.
Omdat mijn monteur stuk was en mijn glazen nog goed waren, was ik op zoek naar een nieuw monteur. In de winkel geen passend monteur, maar Sven ging verder zoeken en had uiteindelijk nog een monteur boven liggen. Een mooie bril, prima prijs en ik ben dus heel tevreden.
Hoi Henk, fijn dat je blij bent met je nieuwe montuur en ook fijn dat we het zo konden oplossen. Graag tot ziens!
Ik heb alleen maar hele goede ervaringen en ga nooit meer naar een andere opticien!
Hoi Janni, dank je wel voor je mooie woorden en we zien je graag!
als ik bel kun je meestal dezelfde dag komen.
Hoi Jannie, dank je wel voor je review. Fijn dat we het ritje vanuit Neede waard zijn. Tot de volgende keer!
Dorpstraat 17
7261 AV Ruurlo
Goed zien is meer dan alleen de mooiste bril of de allerbeste contactlenzen aanmeten. Goed zien begint bij je ogen en daarom kijken ze bij Sven voor Ogen ook in je ogen. Goed zien is voor iedereen belangrijk, maar goed zien is ook voor iedereen verschillend. Net als dat de omstandigheden kunnen verschillen waarin je goed wilt zien. Bij Sven voor Ogen krijg je daarom altijd advies op maat omdat goed zien voor jou net zo belangrijk is als voor Sven voor Ogen.