De medewerkers van Sven voor ogen vormen samen een zeer vakkundig en klantvriendelijk team!
Bedankt voor je mooie review, Ep! We doen altijd ons best om iedereen zo goed mogelijk te helpen en we staan graag voor je klaar!
Bij Sven word je als klant zeer serieus genomen. Dat betekent dat er tijd vrij gemaakt wordt, of je nu komt voor het afstellen van je bril, nieuwe contactlenzen of het passen van een zonnebril. Een winkel met personeel dat zich onderscheidend opstelt. Kennis & kunde wordt er verenigd en daarnaast is het personeel vriendelijk en voorkomend.
Bedankt voor deze mooie review! Fijn dat je de moeite neemt om vanuit Drempt naar ons te komen. En we vinden het fijn dat je onze kennis, zorg en service zo waardeert. We zien jullie graag!
Bovenstaande 3 woorden zijn voor mij een samenvatting van mijn ervaring met dit fijne bedrijf. En ook nog eens een heel mooi ingericht pand. TOP!
Joop, “dank je wel” in drie woorden een reactie op je review!
Sven is oplossingsgericht, hij meet de ogen vakkundig en is pas tevreden als jij als klant dat ook bent. Er loopt vriendelijk professioneel personeel in de winkel
Hoi Annelies, dank je wel voor je reactie hier. Fijn dat je al zo lang klant bent en dat je blij bent met de brillen die je gekocht hebt! Altijd weer gezellig wanneer je er bent! Dus graag tot ziens!
Ik ben erg tevreden over Sven voor Ogen! De opticien, Rick, nam alle tijd voor de meting. Mijn montuur, ook gekocht bij Sven voor Ogen, is van het merk Einstoffen en was nog prima. Er zijn nu dus alleen nieuwe glazen in de bril gekomen. Ik kreeg de bril helemaal gereinigd en comfortabel zittend weer mee.
Hoi Karlien, dank voor je mooie review en wat fijn dat je bril nog een tweede ronde mee gaat! Veel kijkplezier!
Met het opmeten en nadien kijken door mijn bril is perfect! Het enige nadeel is dat wij graag door, en op advies van Sven zelf, door hem geholpen worden en dan vervolgens bij het nadien bijstellen van de bril er weinig tijd is om zomaar binnen te lopen om geholpen te worden door Sven! Als het even bijstellen binnen 5 minuten klaar kan zijn, kan ik pas véél later terecht. Dat vind ik een echt minpunt!! Dat was in het verleden niet zo. Wij hebben al diverse brillen gekocht bij Sven en verwachten een service zoals vanouds.
Hoi Anita, Als eerste bedankt voor je mooie review en het vertrouwen dat jullie in ons hebben! We zijn blij dat je tevreden bent met je bril. We begrijpen echter heel goed dat het jammer is dat je niet altijd direct door Sven geholpen kunt worden. Daarom hebben we speciale momenten ingepland voor deze service, nl op dinsdag, woensdag en vrijdag tussen 17:30 en 18:00 uur kun je zonder afspraak binnenlopen voor een snelle bijstelling. Als je op andere momenten probeert langs te komen, kan het inderdaad soms wat lastiger zijn om direct geholpen te worden, en dat vinden wij natuurlijk ook vervelend. We waarderen het dat je dit aangeeft, want zo kunnen we onze service blijven verbeteren.
We wonen niet heel dichtbij, maar zijn hier terechtgekomen omdat onze dochter van toen 6 jaar een oogmeting moest. Ze zag hier erg tegenop, maar werd door Sven zo fantastisch geholpen en begeleid dat ze uiteindelijk met plezier haar bril ging dragen. Hetzelfde gold een jaar later voor onze zoon. Door deze positieve ervaringen is m'n man inmiddels ook overgestapt naar deze opticien. Alle medewerkers zijn oprecht (klant)vriendelijk en servicegericht en zeker ook voor de kinderen heel lief en begripvol zonder kinderachtig of neerbuigend te zijn. Het advies is goed, de monturen zijn mooi. Super fijne zaak!
Beste Carola, dank je wel voor je review! We zijn blij om te zien dat jullie zulke positieve ervaringen bij ons hebben. We doen altijd ons best om iedereen, jong en oud, op hun gemak te stellen en de beste service te bieden. Het doet ons goed om te weten dat dit gewaardeerd wordt. Graag tot ziens.
Ik had nieuwe glazen voor mijn bril naast mijn lenzen nodig en de glazen van mijn beeldschermbril moesten worden aan gepast. Dat is in beide gevallen nauwkeurig en met aandacht voor elkaar gemaakt. Met prima resultaat!
Hoi Diny, dank je wel voor al je sterren. Fijn dat je blij bent met je kijkoplossing.
Zeer vriendelijk ,goed overleg , en voor mijn gevoel erg kundig.
Hoi Jan, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je zo tevreden bent.
Ben vaste klant bij Sven voor ogen en heb hen ook aanbevolen aan vrienden met specifieke problemen . ook zij zijn blij met Sven voor Ogen.
Hoi Wil, Dank je wel voor je mooie review! We zien je graag!
Erg klantvriendelijke opticien. Er wordt goed de tijd voor je genomen en je krijgt duidelijk advies. Super fijn geholpen door verschillende medewerkers.
Hoi Nathalie, dank je wel voor je mooie woorden en je mooie review! Fijn dat we mogen helpen!
Fijn en met persoonlijke aandacht geholpen, nieuwe glazen op sterkte erin en als service de oude glazen in mijn reserve bril.
Hoi Anneke, wat top dat je weer blij bent met je nieuwe bril en nieuwe glazen in je oude bril!
Uitstekende kennis, ervaring onderzoek, uitleg en overleg. Prettige, rustige sfeer om tot het best mogelijke resultaat te komen.
Hoi Reynold, wat fijn dat we een verhelderende review van je mogen ontvangen.
Uitstekende service, Prettige manier van hulp. Grote keuze in brillen.
Henk, dank je wel voor al je sterren. We zien je graag in Ruurlo!
De uitstraling van de winkel aan de buitenkant (is heel open en fris ) maakt dat je het niet kunt missen en nieuwsgierig maakt om toch even binnen te kijken. Binnen het zelfde beeld, waar de brillen overzichtelijk per merk en type op je staan te wachten om gepast te worden. Er is een groot assortiment aan brillen in elke prijsklasse, van klassiek tot super modern. Van zeer uisprekend tot neutraal (randloos). Tijdens mijn bezoek heeft Rick mij geadviseerd op basis van mijn wensen en behoeften (maatwerk). Rick zijn persoonlijke en zeer proffesionele benadering (van advisering tot het doen van de zeer uitgebreide oogmeting), waarbij hij alles goed uitlegde, zorgde ervoor dat ik met een goed gevoel en een bril rijker de winkel uit ging. Ook bij het ophalen vd de bril zeer prettig geholpen door Rick zijn collega's, waarbij het afstellen van de bril ook weer maatwerk is en er alle tijd voor werd genomen. Sven is voor mij de winkel waar ik graag kom en een persoonlijke benadering met een proffesioneel team hoog in het vaandel hebben staan. Het is de moeite waard om er een kleine omweg voor te maken en de winkel te bezoeken.
Hoi Erik, dank voor je uitgebreide reactie en mooie review!
Nadat ik een mail met mijn lichamelijke klachten had verstuurd kreeg ik direct contact met een medewerkster. Zij stelde voor om een oog onderzoek te doen. Ik kreeg een aantal onderzoeken waarbij Sven zeer kundig te werk ging, hij weet waar hij over praat. Mijn klachten, voornamelijk duizelingen, hoofdpijn, licht in het hoofd, moeite met bewegende beelden en last van lichtinval, etc. Konden weg komen doordat mijn beide ogen niet goed samenwerken. Zijn advies was een prismabril die verbetering kon geven. Ik kon er overnadenken maar ik heb direct een prismabril aan laten meten. Alles om maar van mijn klachten af te kunnen komen... Sinds ik mijn bril draag heb ik vrijwel geen van bovenstaande klachten meer ervaren!! Kan het eigenlijk nog steeds niet geloven. Ik heb de bril nu ruim 2 maanden en nog steeds klachtenvrij!! Doordat ik wel wat moeite had met wennen aan de bril heeft Sven nog een x meegekeken en een kleine meting gedaan. Advies was oog oefeningen en over 6 weken terug. Ik had misschien een kleine twijfel maar ik merk echt dat mijn zicht stabiel wordt en dat ik aan mijn bril wen. Ik ben al een aantal x terug geweest om de bril goed te zetten of te corrigeren, de dames en heren nemen alle tijd en zijn erg vriendelijk. Niets is hun te veel, zelfs het brilpootje gratis repareren nadat ik zelf iets te enthousiast ben geweest met het buigen van een pootje!!Heel stom!! Ze hebben het zonder problemen gemaakt. Het team heeft zorg en aandacht bij hun werk en plezier met elkaar en Sven is erg betrokken en heeft veel passie voor zijn werk. Ik ben heel blij dat ik bij deze optiek terecht ben gekomen. Zij verstaan hun vak en doen het met veel aandacht!
Lena, Dank voor je uitgebreide review! Wat fijn om te lezen dat je van je klachten af bent dankzij de prismabril. Daar zijn we echt blij mee. Fijn dat je blij bent onze service . We zien je graag!
Voor alles is een oplossing,
Hoi Alie, dank voor al je sterren 🤩 !
Het was voor mij de eerste keer bij Sven. Ik stond versteld van de professionele behandeling zowel door de persoon als door de medische apparatuur!
Hoi Christien, dank je wel voor je mooie woorden en wat fijn dat je blij bent met onze dienstverlening !
Zie bovenstaande
Hoi Pieter, dank je wel voor je mooie review, fijn dat je blij bent met je aankoop!
zeggen wat zij doen en doen wat zij zeggen
Dank je wel voor je mooie review!
Netjes geholpen en ze nemen alle tijd voor uitleg en onderzoeken. Prima winkel in alle opzichten
Hoi Clemens, We nemen graag de tijd voor je. Altijd fijn om je te zien!
Vriendelijke bediening men voelt zich serieus genomen
Hoi Henny, dank je wel voor je mooie review. Fijn om te lezen dat je tevreden bent over de dingen die we doen!
Ik heb nu de 14 dagen nieuwe glazen in mijn montuur. Ik kan zelfs achter de computer met deze glazen werken. Voorlopig hoef ik mijn computerbril niet te gebruiken.
Hoi Mathé, dank je wel voor je mooie review en wat fijn dat je nieuwe bril zo goed bevalt!
Ik krijg veel complimenten over mijn nieuwe bril. Ik had hem niet gezien maar hij werd uit een laatje getoverd. Hij past precies bij mijn uiterlijk en voldoet aan mijn wensen. Mooie bril, goede oogmeting en juist afgesteld. Wat heeft een klant nog meer te wensen. Ja Sven voor ogen blijft mijn zaak. Zeker ook omdat ik ervaren heb dat als er wat met de bril is dan wordt het altijd vakkundig opgelost.!
Hoi Trees, dank je wel voor je review. Fijn dat we in het verleden ook je probleem naar tevredenheid hebben opgelost en fijn dat we ook deze keer weer mochten helpen!
Het zicht is door de nieuwe glazen aanmerkelijk verbeterd.
Hoi Dorien, dank je wel voor je review maar vooral fijn om te lezen dat je blij bent met je multifocale bril!
Dorpstraat 17
7261 AV Ruurlo
Goed zien is meer dan alleen de mooiste bril of de allerbeste contactlenzen aanmeten. Goed zien begint bij je ogen en daarom kijken ze bij Sven voor Ogen ook in je ogen. Goed zien is voor iedereen belangrijk, maar goed zien is ook voor iedereen verschillend. Net als dat de omstandigheden kunnen verschillen waarin je goed wilt zien. Bij Sven voor Ogen krijg je daarom altijd advies op maat omdat goed zien voor jou net zo belangrijk is als voor Sven voor Ogen.