Ik wordt goed geholpen en ook na dat mijn bril niet goed zat ben ik opnieuw goed geholpen.
Dank je wel, Emma! 😊 Fijn om te horen dat je goed geholpen bent – ook toen je bril nog niet helemaal lekker zat zat. We staan graag voor je klaar! Graag tot ziens!
Ik word altijd heel fijn, rustig en zeer professioneel behandeld ….. Dat ervaar ik als heel prettig
Wat een mooie woorden, Helmaja – dank je wel! Fijn dat je je zo op je gemak voelt bij ons. Graag tot ziens bij ons!
Kan altijd binnenlopen wanneer er wat met mijn bril is,wordt altijd goed geholpen.
Wat fijn om te horen, Willem – dank je wel! Altijd welkom, of het nu voor een nieuwe bril is of gewoon even bijstellen. We helpen je met plezier! Groetjes uit het Dorp!
Een mooie winkel met een prettige sfeer en vriendelijke medewerkers. Een uitgebreide oogmeting, deskundig advies, geen commerciële praatjes, gewoon goed geholpen.
Wat een fijne review, dank je wel! We worden helemaal blij van je lovende woorden over onze winkel, het team en de manier waarop je geholpen bent. Gewoon goed geholpen… precies zoals we het bedoelen! En ja, dat bandje buiten openingstijden… we snappen dat zo'n ingesproken boodschap nooit iemands favoriete belmoment is 😉. Maar nu zijn we toch wel nieuwsgierig: wat zou jÃj dan zeggen? Dat horen we graag! Hoe dan ook: dank voor je feedback én je bezoek. Groetjes van het hele team, Sven voor Ogen
Ik verbaas mij elke keer, hoe Sven weet wat er achter je oogproblemen zit. De 1e keer heeft dat zelfs geresulteerd in eindelijk een verklaring en oplossing voor meerdere puzzelstukje! Top dus. Verder heel gezellig en klantvriendelijk, het hele team!!
Hoi Isabel, Wat fijn om te lezen dat je blij bent met de oplossingen en de puzzelkwaliteiten van Sven! 😊. We vinden het ook gezellig om jou te zien, gezellige klanten maken ons werk nog leuker. Dus graag weer tot ziens! Team Sven voor Ogen
Je wordt met deskundigheid en aandacht erg goed geholpen. Ben zeer tevreden met mijn nieuwe bril en er wordt met precisie gekeken of de bril goed past.
Hoi, dank je wel voor je review! 😃 Mooi dat je zo blij bent met je nieuwe bril en we zien je graag weer. Tot dan! Team Sven voor Ogen
Voor ieder probleem een oplossing, altijd bereid een stapje extra te zetten voor een tevreden klant! Op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op ooggebied en de laatste trends. Wij zijn meer dan tevreden
Hoi Anja, Wat een toffe review, bedankt! we gaan ons best doen om "vooral zo door te gaan" 😊 Groetjes, Sven voor ogen
Prima winkel op goede lokatie in het dorp,genoeg parkeerplekken rondom
Hoi Marijke, Bedankt voor je mooie review! Leuk om te lezen dat je onze winkel en de nieuwste trends waardeert. Hopelijk zien we je snel weer! 😊 Groetjes, Sven voor Ogen
De gemoedelijke sfeer, de kundige medewerkers en een fantastisch assortiment monturen zorgen er elke keer weer voor dat het een feestje is om een oogmeting te laten doen en een nieuwe bril uit te zoeken! Ik ben heel blij met jullie!
Hoi Willy, Wat een mooie review, dank je wel! Superleuk om te lezen dat je elke keer met plezier langskomt. We blijven ons best doen om die Achterhoekse gastvrijheid vast te houden! 😊 Tot ziens in Ruurlo!
Vlot en adequaat geholpen
Hoi Eric, Bedankt voor je mooie beoordeling! Goed om te lezen dat alles vlot en naar wens is verlopen.
Nu prima maar het was wel even wennen aan de nieuwe glazen.
Hoi Gerdie, Bedankt voor je review! Fijn dat je gewend bent aan je nieuwe glazen. We nemen je feedback over de communicatie mee en hopen je snel weer te zien! gr Karin
Ben al jaren bij Sven voor ogen klant, wordt altijd prettig en correct en discreet geholpen.
Ronald, allereerst bedankt voor je review. We vinden het altijd fijn om je te zien en je te helpen aan goed zicht. Mooi om te lezen dat je dat zo waardeert! We zien je graag!
Altijd goede behandelingen en service.
Hou Mieke, dank je wel voor je reactie hier! Fijn dat je blij bent met onze producten en dienstverlening! Graag tot ziens in dit nieuwe jaar!
Deskundig en goede klantenservice.
Henk, dank je wel voor je review! Fijn om te lezen dat jij net zo blij bent met ons als wij met jou! Tot ziens in 2025!
Voor het eerst een bril aangeschaft en gaan dragen. Wel eerst een paar jaar met een leesbril gestunt. Echt een hele mooie bril, lekker licht en bijna onzichtbaar. Het valt nog niet mee om er aan te wennen, al een paar keer terug geweest om bij te stellen. Mijn ogen en hersenen moeten er aan wennen wordt gezegd. Het went maar heel langzaam. Ik heb vertrouwen en geduld en Sven en crew gelukkig ook. Binnenkort weer een afspraak om de mogelijkheden te ontdekken voor optimaal zicht.
Beste Gerrit, bedankt voor deze mooie review! We zijn blij met al die 10-en én met het vertrouwen in ons team. Dat wennen kan inderdaad even duren, maar we blijven graag samen zoeken naar de beste oplossing. Mocht het toch niet helemaal klikken met de bril, weet dan dat je altijd welkom bent voor een nieuwe afspraak. We doen ons best om van "het went langzaam" naar "het zit als gegoten" te gaan!
Goed geholpen en bij het kiezen van.e..montuur prima advies wat bij je past.
Hoi Marijke, dank je wel voor je mooie review en wat fijn dat je zo blij bent met onze hulp bij het uitzoeken van je nieuwe bril. Veel kijkplezier ermee!
Voor het eerst een echte bril gekocht, na jaren leesbrillen. Ik werd zeer vriendelijk en attent geholpen. Sven beschikt over moderne apparatuur. Moderner dan de oogarts in het ziekenhuis. Zeer prettige ervaring.
Hoi Emile, wat fijn dat je blij bent met je bril en dat we je hebben mogen helpen. Mocht er toch onverhoopt wat zijn met je bril. Weet dat je altijd welkom bent! Fijne Feestdagen!
Altijd tijd voor jou als kant. Oogmetingen als of je bij de oogarts bent. Een vriendelijk en gezellige opticien!!
Hoi Gea, dank je wel voor je mooie review! Fijn om te lezen dat je blij bent met ons!
is uitstekend!!
Hoi Pavlina, wat fijn dat je blij bent met de zonnebrillen. Nu hopen dat de zon zich weer snel laat zien ! gr Karin
Het was wel rib uit mijn lijf maar de brillen zijn het dubbel en dwars waard. Een Silhouette met multifocale glazen en een Oakley ook met multifocale glazen. De Oakley heeft hele heldere glazen dus met donkere dagen schijnt altijd de zon. Bovendien heb ik nu altijd duidelijk beeld van de fietscomputer. De Silhouetten merk je niet eens dat je hem op hebt zo licht is deze. Kortom geweldig tevreden.
Hoi Harry, fijn dat je blij bent met je aankopen we wensen je veel fietsplezier!
Vriendelijke en oprechte meedewerkers met Sven als voorbeeldig gastheer en een goed advies.
Hoi Leo, dank je wel voor de waardering veel kijk plezier met je nieuwe bril!
In september heb ik mijn muziekbril opgehaald bij Sven. Het is geen bril die ik de hele dag gebruik. Ik heb gebruik de bril als ik trompet speel. Ik ben er superblij mee. Ik kan de muziek duidelijk lezen, zie geen dubbele noten meer. Goede service. Helemaal tevreden.
Dag Jannie, fijn om te lezen dat het muziek maken nu ontspannen gaat. Veel muziekplezier gewenst. Groet Sven
Het ging uitstekend.
Hoi Bertha, dank je wel voor je mooie review. Fijn dat je blij bent met je bril!
Wij hebben niets dan goede ervaringen met Sven en zijn team. Vriendelijk, hulpvaardig en deskundig.
Bedankt voor je mooie review! We zijn blij te zien dat je positieve ervaringen hebt.
Sven en zijn medewerkers hebben oog voor mijn ogen!
Hoi Irma, dank je dat je de tijd hebt genomen om de review te schrijven. Dat wordt enorm gewaardeerd. En bovenal fijn dat je blij bent met onze blik in je ogen!
Dorpstraat 17
7261 AV Ruurlo
Goed zien is meer dan alleen de mooiste bril of de allerbeste contactlenzen aanmeten. Goed zien begint bij je ogen en daarom kijken ze bij Sven voor Ogen ook in je ogen. Goed zien is voor iedereen belangrijk, maar goed zien is ook voor iedereen verschillend. Net als dat de omstandigheden kunnen verschillen waarin je goed wilt zien. Bij Sven voor Ogen krijg je daarom altijd advies op maat omdat goed zien voor jou net zo belangrijk is als voor Sven voor Ogen.