Ben constant goed op de hoogte gehouden. Vond dit enorm prettig
Goed,en snel werd geholpen
Alles liep netjes en snel. Het heel prettig om met jullie samen te werken.
alles wordt duidelijk uitgelegd en vlot afgehandeld .
Goed bereikbaar, ook even voor een vraag tussendoor. Professioneel oog voor in mijn geval het echtscheidingsconvenant, zorgt dat het tot in de details goed geformuleerd staat in inhoudelijk goed is.
Kort maar krachtig
Correct in woord en geschrift. Netjes afgehandeld.
Betrokken en toch neutrale maar fijne afhandeling van onze scheiding
Maike is vriendekijk, communiceert duidelijk en heeft ons snel geholpen
Heel fijn geholpen door MaikeThijssen , ze is klantvriendelijk en houd je goed op de hoogte van alle ontwikkelingen. Reageert snel op je vragen . Echt een aanrader !
Korte lijntjes
De juridische afwikkeling van onze scheiding is op een snelle en doeltreffende manier verlopen. Schriftelijk en telefonisch contact was prettig en duidelijk.
I had a great experience with the support of Maike in our divorce. She was professional, supportive and kind. The process was smooth and quick. I can highly recommend her!
Positieve ervaring. Een snelle manier van werken.
Maike heeft ons geholpen bij onze echtscheidingsprocedure. Ze is zeer bekwaam en servicegericht. Van harte aanbevolen.
Maike is een prettig persoon om mee te werken, ze is secuur en komt afspraken na. Daarnaast communiceert ze duidelijk via de mail.
Ik ben via een bevriende relatie met Maike Thijssen in contact gekomen. Haar werkwijze was niet alleen effectief en efficiënt, maar ook nog eens verrassend empathisch. Dank je wel, Maike, voor de fijne samenwerking!
Goede service, communicatie prima en erg vriendelijk.
Alles netjes en snel afgehandeld
Alles is deskundig geregeld , en we hoefden nergens achteraan . Met 1 woord TOP .
Zeer goed en snel door Advocatuur Thijssen geholpen. Ook verliep de communicatie snel en soepel! Zeker aan te raden!
Duidelijke communicatie bood veiligheid in deze bijzondere face in dit leven
We zijn prima bijgestaan tijdens de afronding van ons geregistreerd partnerschap. We zijn goed geinformeerd over de stappen die moesten worden genomen en welke stukken moesten worden aangeleverd. Alles is toen goed verwerkt en ingediend bij de rechtbank. We zijn tevreden over de ondersteuning
Onze scheiding is heel snel en soepel verlopen. Ik kan het iedereen aanraden.
Van Schaeck Mathonsingel 6
6512 AP Nijmegen