Ben op mijn gemak gesteld en goed geholp
Goed!
Bij binnenkomst en verlaten altijd tevreden
Nvt
Ik was op tijd aan de beurt, werd bij naam binnengeroepen (wat ik zelf prettig vind). Behandeling ging goed. De mondhygienist nam ook rustig de tijd en gaf me tips om te poetsen.
Jan Dirk krijgt de speciale aandacht die hij vanuit zijn beperkingen nodig heeft.
Prima praktijk. Enig nadeel is dat ik in 5 jaar tijd al 3 verschillende tandartsen heb gehad.
professionele mensen aardig alles goed behandelde, ben erg blij mee
Altijd goed.
De beste tandarts in Utrecht en omstreken
Top service, super vriendelijk, plannen van nieuwe afspraken gaan vlekkenloos.
Prettige ontvangst, snel en adequaat geholpen
Werd goed behandeld
Gemoedelijk en rustig
Wij hebben 2 jaar bij deze tandarts gezeten. In het begin waren we beiden tevreden, aardige tandarts. Echter ging deze tandarts weg en hebben we in de tussentijd weer andere tandartsen gezien. De mondhygienist is vriendelijk en doet het werk goed, echter is de tandarts die ik afgelopen keer moest zien erg kort door de bocht en niet vriendelijk. Aangegeven dat ik het allemaal eng vindt, daar leek hij niet op te reageren. Er zou even een testje bij me worden uitgevoerd, maar wat hij precies ging doen vertelde hij niet (ook fijn als je angstig bent), pas toen ik het vroeg. Daarna was het antwoord dat ik een wortelkanaalbehandeling nodig heb. Geen uitleg of reden. Toen ik hierbij weer aangaf het eng te vinden gaf hij alleen aan hoe duur het ging worden, wat de tijdsduur zou zijn en dat ik maar moest kijken wanneer ik het een keer wilde inplannen. Ik vraag me nog steeds af waarom ik die wortelkanaalbehandeling moet, want een reden is niet gegeven (en geen pijn). Ik ga naar een andere tandarts; ook als ik het laat uitvoeren wil ik het door iemand laten doen die het goed uitlegt en begrip toont voor mijn angst.
Erg goed geholpen met duidelijke uitleg waarom het nodig is om de behandeling te doen en wat er precies gaat gebeuren.
Kon snel terecht, werd goed geholpen en geadviseerd
Ik ervaar deze praktijk als zeer prettig, vriendelijk en deskundig. Fijne tandartsen en wachtruimte.
goede en bekwamer medewerkers
Vriendelijk. Zorgzaam. Geduldig
Mijn angst voor de tandarts is door tandarts Naseri niet genegeerd hierdoor bel ik zelf zodra ik pijn klachten heb. Ik blijf niet meer eindeloos doorlopen waardoor het probleem alleen maar erger wordt. Ze neemt alle tijd voor me en stelt me op mijn gemak. Zegt steeds wat ze gaat doen wat ik kam voelen. Een dikke 10 voor haar!
Je krijgt hier heel echt persoonlijke aandacht van alle medewerkers en een zeer grondige behandeling met bijv. mondhygiëne. Er heerst een prettige sfeer en overduidelijk goede samenwerking.
Teveel wisseling van tandartsen, geen consequent goede behandeling.
Londenstraat 138
3541 CB Utrecht