Ongelooflijke en onbeschofte eigenaresse

Ik raad iedereen af om nog naar die praktijk te gaan. De eigenaresse is een onbeschofte mens.

• de toegankelijkheid voor mensen die moeilijk ter been zijn
  • de wachtruimte (comfort stoelen, lectuur, isolatie tegen storende geluiden etc.)
  • de behandelruimte (hygiëne, privacy, comfort behandelstoel etc.)
  • de persoonlijke hygiëne, (door gebruik van schone handschoenen, mondkapje, schone kleding etc.)
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Nee
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? De prothese zat niet goed terwijl ik het vaker heb doorgegeven.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Ja
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) (Klinisch) Tandprotheticus
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Naseri

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • de uitleg die u kreeg over de verschillende behandelmogelijkheden N.v.t.
  • het rekening houden met uw wensen bij de keuze voor een bepaalde behandeling N.v.t.
  • de begroting die u ontving van de kosten van de behandeling (digitaal, schriftelijk of mondeling vanaf een bedrag €250,- en verplicht schriftelijk of digitaal vanaf een bedrag van €500,-) N.v.t.
  • de zorgvuldigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • de deskundigheid waarmee de controle of behandeling is gedaan N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling N.v.t.
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? N.v.t.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

I got an excellent experience!

I really have a great experience in this dental clinic. Everybody is so accommodating and give their best service with patients. I never been relax at any of my dentist but here, Dr. Naseri helps me to became comf'tble during my appointments.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Had u na de behandeling complicaties, of meer pijn dan waarop u (eventueel) door de zorgverlener was voorbereid? Ja
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? She explained what to do if pain persist and give me more info about hygene.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Naseri

Hele fijne en rustige sfeer. Zeer professionele mensen.

Als wij met het gezin komen, nemen ze echt even de tijd om onze dochters op hun gemak te stellen, erg fijn.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) N.v.t.

Heel goed.

Een wortelkanaalbehandeling waar ik erg tegenop zag is heel goed verlopen.

• de bereikbaarheid (telefonisch/e-mail) N.v.t.
  • de termijn voor het maken van een afspraak N.v.t.
  • het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Ik heb geen pijn ervaren

Uitstekend advies

Ik kwam voor advies na verhuizing vanuit andere praktijk in andere stad. Er werd goed naar mij geluisterd, mijn vragen en ideeen kon ik bespreken. Ik voel mij erg op mijn gemak..

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Onbekend

Zorgvuldig

Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld. Alles zeer zorgvuldig gedaan en goede nazorg.

Zoals altijd prettig

Ik kom hier al jaren met mijn 2 zoontjes met een beperking en ze worden altijd met zorg behandeld.

Goede en vriendelijk medewerkers

Altijd goed gegaan met mijn dochter haar afspraken. Van haar beugel af en het resultaat is prachtig!

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Wist u bij uw laatste bezoek vooraf door welke zorgverlener (tandarts, mondhygiënist, preventieassistent) u zou worden onderzocht of behandeld? Nee
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Schyfsma

Ik voelde me met een kluitje in het riet gestuurd.

Als ik een afspraak heb moet ik altijd lang voorbij mijn afspraaktijd wachten voordat ik aan de beurt ben. De laatste 2 afsptaken zelfs bijna een uur. Bij het maken van mijn laatste afspraak had ik van tevoren aangegeven dat ik daar die afspraak geen tijd voor had en toch was het weer raak. Omdat ik er geen tijd voor had heb ik die keer geen tandarts gezien, moest een. Ieuwe afspraak maken voor over 6 weken wat er 13 werden omdat ze in die periode met vakantie is.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Tandartsassistent
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Naseri

Heel professioneel en zeer vriendelijk.

Vriendelijk, stipt, professioneel.

• Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? N.v.t.
  • Door welke zorgverlener bent u onderzocht of behandeld? (als dit er meer zijn geweest, klikt u dan de zorgverlener aan die u als laatste heeft onderzocht of behandeld) Mondhygiënist

Rekenen altijd teveel kosten

De mondhygiënist rekent altijd teveel kosten en schrijft veel langer dan de behandeling daadwerkelijk was. Als ik dit aangeef wordt de factuur wel aangepast, maar het is vervelend dit elke keer te moeten aankaarten. Ook heb ik het idee dat er überhaupt langer over de behandeling wordt gedaan dan daadwerkelijk nodig is.

fijn

behandling ging goed. ik krijg zoals gevraagd verdoving

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? H. Faqiri

Ben zeer goed behandeld, geen op of aanmerkingen .

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? N.v.t.

Professioneel, oog voor de mens, perfecte service.

Uitstekende ervaring.

Deskundige en vriendelijke

Erg vriendelijk baliemedewerker en tandarts

Klantgericht en vriendelijk

Erg vriendelijk en geven duidelijke uitleg.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • In hoeverre bent u tevreden over het uiteindelijke resultaat van de behandeling N.v.t.

Uitstekende praktijk

Aardige personeel, vakkundig en behulpzaam

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Naseri

We zijn uiterst tevreden.

Goede afspraken. Vriendelijk personeel. Professionele, vriendelijke specialisten.

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Naseri

ik voelde me meteen welkom

super aardige en vakkundige mensen

• Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? Mehdi KTP-er

Goede zorg

Word op een professionele manier behandeld

Tevreden

Tevreden

Ongelooflijk slechte behandeling

Ongelooflijk slecht. Het duurd nu al meer dan 1.5 jaar en de probleem is nog steeds niet opgelost. Echt schandalig voor woorden. Heb een klacht ingediend bij de verzekeringsmaatschappij.

• het rekening houden met uw eventuele angst of pijn tijdens de behandeling
  • Indien dit het geval is, kunt u dit nog wat toelichten? Word steeds onzorgvuldig behandeld. Het moet nu wel eens goed zijn nadat ik al 3x €385 heb betaald.
  • Welke persoon heeft u (als laatste) onderzocht of behandeld? S. Naseri

Als je binnenkomt, krijg je al een heel hartelijk welkom. Super vriendelijk allemaal. Ook bij de behandeling luisteren ze goed naar je en wordt ik altijd erg vriendelijk behandeld.

Deskundig en zorgvuldig.

Naar de tandarts is voor velen geen pretje. Maar deze tandartsenpraktijk is top. Goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig personeel waardoor het bezoek als de controles zonder stress worden ondergaan.

Londenstraat 138

3541 CB Utrecht