Ik raad iedereen af om nog naar die praktijk te gaan. De eigenaresse is een onbeschofte mens.
I really have a great experience in this dental clinic. Everybody is so accommodating and give their best service with patients. I never been relax at any of my dentist but here, Dr. Naseri helps me to became comf'tble during my appointments.
Als wij met het gezin komen, nemen ze echt even de tijd om onze dochters op hun gemak te stellen, erg fijn.
Een wortelkanaalbehandeling waar ik erg tegenop zag is heel goed verlopen.
Ik kwam voor advies na verhuizing vanuit andere praktijk in andere stad. Er werd goed naar mij geluisterd, mijn vragen en ideeen kon ik bespreken. Ik voel mij erg op mijn gemak..
Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld. Alles zeer zorgvuldig gedaan en goede nazorg.
Ik kom hier al jaren met mijn 2 zoontjes met een beperking en ze worden altijd met zorg behandeld.
Altijd goed gegaan met mijn dochter haar afspraken. Van haar beugel af en het resultaat is prachtig!
Als ik een afspraak heb moet ik altijd lang voorbij mijn afspraaktijd wachten voordat ik aan de beurt ben. De laatste 2 afsptaken zelfs bijna een uur. Bij het maken van mijn laatste afspraak had ik van tevoren aangegeven dat ik daar die afspraak geen tijd voor had en toch was het weer raak. Omdat ik er geen tijd voor had heb ik die keer geen tandarts gezien, moest een. Ieuwe afspraak maken voor over 6 weken wat er 13 werden omdat ze in die periode met vakantie is.
Vriendelijk, stipt, professioneel.
De mondhygiënist rekent altijd teveel kosten en schrijft veel langer dan de behandeling daadwerkelijk was. Als ik dit aangeef wordt de factuur wel aangepast, maar het is vervelend dit elke keer te moeten aankaarten. Ook heb ik het idee dat er überhaupt langer over de behandeling wordt gedaan dan daadwerkelijk nodig is.
behandling ging goed. ik krijg zoals gevraagd verdoving
Ben zeer goed behandeld, geen op of aanmerkingen .
Uitstekende ervaring.
Erg vriendelijk baliemedewerker en tandarts
Erg vriendelijk en geven duidelijke uitleg.
Aardige personeel, vakkundig en behulpzaam
Goede afspraken. Vriendelijk personeel. Professionele, vriendelijke specialisten.
super aardige en vakkundige mensen
Word op een professionele manier behandeld
Tevreden
Ongelooflijk slecht. Het duurd nu al meer dan 1.5 jaar en de probleem is nog steeds niet opgelost. Echt schandalig voor woorden. Heb een klacht ingediend bij de verzekeringsmaatschappij.
Als je binnenkomt, krijg je al een heel hartelijk welkom. Super vriendelijk allemaal. Ook bij de behandeling luisteren ze goed naar je en wordt ik altijd erg vriendelijk behandeld.
Naar de tandarts is voor velen geen pretje. Maar deze tandartsenpraktijk is top. Goed bereikbaar. Vriendelijk en deskundig personeel waardoor het bezoek als de controles zonder stress worden ondergaan.
Londenstraat 138
3541 CB Utrecht