Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Aart is een echt vakman en zijn collega’s ook. Perfecte communicatie en afwerking is subliem. Komt al zijn afspraken na, niks anders dan lof! Wij hebben in heel het huis alle kozijnen laten vervangen met triple glas, rolluiken laten plaatsen en dak kapel renovatie
3 August 2026
Martijn
Eindhoven
Een offerte die gewoon duidelijk is. Dit gaan we doen, dat gaat het kosten. Een planning die nageleefd wordt en waar je dus op kunt bouwen. Wat tijdens de klus zich onverwacht aandient, wordt kundig en in goed overleg opgelost. Niet onbelangrijk: het zijn oprecht prettige mensen die je over de vloer krijgt. Met kennis van zaken en een oerdegelijke mentaliteit. Opleveren met oog voor detail en de werkplek netjes achterlaten. Onze klus: volledige achter en zijpui voorzien van nieuwe kozijnen, inclusief achterdeur en voordeur. Gehele woning voorzien van hardstenen waterslagen. Wij genieten van het resultaat.
19 December 2025
Joris
Maarheeze
Aart heeft ons goed geadviseerd over onze nieuwe kunststof kozijnen, en dacht hierin proactief mee. Heeft een keurige offerte uitgebracht met een nette prijs. Ook de uitvoering was super. Flexibel in het uitvoeren, netjes gewerkt en afspraken worden nagekomen. Ook de service achteraf was helemaal top. Zeker dat wij voor een eventuele volgende klus Aart zullen bellen!
6 September 2024
Debby
Veldhoven
Op afgesproken tijd waren ze aanwezig. Twee gezellige vakbekwame mannen die weten wat ze doen. Meedenkend en snel en net werkend. Ze hebben pracht werk geleverd. Drie nieuwe kozijnen en oudere rolluiken herplaatst en ook nog.een nieuwe rolluik geplaats. Alles netjes afgewerkt. Ook alles netjes achtergelaten. Wij zijn tevreden en zullen in de toekomst mogelijk meer klussen door aartmaakt laten uitvoeren.
19 February 2024
Deborah Moris
Weert
Wat een super team! Aart en Ruud hebben onze kozijnen vakkundig geplaatst. We zijn super tevreden met het resultaat en alles daar omheen! Bedankt voor jullie hulp en gezelligheid!
22 September 2023
Lindsey
Geldrop
Wij hebben 2 kunstofkozijnen laten plaatsen Het ziet er mooi en goed uit Met het geleverde werk zijn wij zeer tevreden
4 September 2023
Maarten
Steensel
I had a nice experience. Everything was as I asked for. Even though we added few stuffs, changes in between Aart delivered it with ease. All materials used, installed are of best quality. I would highly recommend his service.
9 July 2023
Kumar
Eindhoven
Aart en zijn team hebben net werk afgeleverd en ons snel kunnen helpen met het plaatsen van een entreepui. Voorafgaand was er duidelijke communicatie en is er meegedacht in de wensen en behoeften van de klant. Tijdens de uitvoering hebben ze goed werk geleverd en goede afstemming gezocht met opdrachtgever en andere leveranciers. De nazorg is ook goed verzorgd.
6 July 2023
Erik
Breda
Mijn ervaring : Goede communicatie De term kan niet bestaat niet , geld zeker . Werkt prima door . Levert prima werk zoals van te voren besproken .
26 June 2023
William