Op het moment dat ik onverwacht werd geconfronteerd met een VSO kreeg ik JM Advocaten als tip via een relatie. Het eerste contact met Niki verliep vlot, zeer betrokken, maar ook to the point en daadkrachtig. Nadat Niki direct een aantal scenario's schetste kwamen we samen vrij snel tot een plan en tegenreactie. Niki heeft op basis van argumentatie en materie deskundigheid het dossier zoals we samen hadden bedacht feitelijk voor 90-95% bereikt. Dat geeft dan toch een gevoel van voldoening in een situatie waarin ik onverwacht verzeild raakte. Concluderend ben ik zeer tevreden over de dienstverlening, het resultaat maar ook de nazorg. Ondanks dat het doel bereikt was heeft Niki nog diverse malen contact gezocht om te informeren hoe het persoonlijk met me ging en de nieuwe baan etc. Chappeau.
Mijn ervaring met JM Advocaten is zeer positief; ze begrijpen casussen goed, voorzien van uitstekend advies, hebben korte communicatielijnen, en handelen en schakelen snel.
Werk graag met Marcel samen. Hij heeft veel ervaring, kundig en denkt ook met logisch verstand. Heb veel van hem geleerd. En hij is ook zeker altijd bereid te helpen.
Ik heb met JM advocaten al meerdere zaken gevoerd en tot op heden allen met een positieve afloop. Bij het voorleggen van de case wordt goed en transparant advies gegeven, mogelijke risico's goed in kaart gebracht en meerdere aanvalsplannen besproken. Altijd snel in handelen, met daadkrachtige stukken en goede terugkoppelingen. Ik heb JM Advocaten al bij meerdere partijen, ook warme relaties, aangeraden. En dat doe ik niet zomaar. Ik hoop ze in de toekomst beperkt nodig te hebben, maar als het zover is, heb ik alle vertrouwen!
Bij JM advocaten nemen ze tijd voor hun cliënten, ze zijn zeer begaan met hun lot, geven deskundig advies en voor vragen kun je ze altijd bellen, mailen of appen dan nemen ze zo snel mogelijk contact met je op.
Ik heb uitstekende ervaringen met JM Advocaten. Zij zijn zeer deskundig, professioneel en accuraat. Dankzij hun begeleiding heb ik mijn rechtszaken met succes afgerond. Sterk aanbevolen!
Marcel is zeer ervaren op het gebied van vastgoed en bestuursrecht. Praktische adviezen en altijd ruimte voor een telefoontje tussendoor. Ik werk al lang met hem samen.
Ik heb Marcel gevraagd in verband met verschillende juridische procedures met Gemeenten en aannemers. Duidelijke aanpak en anticipeert snel. Heeft op dit vlak veel kennis. Ook prima tarieven voor dit vak!
Deskundig en meedenkend op het gebied van arbeidsrecht. Bij spoed bereikbaar buiten kantoortijden. Al vele jaren een fijne samenwerking!
Snel en vakkundig, met oog voor de cliënt. Alleszins redelijke tarieven. Gestelde doel meer dan gehaald. Ik hoop niet nog een keer in een juridisch conflict te raken maar ik weet wel bij wie ik moet zijn!
Fijn dat iemand je deskundig helpt en ontzorgt in een situatie van ontslag waar je na 37 jaar ineens in belandt. Er komt dan veel op je af. Niki heeft mij goed en netjes geholpen.
In toch een moeilijke tijd steun en toeverlaat.
Niki was duidelijk in communicatie en zeer oplossingsgericht gericht. Door haar kennis en kunnende en het meedenken zijn we er samen goed uitgekomen met mij. Werkgever… enorm bedankt voor de goede hulp en snelle en duidelijke communicatie.
Na een kennismakingsgesprek dat erg snel ingepland kon worden kreeg ik een adequaat en duidelijk advies. Op basis hiervan is de zaak waarvoor ik me tot hen wendde snel en naar wens afgehandeld, met de gewenste uitkomst. Niki, dank je wel hiervoor. Mocht het in de toekomst onverhoopt nodig zijn dan zal ik zeker weer contact opnemen.
Niki is een topper in haar vak! Ik heb ondanks een zeer negatieve periode voor mezelf de samenwerking met Niki als zeer positief ervaren. Ze is duidelijk, transparant, snel, zeer kundig en geeft het juiste advies. en dit alles gaat nog eens samen met een super sociale zijde van Niki. Vanaf dag 1 kreeg ik het juiste gevoel en de bevestiging dat ik er verstandig aan deed om dit traject met Niki verder beet te pakken. Niki staat er op de momenten dat het nodig is, indien noodzakelijk ook buiten kantooruren. ik hoop het niet, maar al ik ooit nog eens juridische bijstand nodig heb dan neem ik direct contact op met JM advocaten!
Zelden zo’n benaderbare praktijk meegemaakt. Als ondernemer helaas al vaker hulp genoten van een advocaat, maar JM is naast ontzettend kundig, ook bijzonder benaderbaar, transparant en voelde als een verlengstuk van onze onderneming. Ik hoop jullie niet snel nodig te hebben, maar als het wel nodig is wil ik absoluut bijgestaan worden door Niki van Mook.
Ik heb de diensten van mijn advocaat als uiterst professioneel en effectief ervaren. Haar snelheid in het afhandelen van mijn zaak was indrukwekkend en resulteerde in een succesvolle uitkomst waar ik zeer tevreden mee ben. Wat ik vooral waardeer, is haar behulpzaamheid gedurende het hele proces. Ze was altijd beschikbaar om mijn vragen te beantwoorden en me te voorzien van duidelijke en nuttige adviezen. Haar grondige kennis van het rechtssysteem was duidelijk merkbaar en gaf me het vertrouwen dat ik de juiste persoon aan mijn zijde had. Ik ben dan ook zeer dankbaar voor de uitstekende service die ze heeft geboden en zou haar zonder aarzeling aanbevelen aan anderen die juridische bijstand nodig hebben.
Opdracht: onderhandeling Vaststellingsovereenkomst. * Kennis van zaken * Via elk kanaal bereikbaar * Ook op aparte tijden * Gedegen advies * Weet te onderhandelen
Niki van Mook heb ik als advocaat. Wat een fijne en zeer professionele advokaat is zij. Ze is erg vriendelijk en helpt op alle vlakken waar ze kan. Dit doet ze ook nog als ze vakantie heeft. Ik beveel haar van harte aan! Nikki dank je wel jij bent een topper!
Samantha is een verademing om mee samen te werken. Goede adviezen, snelle en goede producties, dag en nacht bereikbaar, zelfs tijdens haar vakantie. Top arbeidsjurist die ik van harte kan aanbevelen.
Wat een verademing is Samantha Kranenburg in vergelijking met andere advocaten waar ik mee samengewerkt heb als ondernemer! Ze is zeer toegankelijk en heel goed bereikbaar. Pakt de zaken snel op en denkt echt mee wat het beste past voor de zaak. Haar doortastendheid en praktische aanpak maakt het compleet!
Het eerste telefonische contact gaf mij al meteen de bevestiging dat ik de juiste beslissing had gemaakt om een advocaat in te schakelen. De input die ik gaf werd heel concreet en duidelijk op papier geformuleerd, waardoor mijn vertrouwen in een goede afloop met de dag groeide. Het contact verliep laagdrempelig en ik kreeg direct het gevoel dat ik werd gehoord en daarmee dus ook serieus genomen werd.
Voor ons is het van belang dat een advocaat mee kan denken met de ondernemer en daar goed in kan adviseren. Wanneer het kort kan zijn is het ook kort en wanneer er wat dieper er op ingegaan moet worden kan dit ook. Overige korte lijnen, duidelijk en meedenkend
Altijd bereid om vragen te beantwoorden, zeer verhelderend en duidelijk contact. Je weet snel waar je aan toe bent.
Ik werd door een collega getipt dat Mevr Mook een zeer goede arbeidsrecht advocaat is. Na een eerste contact via de telefoon bleek dat voornamelijk uit de duidelijke en goede advisering. In het verdere traject waren haar doortastende acties van doorslaggevende factor om het gelijk aan onze zijde te krijgen. Ik beveel haar van harte aan.