Tandarts geeft goede adviezen en is heel duidelijk over de behandeling en indien van toepassing over vervolgstappen. Erg prettig in de omgang plus oprechte belangstelling voor het wel en wee van de klant. Straalt kalmte en deskundigheid uit.
geen bijzonderheden
Ik voel mij hier op mijn gemak. Zijn deskundig en erg aardig.
Met respect
Ik ben heel tevreden over de aanpak en behandeling van de tandarts
Goede uitleg met een vriendelijke en persoonlijke benadering. Ivm drukte lang moeten wachten voor een afspraak.
Goede deskundige behandeling met passend advies. Medewerkers zijn vriendelijk, behulpzaam en deskundig.
Afspraak zeer snel gemaakt, erg vriendelijke assistente en tandarts de Jong. Nog eens adequaat het tandprobleem verholpen ook. Wat wil je nog meer!
zie boven
…
Ik werd goed geholpen. Aardig en bekwaam personeel
Ik raad iedereen die angstig is voor de tandarts, bij Rianne op afspraak te gaan. Zij geeft de patiënten weer vertrouwen en legt daarbij alles rustig uit. Neemt tijd voor de patient.
Ruime praktijk- en behandelruimte; vriendelijke behandeling en slimme communicatie met behandelende specialist en receptie.
Netjes, vriendelijk en kundig.
Ben nog niet zo lang bij dut centrum voor Tandheelkunde in Beekbergen. Tweemaal geweest en beide keren Prima geholpen.
professioneel en zeer kundig
Ik heb heel tevreden over mijn behandeling
In t weekend verloor ik een vulling. Gelukkig konik maandag ochtend gelijk geholpen worden
Mijn ervaring is prima, zowel in als buiten de behandelkamer. Vriendelijke benadering en attent.
De volgende dag werd ik al geholpen
Administratief wordt het bezoek goed begeleid. De controle is professioneel en accuraat uitgevoerd. De behandelaars zijn vriendelijk en attent.
altijd goed,zorgvuldig en bekwaam
Positief, enthousiast team
Ik werd precies op tijd geholpen door de vriendelijke mondhygiëniste. Daarna kwam de tandarts langs voor de gebidscontrole. Waarna de mondhygiëniste haar taak kon afronden.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen