Lieve mensen, fijne service en uitleg over verdere behandeling
Prima geholpen, probleem gelijk opgelost.
Er word met respect met me om gegaan.
Ik ben blij dat ik vorig ben toegelaten in de praktijk
Al jaren zijn wij in deze praktijk en bevalt uitstekend. Aan alles is gedacht en anders is het wel bespreekbaar. Hier wordt echt naar je geluisterd. Subliem!
Er wordt goed naar mijn persoonlijke wensen geluisterd.
Ik heb een erg pijnlijk kaakgewricht en daar wordt zowel door de tandarts als ook door de assistente echt rekening meegehouden.
Een tevreden klant
Fijne artsen goede mondhygiëniste
Goede indruk , de behandelingen waren zoals het hoort
Prettige kennismaking met onbekende tandarts. Goed geholpen
Prima tandartsen en mondhygiënisten
Fijne praktijk
Je moet het daar ervaren om het te begrijpen.
Hele fijne praktijk, waar je op een prettige manier geholpen wordt.
Er hangt een gemoedelijke sfeer en je kan rustig liggen. Je wordt niet vastgebonden. Haha Er wordt duidelijk gezegd, wat ze gaan doen.
Top = Top geen woorden meer aan toe te voegen. Heb achter elkaar tandarts en mondhy bezocht maar kan niet beiden aanvinken in de lijst bij 8e vraag?!
Goed !
heel client vriendelijk en professioneel
Wordt meegedacht, kon in m'n stoel blijven voor controle Hoefde daardoor geen half uur in de wachtkamer.
Ik word altijd goed geholpen. De uitleg van de behandeling is duidelijk. Alles gaat in goed overleg. Advies op maat.
Bij spoed mag je direct komen
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen