Alle behandelingen die ik heb gehad in de bijna 20 jaar dat ik patiënt/klant ben bij mevrouw de Jong, zijn uitstekend geweest. Met een heel fijn team wordt je plezierig en professioneel tegemoet getreden en altijd op tijd. De vriendelijke dames van de receptie stellen je altijd gerust en dat gevoel blijft gedurende het gehele bezoek.
Rianne is een fijne tandarts
Ben tevreden patient
Al jaren komen wij bij dit centrum voor controles. Ook tijdens een acute situatie werd er zeer accuraat en meedenkend gehandeld. Fijne mensen. Bekwaam en meedenkt.
Bezoek aan zowel mondhygiënist en tandarts. Geholpen door professionals met aandacht voor de patiënt. Zeer tevreden.
Goede tandarts en mondhygieniste…fijn dat alles onder 1 dak zit en je afspraak gelijktijdig kan maken
Wat moet ik nog schrijven? De score spreekt voor zichzelf.
Werkt op tijd, is erg vriendelijk, kundig en maakt van mijn bezoek een feestje.
Zie boven. Zon grote verbetering dan de vorige tandarts.
Vriendelijken deskundige behandeling
Een verbetering ten opzichte van mijn vorige tandarts. Behandelingen zijn altijd naar behoren. Iedereen is vriendelijk en toegankelijk. Maar goed, het blijft een tandartspraktijk...
Ik ben zeer tevreden.
Het is natuurlijk nooit leuk om naar de tandarts te gaan, maar ik voel mij altijd gehoord, vriendelijke tandartsen en assistentes.
Zijn vriendelijk en klantgericht. Vakkundig met goede uitleg over alles
De behandeling is prima verlopen !
Keurige behandeling en vriendelijke zorgverleners
Moest heellaas een tand noodgedwongen eruit , maar zeer rustig en goed geholpen.
Prima praktijk, al jaren goed en prettig geholpen
Zie bovenstaande.
Een vulling was afgebroken, door een tandarts me nog niet eerder had behandeld, uitstekend geholpen.
Zeer tevreden.
Altijd snel en goed geholpen.
Mijn ervaring is heel erg fijn met tandheelkunde Beekbergen . Altijd een eerlijke beoordeling en een goede klantenbinding.. Heel Professioneel.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen