Alle vragen die gevraagd zijn, voldoen ruim alle aan ontvangst, hygiëne, uitleg, nabehandeling, ga zo door
De afgelopen week was er een stukje van een kies bij mij afgebroken. Ik had er geen last van, maar kon in Beekbergen binnen een paar dagen terecht en ben prima geholpen. De kies is gerepareerd en voelt weer heerlijk glad. Fijne tandartspraktijk !
Ging goed
zie hierboven
Heel kundige en vriendelijke mensen. Een mooie en schone praktijk. Ze werken op tijd en luisteren goed naar de patiënt..
Na jarenlange behandeling door mijn vertrouwde tandarts Hein van Sambeek en zitten Wissels nu ook behandeld door anderen, die belangstelling hebben voor je persoonlijke omstandigheden en daar ook rekening mee houden!
Altijd uitstekend geholpen, zo ook nu weer. Vroeger had ik angst voor de tandarts, sinds ik hier kom is dat helemaal weg.
Goede, wel wat zakelijke ervaring
Makkelijk om een afspraak in te plannen, reminder afspraak via de mail dag van tevoren, afspraak op de dag loopt redelijk op tijd. Vriendelijk en behulpzaam personeel en open om vragen te beantwoorden.
Het was Goed
Prettig
Snelle afdruk gemaakt voor mijn mra beugel.
Top tandarts die me met zachte hand behandelt en altijd bereid is om mijn vragen te beantwoorden. Fijne mondhygiënisten waar ik eigenlijk precies hetzelfde over kan zeggen. En ook de dames aan de balie zijn servicegericht en denken heel goed mee. Wat wil je nog meer :-)
Fijne tandarts. Ons kent ons en zeer betrouwbaar.
Er wordt rekening gehouden met mijn handicap en dat waardeer ik zeer.
fantastisch geholpen en resultaat mag er zijn
Al vanaf begin hier. Nooit geen toestanden gehad. Fijne en duidelijke afspraken. Goede uitleg van behandeling.
Ik ben blij dat ik bij jullie ben gekomen. Toen ik kwam was ik erg bang voor de tandarts. Tandarts Anne heeft mijn angst totaal weg genomen.
controle netjes verlopen. Tandverzorging moest volgens mij snel plaatsvinden, ervaring met eerdere afspraken beter dan deze keer
prima behandeling
Heel netjes behandeld en ze vertellen precies wat ze doen
Vriendelijke en deskundig.
Altijd zeer correcte behandeling
Gewoon goed
Zeer fijne en kundige tandarts die ook rekening met mij houdt
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen