Goede en fijne tandartsenpraktijk waar je fijn geholpen word!
Vriendelijk en deskundigheid is zeer goed en ervaar ik als zeer prettig
Gewoon goed behandeld worden
Ondertussen kom ik met mijn gezin al ruim 25 jaar in deze praktijk. Eerst bij Hein en ondertussen bij zijn dochter Anne. Allebei kundig en ze weten je ook op je gemak te stellen. Alle assistenten zijn precies zoals Hein en Anne. In de loop der jaren zijn er nog tandartsen bijgekomen die ik niet ken, maar wel mijn broer waar onder valt. Ook hij is dik tevreden! Wat mij betreft blijf ik in deze praktijk tot het moment dat mijn tanden geen onderhoudt meer nodig hebben en ik hoop dat dit nog heel lang mag blijven duren:)
Ik.kwam een beetje bij toeval hier terecht en vanaf het begin goed behandeld. Toen mijn eigen tandarts zijn praktijk sloot was m'n keuze makkelijk.
Sinds ik bij deze praktijk ben, geen problemen meer net mijn gebit.
Goed en snel geholpen. De tandarts geeft aan wat ze gaat doen, dat is prettig.
Er wordt niet alleen aan het gebit alle aandacht gegeven maar ook aan de totale gezondheid. Immers als het in de mond niet goed is, kan dat ernstige gevolgen betekenen voor stofwisseling en wel gevoelen. Deze ervaring heb ik nooit eerder bij een tandarts gehad.
Vriendelijk ontvangen door mensen aan de balie en zeer goed en zorgvuldig geholpen door tandarts en de tanartsassistente. Mooie soepele samenwerking tussen de collegea.
prima praktijk
Vriendelijke vakkundige medewerkers in een fijne ambiance (zicht op de binnentuin tijdens het wachten).
Altijd perfect. Wellicht een waterapparaat in de wachtruimte.
Deze praktijk heeft alles in huis! Niet alleen zeer kundige en professionele mensen maar ook mensen die met passie werken. De sfeer is erg gemoedelijk en iedereen kent je. Door de vele kennis in huis zijn er korte lijntjes.
Goed advies en zorgzaam
Goed duidelijk en fijn
Anne is een toppertje, haar assistentes ook, snappen dat sommige dingen best wel spannend zijn, met liefde een geduld, goed uitgelegd! De dames bij de receptie ook altijd vriendelijk een meedenkend, kortom helemaal top ik ga niet weg!!
Ik ben enorm tevreden over de praktijk in het algemeen, de tandartsen, assistenten en de overige medewerkers !!!
Goede behandeling. Was erg bang. Geen last goede uitleg.
Er wordt de tijd genomen voor controle/behandeling. Behandeling wordt uitgelegd, doet geenn pijn
Prima tandarts. Totaal geen problemen.
Nvt
Keurig en deskundig geholpen door zowel Anne alsook de mondhygiënist
Heel goede bejegening, uitleg, voorstellen, behandeling en begeleiding.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen