Goed en professioneel geholpen
Vriendelijk personeel, geen wachttijd . De controle verliep correct.
Ik word vaak als lukt snel geholpen
Rustig, kalm, vertrouwen bij dezelfde tandarts
Al 34 jaar ben ik patiënt bij tandarts Van Sambeek en dat bevalt prima. Er wordt met grote zorg voor mijn gebit gezorgd en het contact is bijzonder vriendelijk, rustig en belangstellend. Ik voel ik me daar bijzonder prettig en blijf daar beslist als patiënt.
Alles weer prima geregeld. Deskundig personeel.
Ze heeft mijn dochter gerust gesteld en kwam heel vriendelijk en rustig over. Behandeling hebben we nog niet bij haar gehad maar haar persoonlijkheid verdient al wel een dikke 9!
Altijd, correct, vriendelijk en professioneel in benadering en behandeling
Goede tandarts, professioneel en geduldig.
Vriendelijk ontvangst bij binnenkomst door receptie, en hoogstaande mondzorg.
Bij mondproblemen kun je extra snel terecht,vaak nog dezelfde dag
ervaring is goed. Maar ben altijd blij als het weer voorbij is.
Vriendelijke medewerkers. Goede uitleg van behandelingen. Goede antwoorden op vragen. Iedereen straalt rust uit. Je kunt vrij snel terecht en zit geen uren te wachten in de wachtkamer. Programma loopt dus op tijd.
Vriendelijk en behulpzaam. Nemen pijnklachten serieus en kijken naar een snelle en doeltreffende oplossing
Vriendelijke mensen, of het nu de tandarts is of de assistenten of de balie medewerkers, in één woord fantastisch.
Wij komen al een jaar of 40 bij Hein van Sambeek. Een absolute topper! Zorgt niet alleen dat je gebit pico bello is, maar heeft belangstelling voor je, ondanks de drukke praktijk. Ook bij de receptie zijn de dames altijd even vriendelijk en behulpzaam. Het is voor ons meer dan een uur rijden om hier te komen, maar wij hebben het er graag voor over.
Extreem bang voor behandelingen. Hier is goede begeleiding. Uitleg, tijd
Aandacht voor het gebit. Aandacht, belangstelling voor de mens zelf. Attent,lief, zorgzaam.
Vriendelijke tandarts die alles duidelijk uitlegt. Rustig en professioneel haar werk doet. Dingen benadert met humor. Je in elke stap van de behandeling mee neemt en je je keuzes voorlegt en uitlegt.
Deze tandartsenpraktijk heeft mijn angst voor de tandarts doen verdwijnen. Zowel bij de baliemedewerksters, mondhygienistes, de assistentes en de tandartsen wordt je serieus genomen en gezien. Er wordt goed uitgelegd wat er gaat gebeuren en niets wordt opgedrongen. Ook voor kinderen is het een hele lieve, rustige en fijne tandarts.
Vriendelijk en deskundig
Vriendelijke behandeling door tandarts en mondhygiënist
Er wordt tijdens de behandeling altijd netjes uitgelegd wat er gaat gebeuren, zodat ik daar ook rustiger van word.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen