Na vele tandartsen als "huis-tandarts" te hebben gehad voor uiteraard de normale 2 jaarlijkse controles, kwam ik noodgedwongen tijdens een verblijf elders bij deze tandartspraktijk uit voor een spoed (nood) behandeling. Deze is is zo goed bevallen dat ik er klant ben geworden. Het is voor mij een flinke afstand om af te leggen 2x per jaar om even voor controle naar de tandarts te gaan, maar dat heb ik er tot op heden voor over. Zo goed zijn ze. Mooie ruime praktijk, zeer deskundig personeel je wordt echt op je gemak en gerust gesteld en stap voor stap duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en wat er wordt gedaan. En heel belangrijk voor mij, je kan middels een spiegel meekijken in je eigen mond. Dat werkt echt goed voor mij.
Kundige tandartsen, assistentes en zij stellen mij gerust voordat de behandeling start en leggen uit wat zij gaan doen.
Fijne en goede tandarts en mondhygeniste
Vriendelijke benadering, er wordt goed meegedacht.
Blij met het resultaat
Altijd oor voor het moment van pijn door de tandarts Aan de balie behulpzame dames, bereid tot oplossing bij misverstand.
Ok
Geen klachten
Prima, erg vriendelijk en goede uitleg.
Zeer vriendelijke ontvangst bij de balie en door de tandarts en mondhygienist. Zeer kundig en zacht. Goed advies. Top
Vakkundig en zeer vriendelijk (tandarts, mondhygiëniste en receptionisten)
Ben gewend aan IVAN en mijn ervaring is gewoon , dat Ivan het goed doet, geen geraffel maar alles zorgvuldig. Heb hem nu al een aantal jaren. Ik was erg bang dat dit niet gerepareerd kon worden, maar gelukkig wel.
Prima Praktijk!
Ik heb alleen maar goede ervaringen.
tandarts geeft mij tijd om te behandelen en heeft ook tijd om mij dingen uit te leggen. daarnaast maakt hij ook tijd vrij om bijvoorbeeld een begroting te sturen
Tevreden
Bij deze praktijk hebben de medewerkers veel aandacht voor je als persoon en word je goed behandeld.
Door mijn angst voor tandarts ben gewoon gespannen nu 2x bin Iwan geweest erg fijn en rustig . .. en duidelijk zegt wat hij doet Erg blij mee
Prima praktijk. Iedereen is even vriendelijk en ik heb goede uitleg gehad bij wat er gedaan is. Dat vind ik erg prettig!
Ik werd gelijk op mijn gemak gesteld ik was erg bang
Ik hoefde niet lang te wachten tot ik aan de beurt was. Mijn tanden zijn zorgvuldig gereinigd. Alleen een paar dagen na de behandeling was het nog te merken dat het plastic ding wat in mijn mond ging om de mond open te houden zodat de mondhygiëniste overal beter bij kon er in heeft gezeten.
Kundige mensen, behulpzaam en geven duidelijke antwoorden op vragen. De communicatie kan soms iets beter op gebied van email.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen