Naast de vakkundige behandeling van mijn gebit vind ik het aangeven van de assistente van wat er steeds gaat gebeuren erg prettig.
Tevreden
Prima geholpen, niets op aan te merken
Nachtmerries, buikpijn, misselijk. Altijd wanneer ik naar de tandarts moet. Gelukkig word ik altijd vriendelijk te woord gestaan en nemen ze de tijd voor mij.
Ontspannen en prettig. Prima
Soms moet ik wat langer wachten (dan de afgesproken tijd) voordat ik aan de beurt ben, maar buiten dat is het een prima praktijk - Ik heb geen reden om te klagen.
Van afspraak tot behandeling in alles een prettige bejegening
Alles perfect geregeld
Erg goed
goed behandelt, legt netjes alles uit wat er gebeurd en kan verwachten. Bij de rekening staat altijd wel ´advies´ in rekening gebracht, ondanks ik niet altijd advies krijg.
perfecte behandeling
Tandarts luistert altijd goed en denkt in oplossingen. Verteld altijd wat ze gaat doen. Is ook gezellig, je voelt je lekker op je gemak!
Deskundige medewerkers
Ik ben heel tevreden over mijn behandeling die werd uitgevoerd door Anne.
Mooie, nette praktijk. Vriendelijk personeel. Goed behandeld
Als er iets zit en vraag naar advies dan overleggen ze met je wat er mogelijk is.
Je wordt er netjes behandeld
Zie bovenstaande
Er is rust en het is er schoon en hygiënisch.
Snel en deskundig geholpen
Ik kom er al 11 jaar en in iedere situatie goed geholpen.
Zeer fijne praktijk en vriendelijke mensen
In een woord geweldig
Duidelijk en klant gericht komen afspraken na!
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen