goed behandelt, legt netjes alles uit wat er gebeurd en kan verwachten. Bij de rekening staat altijd wel ´advies´ in rekening gebracht, ondanks ik niet altijd advies krijg.
perfecte behandeling
Tandarts luistert altijd goed en denkt in oplossingen. Verteld altijd wat ze gaat doen. Is ook gezellig, je voelt je lekker op je gemak!
Deskundige medewerkers
Ik ben heel tevreden over mijn behandeling die werd uitgevoerd door Anne.
Mooie, nette praktijk. Vriendelijk personeel. Goed behandeld
Als er iets zit en vraag naar advies dan overleggen ze met je wat er mogelijk is.
Je wordt er netjes behandeld
Zie bovenstaande
Er is rust en het is er schoon en hygiënisch.
Snel en deskundig geholpen
Ik kom er al 11 jaar en in iedere situatie goed geholpen.
Zeer fijne praktijk en vriendelijke mensen
In een woord geweldig
Duidelijk en klant gericht komen afspraken na!
Ik ben van nature vrij angstig als het op tandartsbezoeken aankomt, maar tandarts Mevrouw Rutten heeft mijn perspectief hierop echt veranderd. Zij toont enorm veel begrip voor mijn situatie en stelt me telkens weer gerust. Haar vermogen om direct in te spelen op mijn angstige momenten maakt een wereld van verschil voor me. De assistente is ook vriendelijk; ze weet altijd een luchtige en ontspannende conversatie te starten, wat me afleidt en op mijn gemak stelt. De dames aan de balie zijn net zo attent en meedenkend, wat de hele ervaring aangenamer maakt.
Ik heb lang in enige mate angst voor de tandarts gehad. Dat heb ik overgehouden aan de nogal botte tandarts uit mijn jeugd. Sinds ik naar deze praktijk ga is die angst minimaal. Ik ben Eva de Jong daar zeer dankbaar voor.
Vele jaren onder behandeling van dezelfde twee personen, die qua persoonlijke uitstraling bij mij passen. Eén keer een miskleun met een andere medewerker.
Fijn centrum met meerdere tandartsen. Allemaal even goed. Daarom kan ik daar altijd snel terecht bij onverwachte gebitsklachten. Ook de assistenten zijn allemaal zeer deskundig en aardig. De receptie reageert ook snel en attent. Daarom ben ik heel tevreden.
Over zowel tandarts als de assistente die mij heeft geholpen die dag erg tevreden. Van de assistente duidelijke uitleg gekregen en behandelmogelijkheden. Personeel is altijd vriendelijk.
Geweldig geholpen
Positieve ervaring
Prima tandartsenpraktijk met vriendelijk en deskundig personeel
Ik kreeg spoedzorg. Voor de doorverwijzing naar de kaak chirurg werkten de assistente en de balie medewerkster goed samen om op korte termijn een afspraak in het Gelre te realiseren. Top!
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen