Fijne tandartspraktijk. Goed en deskundig geholpen.
Ik had voor het vervangen van oude kronen bij een andere praktijk in Apeldoorn hele dure behandelingen gekregen en daarna weer een idioot hoge offerte gekregen. Deze online gecheckt bij checkjetandartsrekening. Er bleken allemaal dubbele en onnodige handelingen op te staan Tandarts Eva de Jong sprak respectvol over mijn vorige tandarts, gaf een eerlijke offerte, heeft keurige kronen gezet en mij altijd uitstekend behandeld. Er hangt in de praktijk een zeer goede sfeer, er is altijd een persoonlijk woord ,ben ook zeer tevreden over de mondhygienistische behandeling.
Mijn ervaring was prima , snel behandeld Bedankt voor alle medewerks en Tandarts Ivan
Prima, nette vriendelijke mensen
Prima geholpen met een goede diagnose van mijn klachten.
Anne is een hele fijne tandarts. Zij werkt rustig en zorgvuldig en is erg vriendelijk.
een kundige,rustige dame, die mij behandelde
Prettig en goed geholpen,
Super fijn bedrijf
Goede ontvangst en fijn geholpen
oke
Halfjaarlijkse gebitscontrole en tandsteen verwijdering.
Goede zorg en uitleg
prima praktijk.aardige vakkundige mensen zeker als je jaren bij een klungel hebt gezeten
Relaxte sfeer informeel
Prettig en deskundig
Ben zo'n 2 jaar geleden overgestapt. Ben bijzonder tevreden, gebit is verbeterd. en nu weer elk half jaar in de stoel.
Ik ben tevreden over het geheel
Alles uitstekend: goede behandeling, vriendelijke medewerkers, snelle afspraak in "noodgeval". Mooie locatie.
Er hangt een prettige sfeer en artsen en personeel zijn altijd vriendelijk en vooral kundig.
De behandeling van zowel de tandarts als de assistente was professioneel. De uitleg was duidelijk.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen