Goed geholpen
De behandelingen zijn prima. De behandelingen zijn uit ervaring prima. Een minpunt is de garderobe bij de entree die heeft een sterke rookgeur.
Tandarts goed De nieuwe mondhygiëniste niet. Zeer pijnlijk terwijl dat nooit eerderbzo was.
Sinds wij in Beekbergen wonen komen wij in deze praktijk. Een heel fijne en ontspannen ervaring t.o.v. onze oude tandarts.
Goede behandeling.
ik/wij krijg(en) op tijd bericht voor afspraak maken voor controle. snelle vlotte afhandeling met begrip met telefoniste. prettige en vlotte afhandeling bij tandarts en assistente. indien nodig om een vervolgafspraak te maken, wordt door mevrouw aan de balie gekeken naar opties. ook regelt ze bij een uitval van een andere afspraak een snellere behandeling voor mij/ons opmerking 1 - deze invulling geldt ook voor W.G. van Es opmerking 2 - ik kan mijn emailadres niet wijzigen, moet zijn [email protected]
Prettige, schone praktijk
Goede zorg in een prettige omgeving.
Goede service door snelle en ervaren handen. Altijd een oprecht luisterend oor en allemaal super beleefd. We komen er graag over de vloer.
Professionele en prettige dienstverlening. Er wordt rekening gehouden met mij! Ik ga er met vertrouwen en zonder stress naartoe. Goede sfeer. Kortom: ben super blij met deze tandartspraktijk en hun dienstverlening
Ik moest de laatste keer erg lang wachten en er kwam niemand om uit te leggen waarom ik nog niet geholpen werd.
Ik heb een positieve ervaring bij tandarts de Jong, heel professioneel en goede uitleg kwa mondhygiëne , alles wordt goed uitgelegd.
Een uitgevallen vulling .Kon heel snel terecht.
Het maken van een afspraak verliep prima. Ik werd netjes ontvangen, was op de afgesproken tijd aan de beurt. Tandarts is sociaal en geïnteresseerd. Sfeer is prima. Behandeling goed uitgevoerd. Rekening was snel beschikbaar en betalen ging makkelijk
zie boven
De mondhygiënisch krijgt 10 sterren.Geduldig en vakbekwaam.
Zie onder
De praktijk zorgt voor tijdige aankondiging om controle te komen hebben. Ik wordt op prettige manier geholpen met duidelijke uitleg en advies. De praktijk is schoon, de werkwijze functioneel en de wachttijd in de wachtkamer wordt kort gehouden. Ik had veel angst voor de tandarts door vervelende ervaringen vroeger bij andere tandartsen. De angst is weg en mijn gebit beter! Dit alles maakt mij een zeer tevreden cliënt!
Goed,vriendelijk en professionele medewerkers.
Ik kom al jaren in de praktijk en nig steeds goede verzorging.
Alle medewerkers zijn zeer deskundig en betrokken. Alles wordt goed uitgelegd. Alleen maar goede ervaringen gehad en mijn vroegere angst voor de tandarts kwijtgeraakt. Fijne praktijk!
Behandeling heb ik ervaren als heel persoonlijk
Laatste bezoek snel en efficiënt geholpen voor het opnieuw zetten van afgebroken facing
Goed bereikbaar, vriendelijke en kundige medewerkers. Gewoon alles wat je van een goede praktijk mag verwachten
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen