Geen enkele op- of aanmerking.
Fijn dat ik zo snel kon komen.
Professioneel geholpen en ook heel gezellig ontvangen, behandeld en gesproken. Dat zorgt voor mij dat ik ondanks m’n ‘angst’ voor de tandarts, met plezier weer nr huis ga.
Ik wordt goed geholpen
Erg prettig in communicatie en behandelen.
Tot mijn 45e ging ik graag naar de tandarts. Totdat ik een paar zeer onprettige en uitermate pijnlijke zaken meegemaakt heb bij een andere tandarts. Dat heeft er toe geleid dat ik inmiddels een enorme angst voor de tandarts ontwikkeld heb en geen enkele behandeling zonder verdoving wens te ondergaan. De professionaliteit op zowel menselijk als technisch vlak, maar vooral het authentieke begrip voor mijn situatie en de rust en ruimte die A. en K. geven aan mij voelt bijna als een soort helend, warm bad. Ik kan niet genoeg zeggen hoe belangrijk dit is en hoe fijn het is zo behandeld te worden. Naast deze persoonlijke behandeling beschikt men over grote kennis en kunde en de nieuwste apparatuur. Speciaal woord van dank voor de receptionisten die altijd attent, vriendelijk en professioneel zijn. Slechts een tip; andere stoelen in de wachtkamer zouden voor mij welkom zijn. Dat heeft echter meer met mijn eigen afmeting te maken :-)
Positief! Aardige mensen, prima behandeling en er wordt al jaren goed werk geleverd
Ben al jaren klant bij deze praktijk en kan niet anders zeggen dat het team enorm hun best doet om vanaf ontvangst tot vertrek mij een goed gevoel te geven. Ze denken mee, plannen daar waar mogelijk vlot in en zorgen voor een mooi en gezond gebit.
Ik ben zeer tevreden. Heb na diverse omzwervingen meerdere tandartsen ervaren. Bij deze praktijk vind ik het erg goed dat men de tijd neemt om je op je gemak te stellen (ben niet bepaald een fan van tandartsen....) en uit te leggen wat het behandelplan is. Goede en rustige sfeer, mijn angsten die ik vroeger had zijn weg. Dat is hun verdienste. Zeer professioneel en laagdrempelig.
Ben wederom prettig geholpen door mondhygiënist en tandarts van het centrum
Duidelijke uitleg en snelle behandeling
Ik word prettig geholpen. Ook na een jaar niet geweest te zijn door mijn ongeneeslijke ziekte. Er wordt gevraagd hoe het gaat en je krijgt medeleven van een ieder die bij de behandeling betrokken is. Mijn angst voor de tandarts is verminderd. Hoop nog lang bij jullie te mogen komen.
Via mail voooraf een afspraakbevestiging en herinnering. Heel fijn. Op mijn verzoek terplekke de controleert gedaan terwijl ik kwam voor een reparatie aan een tand. Persoonlijk begroet en fijn geholpen bij het maken van een vervolgafspraak.
Prima!
Goede uitleg en vriendelijke bejegening.
Uitstekende ervaring
Juiste controle en kennismaking.
Wonende In Rotterdam en toch naar een tandarts in Beekbergen voor behandelingen zegt voldoende'
Gebeld en snel geholpen na het weekend. Top
09:50 was mijn afspraak. 10:15 werd ik geholpen. Ik ben goed geholpen. Daarna een vervolg afspraak moeten maken. Ook toen moest ik lang wachten aangezien de receptioniste aan de telefoon was.
Duidelijk, begripvol en vriendelijk behandeld
Tand afgebroken kon gelijk komen. Geholpen door de tandarts eerste klas vakman. Pijnloos en heel bekwaam heeft de tandarts mijn probleem verholpen. Heel erg blij mee.
Oplossingsgericht, klantvriendelijk. Ik ben goed geholpen met verhelpen van het probleem met mijn anti snurkbeugel.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen