Zeer prettig en professioneel behandeld, goede uitleg over de mogelijkheden en een advies op maat ontvangen.
Kom er al 40 jaar, dat zeg dan al genoeg.
prettige ontvangst en deskundig en luisterend oor!
Positief
Ik wordt altijd zeer goed behandeld en ze denken allemaal mee, ben blij met deze praktijk
Zorgvuldig, informatief, nooit gehaast Goed afspraken beleid
Mijn kies moest getrokken De beslissing om dit te doen samen met de tandarts genomen Prima
Erg kundige tandarts met aandacht voor jou als patiënt. Die oplossingen zoekt en duidelijk met je bespreekt.
kundigemensen
Ben nieuw en pas tweemaal geweest maar tot nu heel tevreden.
Ze vertelde alles wat ze ging doen aan mijn gebit. Ik ben helemaal geen held om na een tandarts te gaan. Ik voelde me wel een beetje op mijn gemak omdat ze alles rustig verteld wat ze gaat doen.
Ik vond dat ik gastvrij werd ontvangen, in een prettige ruimte, prima behandelingen, zorgvuldig en goed toegelicht.
Uitstekend vriendelijke bekwame medewerkers
Zeer vriendelijke praktijk een aanrader.
Goed contact, goede communicatie. Prettige sfeer. Korte wachttijd. Professionele hulp.
Mijn kroon was losgegaan. Toen ik belde kon ik dezelfde dag terecht. Overleg over de vervolgstappen was duidelijk en zorgvuldig
Een professionele behandeling, fijne uitleg, zeer vriendelijke medewerkers.
Goed en snel geholpen
Team deskundig en altijd opgewekt waardoor het minder vervelend is om naar een tandarts te gaan
Persoonlijke benadering is heel prettig.
zoals altijd fijn geholpen door Rianne
Erg prettige en goede tandartspraktijk. De tandarts legt je goed uit wat ze doet en hoe het gebit er voor staat. Daarnaast zijn de behandelingen uitmuntend, je gebit wordt hier alleen maar beter. Ook de mondhygienisten zijn erg goed. En alle medewerkers zijn hier altijd vrolijk en vriendelijk. Met lekkere achtergrondmuziek is het geen straf om bij de tandarts te zijn. Vroeger bij een andere tandarts was dat wel anders….
Wortelkanaalbehandeling pijnloos uitgevoerd. Vooraf keuzemogelijkheid en duidelijke offerte
goede en no nonsense praktijk
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen