Goede en mijn inziens goede behandeling
Netjes en snel geholpen met een goede uitleg
Prettige communicatie en vriendelijkheid
Ik ben snel en professioneel behandeld
Snel, deskundig en goed geholpen
Zeer tevreden met tandarts. Heel kundig. Tandarts de Jong
De titel zegt eigen al alles, na veel tandartsen van jong tot oud te hebben gehad is deze tandarts naar mijn mening de beste. Ik woon op bijna 1 uur rijden van deze praktijk maar ik vindt het de moeite en tijd zeker waard. Ze nemen de tijd voor je kijken en reinigen het gebit uitstekend met goede bruikbare adviezen. Niks 5 min in de mond kijken maar de tijd nemen om grondig het werk te doen.En boven al ze vertellen wat ze doen en gaan doen en uiteraard alles in normaal goede overleg.
Ben vanaf mijn 19 bij deze tandartsen praktijk. Vond het wel jammer dat ik als vaste klant niets te horen heb gekregen over het afscheid van Hein. Hoorde het bij ern vriendin op de koffie. Heb hier ook nooit een mail of iets over ontvangen. Vond dit erg jammer. Verder altijd zeer tevreden over de ontvangst en omgang . Met vriendelijke groeten Annemieke Bakarbessy-Beekman.
Fijne praktijk wordt tijd voor je gemaakt er is aandacht voor je
Gewoon goed, in alle opzichten.
Beste heer / mevrouw, Ik ben blij met mijn tandarts. De service en ervaringen van mij is zeer goed. Met vriendelijke groet, Ralph Leonora
Fijne kundige goede tandarts
De behandeling werd goed uitgevoerd. Er werd steeds verteld wat er gedaan werd. Ik heb helemaal geen napijn gehad.
Ik ben zelf altijd erg bang geweest voor de tandarts, maar mevrouw Rutten heeft mijn angsten voor een heel groot deel weggenomen. Ik ga nu zonder moeite naar de tandarts. De rest van het team bij het Centrum voor Tandheelkunde Beekbergen is ook heel aardig en toegankelijk. Ik ben erg blij dat ik hier terecht ben gekomen :) Een echte aanrader!
Fijn om een bij een tandartspraktijk behandeld te worden welke alle zorg op tandheelkunde kan bieden.
Duidelijk vriendelijk en de tijd om even uit te leggen wat er allemaal moet gebeuren. Mijn angst herkennen. Gewoon fijne afspraak en behandeling
Fijne plek en goede tandarts
In alle opzichten goed
Altijd prettig behandelingen. Ik heb altijd het gevoel bij haar in “goede handen” te zijn. Ze is heel secuur.
Ik ben altijd heel bang maar door mijn tandarts rianne gaat het heel goed zij neemt echt de tijd met mij dat vind ik heel fijn
Gewoon specialisten die vriendelijk zijn, de tijd voor je nemen. Eerlijke voorlichting zonder te pushen. Chapeau!
fijne tandartspraktijk.
Arnhemseweg 507