Goede aandacht. Aardige mensen.
Even verrassend dat de praktijk totaal overgenomen is, maar de zorg was goed.
Duidelijk wat er aan de hand is met mijn gebit. Stoelen in de wachtkamer zijn erg krap door de leuningen. (voor mij dan). Liever stoelen zonder leuningen zoals die verderop in de gang staan.
Op zich correct maar toch ook wat anders gelopen dan ik dacht. Ik kwam voor gebitsreiniging. Dat bleek een intake die eindigde in een (best dure) offerte. En een factuur voor deze intake (die ik in het bedrijfsleven als acquisitiekosten zou boeken).
Goedendag, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 055-5061599. Het is tevens ook mogelijk om ons een e-mail te sturen: [email protected] Graag horen wij van u en staan voor u klaar zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Team Centrum voor Tandheelkunde Beekbergen
Al jaren 'vaste klant'. Nog steeds super-tevreden!!!
Vriendelijke, deskundige en betrokken professionals!
Deskundig en goed
Voor ons is vriendelijkheid (en vakkundigheid natuurlijk :-)....) erg belangrijk. Mankeerde niets aan :-). Jong team, brengt ook weer "nieuwigheid" mee :-). Houwen zo :-).
Very friendly staff so patients feel welcome and comfortable, and the dentist and dental hygienist are patient and professional. I'm very happy that I ended up at this dental practice!
Ik gaf aan dat ik permanente pijnklachten had en dat de wortel van de kies klopte. Dat leidde niet tot een spoedafspraak om de kies te verwijderen. Door zelf actief op te treden is uiteindelijk de wachttermijn verkort tot 12 dagen. Dit moet echt een volgende keer en ook structureel anders en beter.
Patiëntvriendelijk en voortreffelijke communicatie.
Er wordt meegedacht met de patiënt en samen naar de beste oplossing gezocht.
Prima behandeling door tandarts en mondhygiëniste; er wordt duidelijk verteld wat er gaat gebeuren. Je gaat met plezier naar deze praktijk toe!
Anne vindt ik in alle opzichten een geweldige en ervaren tandarts.
Wat een fijne praktijk is dit! Zeer vriendelijke, kundige en professionele tandartsen en mondhygiënisten. Hier is je gebit in goede handen!!
Voor mij is een bezoek aan dit Centrum geen enkel probleem. Je wordt vriendelijk ontvangen, geen lange wachttijd en vakkundige behandelaars.
Nvt
Eerst naar de mondhygiëniste en na 10 minuten wachten meteen door naar de tandarts. Ideaal!
Ik ben Rianne ‘gevolgd’ naar jullie praktijk. Ik ken geen tandarts die zooo zacht met de mond omgaat en zachtaardig is in de communicatie!!! Voor het eerst bij Sylvia? (Sorry weet de naam niet meer precies). Zij nam de tijd, was ook voorzichtig , dus ook bij haar (als bange patient) heel tevreden.
Prima ervaring
Dit is voor mij de eerste tandarts praktijk die serieus luisterd naar zijn cliënten.
Erg prettige praktijk kundig en vriendelijk
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen