Alleen maar positief over het gehele team.
Prima... Geen irritaties of pijn gehad.. Ontspannen..
Vriendelijk ontvangen en deskundig advies/behandelingen. De tandarts is ook zeer geduldig met kinderen. Ze gaan met plezier ondanks ze ook gaatjes hebben moeten vullen.
Ik ben al jaren bij deze tandartsenpraktijk en ben altijd zeer tevreden.
Werken mooi op tijd en kundige tandartsen
Voor controle: fijn om op tijd geholpen te worden. Er is altijd duidelijke uitleg en tips om het gebit goed te houden. Leuk dat er juist ook een compliment gegeven werd over de verzorging.
Vriendelijk, sociaal, hyfienisch, vakmensen en voel mij op mijn gemaak
Vriendelijke tandarts en mondhygieniste
tot 3 dagen naderhand last gehad van de behandeling door de mondhygienist
Goedendag, Hartelijk dank voor het achterlaten van uw recensie. Wat vervelend dat u een nare ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk. Zou u zo vriendelijk willen zijn om contact met ons op te nemen om uw klacht/wens te bespreken? Wij zijn bereikbaar op 055-5061599. Het is tevens ook mogelijk om ons een e-mail te sturen: [email protected] Graag horen wij van u en staan voor u klaar zodat wij onze dienstverlening kunnen verbeteren. Wij zien uw reactie graag tegemoet. Bij voorbaat dank. Met vriendelijke groet, Team Centrum voor Tandheelkunde Beekbergen
Niets aan toe te voegen.
Zie hierboven; geldt zowel voor tandarts als mondhygiëniste.
Fijne praktijk, je wordt op een rustige respectvolle manier behandeld.
Geen 0pmerkingen ben tevreden over de praktijk
Ik wordt altijd heel fijn en deskundig geholpen door Anne en Janine. Ze geven goed advies, altijd een luisterend oor en super vriendelijk.
Goede service met de mogelijkheid om duo afspraken te maken. ( Eerst mondhygiënisten en daarna direct door naar controle). Verder aardige mensen die je behandelen en zeer rustig en voorzichtig te werk gaan in je mond. Een goede aanrader.
Ben zeer tevreden over de laatste behandelingen die ik heb ondergaan. Wordt goed geïnformeerd tijdens de behandeling van wat er gedaan wordt. Komt vakkundig over.
Patiënt vriendelijke behandeling
De tandarts is kundig, vriendelijk en helpt uitstekend
Ik heb de indruk dat ik hier in goede handen ben. Naast professionele zorg voor mijn gebit, vind ik een prettige sfeer belangrijk, serieus genomen worden en overleg. Op ik er tegenop zie om naar de tandarts te gaan? Nou, nooit!
Ik kon op dezelfde dag terecht dat ik gebeld had omdat er een stukje van mijn kies was afgebroken en het werd ook nog gemaakt, top. De assistente gaf goede adviezen aan de net gestarte tandarts.
Prima praktijk
Wordt prima geholpen en zijn vriendelijk
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen