Zie boven
Tandarts Anne is zeer kundig. Rustig en legt goed uit wat ze doet. Heel prettig
Zeer vriendelijk, Prettige en deskundige behandeling
Prima verlopen
Altijd vriendelijk zelfs als er onverwacht iets is gebeurd denkt men heel goed mee om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.
Hele fijne tandarts! Ik had mijn afspraak verzet en kon dus een aantal weken later pas. Ze belde me netjes op of ik eventueel eerder kon .i.v.m uitval van andere patiënt! Dus beide partijen geholpen
Zie hierboven
Spannend wanneer je niet door je vertrouwde mondhygiëniste behandeld kunt worden, echter Janine stelde me gerust en had veel geduld.
Ik ga niet graag naar de tandarts, maar sinds ik in beekbergen zit is het wel minder erg. Geduldige tandartsen en ze leggen goed uit wat ze gaan doen.
Goede service en klant vriendelijk
Netjes en correct geholpen aan de balie. Tandarts neemt de tijd om het gebit goed te controleren en legt goed uit wat er aan de hand is, wat in de gaten gehouden moet worden. Mondhygienist reinigt goed, voorzichtig. Mag nog wat voorzichtiger. Minder pijn. Eindelijk geen napijn gehad.
Controle door tandarts heel goed. Hij nam de tijd om gebit uitgebreid na te kijken. Vervolgens goede en grondige behandeling door mondhygiënist.
De aandacht voor mijn gebit voelt goed. Zowel door de tandarts als de mondhygiënist.
Fijne praktijk, maar erg druk, vooral sinds de fusie. De wachttijd aan de telefoon kan lang zijn en soms is het ook lastig om een afspraak in te plannen, vooral een combinatie van controle en mondhygiëne. De laatste keer kon dat niet en dan vind ik het jammer dat je 2x terug moet komen. Ik denk dat het oppassen wordt dat dit niet verder de verkeerde kant op schiet. Ik heb geen voorkeur voor mondhygiënist of tandarts (ik ken ze niet eens allemaal) en dat werkt in mijn voordeel, omdat ik dan sneller een afspraak in kan plannen.
prima praktijk
De tandarts bezoeken is voor mij er tegenop zien. De wijze waarop er alle tijd en uitleg is maakt het zeker minder erg.Hele prettige sfeer binnen de praktijk.
Overall Vriendelijk en behulpzaam personeel. Professionele behandeling en uitstraling
Het begint met ‘afspraak’ is afspraak. Dat vind ik heel fijn. Betrokken en vakkundig personeel. Kortom een prima praktijk.
Goede, zorgvuldige behandeling
ik word op tijd op de hoogte gehouden mbt controle en eventuele behandeling. Ik kan mijn mailadres niet wijzigen. de is [email protected]
Prima 1
Ik word altijd goed en kundig geholpen. Bovendien word ik altijd keurig op tijd geholpen
Je gaat bijna met plezier naar de tandarts bij jullie allemaal hele fijne goede tandartsen
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen