Persoonlijk en sociaal contact heeft de tijd genomen
Deskundig en professioneel
Zie hiervoor
Nooit meer stress voor de tandarts en mondhygiënist er wordt hier naar je geluisterd
Duidelijke uitleg v.d.fotos
Fijne behandeling door tandarts Rutten, die haar vak verstaat, zeer adequate adviezen geeft en de patiënt serieus neemt.
Juiste behandeling en hele prettige werksfeer
Zeer attente balie medewerkers en fijne en bekwame tandartsen, assisteren en mondhygiënisten.
Rianne is zeer kundig, super vriendelijk en maakt goed contact. Erg ontspannen professionele sfeer. Je zou willen dat alle tandartsen zich zo zouden kunnen opstellen. Secretariaat is ook heel vriendelijk en accuraat
Kon snel een afspraak krijgen, vriendelijk, deskundig, fijne praktijk.
Goede behandeling en voorlichting.
Goede tandarts praktijk ben er erg tevreden mee
Stuk van mijn kies af, kon eigenlijk niet geholpen worden door vakantie van tandartsen maar ze hebben het toch gerepareerd perfect.
Zie boven
Tandarts Anne is zeer kundig. Rustig en legt goed uit wat ze doet. Heel prettig
Zeer vriendelijk, Prettige en deskundige behandeling
Prima verlopen
Altijd vriendelijk zelfs als er onverwacht iets is gebeurd denkt men heel goed mee om zo snel mogelijk een oplossing te vinden.
Hele fijne tandarts! Ik had mijn afspraak verzet en kon dus een aantal weken later pas. Ze belde me netjes op of ik eventueel eerder kon .i.v.m uitval van andere patiënt! Dus beide partijen geholpen
Zie hierboven
Spannend wanneer je niet door je vertrouwde mondhygiëniste behandeld kunt worden, echter Janine stelde me gerust en had veel geduld.
Ik ga niet graag naar de tandarts, maar sinds ik in beekbergen zit is het wel minder erg. Geduldige tandartsen en ze leggen goed uit wat ze gaan doen.
Goede service en klant vriendelijk
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen