Prima geholpen
was aanvankelijk niet naar wens gegaan, opnieuw uitgevoerd op zeer korte termijn en tot nu toe naar tevredenheid.
Erg fijne praktijk! Denken mee, stellen je op je gemak en zijn modern en kundig
top
er wordt uitgelegd wat er gaat gebeuren,
De nieuwe jonge tandarts, kundig en fijn om geholpen te worden door hem!
behandelplan ingezien en prettige uitkeg
De fijne vriendelijke sfeer rondom de tandarts- en mondhygiënistestoel is weldadig, terwijl het werk vakkundige wordt verricht. De balie is rustig en geduldig en kan luisteren.
Helemaal prima
Goed telefonisch bereikbaar! Heel vriendelijk personeel! Aangename atmosfeer!
Fijne benadering door behandelaar goed geholpen en
Hier boven al gemeld
Ik vind de tandartsen die er werken over het algemeen erg kundig en fijn. Wat ik lastig vind is dat zowel voor ons als de kinderen geen vaste tandarts is en daardoor komen we elke keer bij iemand anders. Doordat elke tandarts ook wel iets anders werkt en op andere punten let vind ik dat zelf niet zo prettig en ook onhandig. Zo was er de laatste keer logopedie geadviseerd bij onze kinderen en was ik nu benieuwd of de tandarts hiervan verschil zou zien, maar als je dan een andere tandarts hebt dan kijkt diegene weer naar andere dingen. En dan weet je ook niet of het de goede kant op gaat.
Eenvoudig om af te spreken en fijne behandelaars. Ik ben zeer tevreden over deze praktijk.
Tevreden over zowel Tandarts als mondhygiënist. Beiden vakkundig!
Uitstekend , altijd deskundig geholpen en zeer vriendelijk .
Een prettige behandeling, ondanks dat het een bezoek aan de tandarts/mondhygiëniste betrof.
Het begrip voor mijn angst voor de tandarts is er en dat is echt heel fijn.
zeer tevreden
Je wordt goed behandeld en met respect
Heel fijn en dat bij de tandarts
Kon gelukkig zelfde dag geholpen worden met rep. afgebroken tand.
Arnhemseweg 507
7361CJ Beekbergen