Laden reviews...
74 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
De reviews geven een duidelijk beeld van een betrouwbare en professionele garage met heldere toelichting en eerlijke adviezen. Klanten waarderen het vriendelijke personeel, tijdige werkzaamheden en transparante prijsstelling. Kortom, de ervaring wordt als prettig en waardevol ervaren met veel aandacht voor deskundig advies.
Correct, vakkundig geholpen
19 June 2026
Bert
Leek
Van tevoren duidelijk ingelicht over de werkzaamheden aan de auto. Duidelijke communicatie en wederom gewoon goede service.
14 June 2026
Mark
Drachten
Kan RD-Techniek alleen maar aanraden: eerlijk, transparant en betrouwbaar. En goede service voor eerlijke prijzen.
14 June 2026
Dennis
Winschoten
Vriendelijk en een eerlijke prijs, vakbewaam
3 June 2026
Chris
Zuidlaren
Nette service, goed voorgelicht en alles besproken vooraf. De auto was keurig op de afgesproken datum/tijd weer klaar. Ondanks de wachttijd, beveel ik deze garage zeker aan. Je moet gewoon op tijd gaan plannen. TOP!
30 May 2026
Dwana
Leek
Reageert snel, duidelijk. Fair price, transparant, praktisch en kundig. Vervangend vervoer goed geregeld. Ik ben heel tevreden!
24 May 2026
Anke
Groningen
Altijd vriendelijk ontvangen door Raymon, hij geeft helder en eerlijk advies. Samen met zijn team leveren ze een top service!
23 May 2026
Allard
Groningen
Super service, meedenken en vakmensen
21 May 2026
Jan-Marius
Voorst
Geen grote dealer maar gewoon een ouderwetse compacte garage waar de klant nog koning is en geen nummer. Waar hun werk,hun reclame is. Waar zij hun advies en expertise geven. Maar waar de klant uiteindelijk zelf bepaalt wat er gaat gebeuren. Kortom je auto is hier in zeer bekwame handen en je betaalt hier alleen voor de reparatie en niet voor de opsmuk of gebakken lucht.
21 May 2026
Henk
Zuidhorn
Doen wat er moet gebeuren. Ik heb vertrouwen in Raymon dat de auto de juiste onderhoud krijgt die hij moet hebben! De auto hebben wij al jaren bij Raymon in onderhoud. Duidelijke factuur met prijzen. Oja en je kunt ervan de grond eten, niet dat het zo smerig is MAAR. Brand SCHOON!
2 May 2026
Michel
Groningen
Ik heb sinds driekwart jaar een Passat GTE B8, een complexe maar mooie machine. Die verdient aandacht, en dat is iets waar je bij RD Techniek zeker van kan zijn. Ook wens ik niet de hoofdprijs te betalen zoals bij menig dealer, dus de specialist is dan de aanwezen partij. Afgelopen week weer uitstekend geholpen, de offerte kwam zelfs lager dan verwacht uit doordat de remmen nog niet hoefden te worden vervangen. Bedankt voor de service weer en tot de volgende keer!
19 April 2026
Roy
Groningen
Zoals altijd weer ! Een andere garage is voor mij geen optie ! Duidelijke melding in november 2025 bij bandenwissel en keuring wat er (nu extra) gedaan moest worden bij de grote beurt deze keer. Ga zo door Raymon en team !
19 April 2026
Martin
Odijk
Fijn dat we direct werden geholpen bij vreemd geluid bij het rijden. De auto kon gelijk weer mee na een reparatie. Heel blij met deze garage!
17 April 2026
Helga
Niekerk
Heldere, uitgebreide adviezen zodat je weet wat je kunt verwachten. Gewoon goed en afspraak is afspraak.
15 April 2026
A & T
Grootegast
Goede service, nette werkplaats, gratis leenauto.
15 April 2026
Rachel
13 April 2026
Jappie
Stroobos
Had keuze uit drie auto’s, met zijn deskundigheid en eerlijkheid een goede keuze gemaakt. Kortom, heel tevreden over rd-techniek
8 April 2026
Tevreden klant
Leek
Goed geholpen, ook fijn dat ze laten zien wat er vervangen is, gratis leen auto is helemaal top, de auto word goed na gekeken en ze gaan alles bij langs van de auto. De werkplaats is ook super schoon en netjes
2 April 2026
Stefan
Meppel
Na aanschaf van onze auto bij Autohuis Westerkwartier in Leek voor het beoordelen van een “vreemd” geluid rechtsachter -binnen de garantietermijn- keurig doorverwezen naar RD-Techniek. Er werd tijd genomen voor de klacht, proefrijden vervolgens auto op de hefbrug voor beoordeling vanaf de onderkant, conclusie: niets verontrustends Persoonlijk contact, kennis van zaken, eerlijk en open zijn kernwoorden die passen bij RD-Techinek.
27 March 2026
JS
Leek
Je wordt vriendelijk en professioneel behandeld. Er wordt verder gekeken dan het probleem dat je als bestuurder ervaart. De consequentie van het al-dan-niet repareren worden helder toelicht. Er wordt zorgvuldig gewerkt met respect voor je kostbare bezit. Een manier van werken die op basis van ervaringen als uitzonderlijk kan bestempelen.
21 March 2026
Frans
Moergestel
Meedenkend Goede service Vriendelijk
15 March 2026
Bert & Ellen
Drachten
Kan RD-Techniek alleen maar aanraden: eerlijk, transparant en betrouwbaar!
8 March 2026
Costijn
4 March 2026
Ronnie
Grootegast
4 March 2026
Charles
Epe
Zeer goed overleg bij werkzaamheden
3 March 2026
M
Roden
RD-Techniek is uitgegroeid tot een modern toekomstgericht garagebedrijf dat is gevestigd aan de Legolaan 11 te Grootegast. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. U kunt bij ons naast verkoop van nieuw en jong gebruikte auto's, terecht voor een totaalpakket aan onderhoud en reparaties, apk-keuringen, aircoservice, onderdelen, naderhand inbouw van accessoires, revisie en pechhulp. Dit alles tegen marktconforme prijzen en met originele onderdelen.
Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige relatie met u als klant. Waarbij de klant een uitstekende service van ons mag verwachten en wij graag uw mobiliteit verzorgen en ontzorgen.
Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat voor uw voertuig wensen en/of onderhoud.
Legolaan 11
9861 AT Grootegast