Zeer deskundig

Ik ben weer zeer deskundig, klantvriendelijk en naar volle tevredenheid geholpen bij de grote onderhoudsbeurt en airco service

Top service

Achteruitrijcamera netjes ingebouwd. Goede uitleg bij aflevering.

Persoonlijke aandacht en snelle service

De eigenaar denkt mee, geeft je tips en luistert naar je wensen. No-nonsense en gastvrij.

Net als vorige keren: afspraak is afspraak

Geen addertjes onder het gras, goede, deskundige monteurs, keurige werkplaats.

Een heel transparant bedrijf.

Duidelijk en goed advies. Heel klantvriendelijk. Prettig bedrijf met goede kennis en service.

Goed en keurig geholpen!

Op het afgesproken tijdstip werd de apk en het uitlijnen uitgevoerd terwijl gewacht kon worden in het kantoor met een koffie. Top!

goed gevoel van over gehouden

heeft goed uitgelegt wat er moest gebeuren , wide mij niet op kosten jagen door eventueel eerst de cilinder bij koppeling pedaal te vervangen . heb toch gekozen voor om ook de drukgroep te vervangen

Goede service en communicatie

Fijne communicatie over de uit te voeren werkzaamheden en vakkundige manier van werken. Complimenten aan het team

Top service, eerlijke communicatie en duidelijk verstand van zaken

Al jaren vaste klant, bij RD Techniek zijn ze 100% thuis in VAG-auto’s. Voor onderhoud of een nieuwe ride ben je hier altijd aan het juiste adres.

duidelijk

geen verrassingen, eerlijk en kundig.

Gelukkig zijn er nog garages waar je geen nummer bent!

Prima, Geen kapsones, doen wat ze moeten doen en bovenal wat nodig is. En als iets nog niet nodig is, zeggen ze dat ook. "Werken geen standaard lijstjes af".

Top service en klantgericht meedenken!

Al 14 jaar vast klant, en al verscheidene auto mogen afnemen altijd naar volle tevredenheid. Op naar de volgende 14 jaar.

Super service

Super service, altijd netjes en goed geholpen

Altijd tevreden en TOP service. Betrouwbaar en klantgericht, een echte aanrader.

Altijd zeer tevreden over deze garage. De service is uitstekend en de communicatie is eerlijk en duidelijk – zowel vooraf, tijdens als achteraf. Betrouwbaar en klantgericht, een echte aanrader

prima zoals afgesproken

Uitstekende garage voor onderhoud en aanschaf

Al jaren klant bij RD-Techniek. En al jaren zeer tevreden over de service en prijs kwaliteit verhouding.

Super bedrijf heeft verstand van zaken

De APK en onderhoud weer netjes en snel uitgevoerd top

Keurige garage

Wordt keurig te woord gestaan. Werkzaamheden worden zorgvuldig uitgevoerd.

Afspraak=afspraak bij dit bedrijf

Alles is keurig: werkplaats, monteur behandelt de klant netjes, alles wordt uitgelegd. Gewoon een prima bedrijf!

Vriendelijke en duidelijke service

Geweldig geholpen door zeer vakkundig personeel.

Vriendelijke personen en zeer behulpzaam was hier voor het eerst, met mijn auto voor een onderhoudsbeurt en APK keuring kom zeer zeker terug bij deze firma. Vgr .Snijder

Goeie service

Doen vaak net even dat beetje extra

Klantvriendelijk en zeer vakkundig

Ik ben zeer vriendelijk en vakkundig geholpen.

Uitmuntend!

RD-Techniek biedt uitmuntende service en denkt echt met je mee! De werkplaats is altijd netjes en overzichtelijk, wat een fijne structuur uitstraalt. Het vakmanschap is duidelijk merkbaar; je merkt dat ze passie hebben voor hun werk. Absolute aanrader voor iedereen die kwaliteit zoekt!

Uitstekende service

Het niveau van service beter dan die van de dealer. Een werkplaats waar de puntjes op de i gezet worden. Gedemonteerde onderdelen worden bewaard zodat de klant ze zelf nog kan zien. Duidelijke uitleg van de factuur.

Legolaan 11

9861 AT Grootegast

085 016 078 0

Over RD-Techniek

RD-Techniek is uitgegroeid tot een modern toekomstgericht garagebedrijf dat is gevestigd aan de Legolaan 11 te Grootegast. Wij zijn gespecialiseerd in de merken Volkswagen, Audi, Seat en Skoda. U kunt bij ons naast verkoop van nieuw en jong gebruikte auto's, terecht voor een totaalpakket aan onderhoud en reparaties, apk-keuringen, aircoservice, onderdelen, naderhand inbouw van accessoires, revisie en pechhulp. Dit alles tegen marktconforme prijzen en met originele onderdelen. Wij streven naar een goede prijs-kwaliteitverhouding en een prettige relatie met u als klant. Waarbij de klant een uitstekende service van ons mag verwachten en wij graag uw mobiliteit verzorgen en ontzorgen. Mogen wij u binnenkort verwelkomen? Neem gerust contact met ons op voor een offerte op maat voor uw voertuig wensen en/of onderhoud.