Prima service voor auto en klant!

Zowel de auto als de klant staat centraal. Top!

Goed gevoel, perfecte aflevering na APK!

Voor het eerst, een gevoel gekregen na 2 of 3 jaren apk keuring en een repartie tussendoor, NIET op gelicht te worden! Dat is een fijn gevoel, kon hier graag terug! Transapant overzicht in kosten, 8.30 uur auto gebracht , 11.45 uur gebeld auto klaar , top, ik kom terug!

lekkere koffie aardige meneer achter de balie

Achterlicht snel vervangen

Waar ik bij de dealer lang moest wachten op een afspraak om mijn achterlicht te vervangen, kon ik hier al binnen een paar dagen terecht. Ontvangst was vriendelijk en mijn achterlicht was snel gemaakt. En ook niet onbelangrijk: tegen een scherp tarief!

Duidelijke communicatie

Duidelijk en goede service

Goeie communicatie, denken mee, doen wat je wilt aan de auto. Geven advies en houden de prijs zo laag mogelijk (een auto hebben is gewoon duur)

De service is echt heel goed

De service is echt heel goed vanaf het moment dat je een afspraak maakt, de auto brengt en het bericht krijgt dat deze weer klaar is en je het geheel afhandelt. Ik ben zeer tevreden en kom er dan ook graag weer terug..

Goed en snel geregeld

Prima service en contact

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf was super. De werkzaamheden ( nieuwe banden montage) zijn uitstekend verricht conform de prijs. Een aanrader!

Correct en snel

Beetje moeilijk om thuis te komen na inleveren auto

Prima in orde

De intake duurde lang vanwege het nieuwe administratieve systeem wat nog niet adequaat kon communiceren met het oude systeem waarin ik mijn afspraak had gemaakt

Aanrader!

Wij zijn zeer tevreden over hoe Klaassen Automotive hun werkzaamheden uitvoert

Gewoon goed geholpen met mn 4 nieuwe banden

Goed geholpen

In de display staat nog een symbool dat de auto onderhoud nodig heeft. Dat symbooltje is blijven staan. Verder ben ik ronduit positief.

Geweldige service

Na lekke band op maandagochtend naar garage gereden en direct en snel geholpen. Heel prettige klantvriendelijkheid.

Prima voor elkaar

Banden laten vervangen , keurig op tijd geregeld, kreeg een koffietje en beetje bijgepraat over het bedrijf etc

Kon gelijk terecht voor snelle, fijne service

De verwarming van onze auto deed het niet meer en onze achterband was lek. Vroeg in de ochtend gebeld, kon gelijk terecht. Begin middag alles netjes gerepareerd voor een vriendelijke prijs.

Slechte organisatie

Men wist niet van mijn afspraak voor wielenwissel. Factuur was een keer zo hoog dan online geboekt. Uiteindelijk wel de juiste prijs gekregen. Er lag nog een vape in mijn auto vd monteur.. Geen feedback over de bandenstatus van de zomer/winter. Kreeg wel vriendelijk een kopje koffie, niet heel lekker, wel attent.

Prima garage

Komen afspraken netjes na

Goed service

Goed service en snel

Auto rond 8:15 gebracht, krijg rond 10:00 een belletje van wat er moet gebeuren en of ze ermee kunnen beginnen. Goede service, duidelijk en snel handelen

Service/kwaliteit ligt hoog

Dit is mijn eerste ervaring bij deze garage was echt fijn. Ze leggen alles goed uit wat en waarom ze iets gaan doen de afgesproken tijd

Vriendelijk en goed geholpen

APK weer keurig uitgevoerd, kon er op wachten met een prima bakje koffie.

Professioneel en betrouwbaar.

“Mijn ervaring met Bosch Car Service Rijnders was professioneel, betrouwbaar.

Kryptonweg 11

3812 RZ Amersfoort

Over Klaassen Automotive

Alles onder één dak bij Klaassen Automotive. Wij doen alles voor je auto. Wij staan niet alleen garant voor deskundig advies en vakkundig onderhoud, je kunt bij ons ook andere zaken voor uw auto regelen. Zo kunt u naast pechhulp ook bij ons terecht voor een autoreparatie, Private Lease en autoverzekering. Sinds januari 2026 zijn wij ook dé Aixam dealer van Midden-Nederland. Met deze Franse kwaliteits-brommobielen bieden wij vrijheid aan iedereen.