Marco komt gedegen, professioneel te hulp op een moment in je leven dat dit meer dan wenselijk is.

Marco heeft ons vanaf het eerste gesprek overtuigd van zijn kennis en kunde, (Oneerbiedig gezegd) “Een oude rot in het vak” welke nooit voor verrassingen komt te staan. Duidelijk vanaf het eerste gesprek, helder en concreet. Er wordt een duidelijk stappenplan uitgelegd wat je stap voor stap laat doorlopen/regelen wat in deze moeilijke tijd van je leven benodigd is. Tussen neus en lippen door volgen er nog nuttige tips en hints. Er wordt gewerkt met een veilige online omgeving, wat als bakermat dient voor het uploaden van bestanden wederzijds. Marco heeft waar zijn agenda het toelaat altijd de visie om met zijn klanten mee te denken in het plannen van afspraken. Van elk gesprek wordt op zeer korte termijn een samenvattings verslag toegestuurd. Ook het verwerken van aangeleverde stukken tot de uiteindelijke documenten verloopt spoedig. Hoe erg het ook is dat je überhaupt ooit met deze dienstverlening aan tafel komt te zitten, is het wel prettig dat je correct door dit proces geleid wordt. Marco, bedankt voor je professioneel advies en afronding van de werkzaamheden.

Prettige ervaring

Marco heeft ons geholpen middels mediation. Hij heeft een persoonlijke aanpak met duidelijke en rustige uitleg over complexe onderwerpen.

Wij zijn uitstekend geholpen

Wij zijn in deze moeilijke tijd echt heel erg goed geholpen door Marco van Nus. Scheiden is een vak apart met zoveel te regelen en ontzettend veel regels waar we zelf nooit uit waren gekomen. Marco van Nus heeft het voor ons vlot laten verlopen alles goed uitgelegd. Ik zou iedereen deze manier van scheiden aanraden want je hebt echt iemand nodig die hier echt verstand van heeft.

scheiden met aandacht.

Ik heb de samenwerking met Marco als zeer positief ervaren. Marco is een mensen mens. nogmaaks bedankt Marco mvg Afra

Prettige en duidelijk manier van communiceren.

Goede begrijpelijke uitleg. Met heldere en herkenbare voorbeelden situaties uitleggen. Geduldig en luisterend. Fijn dat er iemand is die de controle/voortgang over de stappen in het proces bewaakt.