Doordat ik mijn herenfiets in moest ruilen door ziekte en nu dames fiets wou hebben ,kwam in op een fiets die precies tussen het duurder en het normale in kwam door op een mooie giant e bike te fietsen met automaat .... even verder gezocht en ook op super giant Any tour uit gekomen met mooie dikke stoere banden en een hendel zodat ik voor stoplicht de voeten weer aan de grond krijg . ... super bedankt en een pluim voor de verkoper..
Beste Rene, Bedankt! Het is altijd fijn om te lezen dat iemand tevreden is. Wat fijn om te lezen dat u met de Giant Any Tour een juiste keuze heeft gemaakt en hiermee de fiets heeft gevonden die goed bij u past! Gefeliciteerd met uw aankoop en veel plezier met uw nieuwe fiets! Mocht het nodig zijn, dan staan we de volgende keer weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
deskundig personeel, meedenkend en niet opdringerig nette winkel met mooi assortiment fietsen
Hartelijk dank voor uw mooie woorden. Dat u zo goed geholpen bent en een fijne ervaring heeft gehad, doet ons goed te zien. Wij zien u graag de volgende keer bij ons in de vestiging. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Door een handoperatie kon ik de fiets pas na 2 weken ophalen.Geen problemen ondervonden,fiets kon ik na 2 weken ophalen
Beste Eddy, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Hoop dat de operatie aan uw hand naar tevredenheid is verlopen en wens u een spoedig herstel zodat u weer veel mooie fietsmomenten kunt maken. Fijn te lezen dat u bij ons prettig geholpen bent. Veel veilige en plezierige fietskilometers gewenst. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Een mooie Koga Signature mogen samenstellen met een zeer vriendelijke en ervaren medewerker. Kreeg veel praktijktips van deze geweldige medewerker. 2 Heerlijke dagen mogen fietsen van Twente naar Rotterdam. Kreeg veel complimenten voor deze mooie fiets. Afmontage (afstellen) naar mijn lichaam ging erg goed. Een top zaak in Almelo met vriendelijke medewerkers.
Beste Henri, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Wat fijn te lezen dat u vanaf het eerste contactmoment tot aan de aflevering van uw mooie Koga Signature zo prettig bent geholpen. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige fietskilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Overtreffend. Na eerst duidelijk en goed advies gekregen te hebben over een fiets voor onze zoon hebben zij uiteindelijk zelfs ad hoc de fiets thuis bezorgd op zijn verjaardag. Wij komen hier zeker weer!
Beste Daniel, Hartelijk dank voor uw mooie en complimenteuze beoordeling. Het doet ons goed te lezen dat u onze service zo goed heeft ervaren. Veel mooie kilometers gewenst voor uw zoon op zijn nieuwe fiets! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Zeer klantvriendelijk geholpen met een uitzoeken van een nieuwe fiets.
Beste Miriam, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Onlangs mijn nieuwe fiets opgehaald en prettig geholpen. Op hun advies een Basso gravelbike aangeschaft en fietst fantastisch. Nu lekker kilometers maken op deze fiets.
Beste Gerard, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat u zo prettig geholpen bent en dat u zo tevreden over uw nieuwe Basso gravelbike bent. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewent. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Onze ervaring is zeer positief. Het personeel is heel erg kundig en vriendelijk. Ook ziet de winkel er erg uitnodigend en netjes uit!
Beste Nicole, Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat u zo goed en kundig bent geholpen. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Wij zijn heel goed geholpen door Henk Jan. Hij is een klantvriendelijke man met veel verstand van fietsen
Beste Annemarie, Hartelijk dank voor uw bezoek en het achterlaten van deze mooie beoordeling. Wat fijn te lezen dat u zo prettig geholpen bent door onze collega Henk-Jan. Ik zal zorgen dat hij deze leuke review te lezen krijgt. Gefeliciteerd met uw aankoop en veel veilige en plezierige fietskilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Mijn mbt voor groot onderhoud gehad Top terug gekregen en binnen 1 dag klaar
Beste Maikel, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn te lezen dat de service naar volle tevredenheid is verlopen. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Bij de aanschaf van een e-bike ben ik goed voorgelicht en de tijd die ervoor is genomen was voldoende.
Bedankt voor uw mooie review. Fijn te lezen dat de aanschaf van uw e-bike naar volle tevredenheid is verlopen. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Ik kreeg goed advies over de aanschaf van een gravelbike. Ook was de prijs redelijk. Ook werd er veel aandacht besteedt aan het afstellen van de fiets.
Beste Jelle, Van harte gefeliciteerd met uw nieuwe gravelbike. Fijn om te lezen dat u goed bent geadviseerd. Veel mooie kilometers gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Altijd plezierig en zorg voor de klant. Mensen doen zaken met mensen!
Beste Patrick, Bedankt voor deze mooie review en het delen van uw positieve ervaring. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Veel veilige kilometers en veel fietsplezier gewenst. Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
perfect en snel geregeld.
Beste Netty, Bedankt voor dit mooie cijfer en dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wij zijn blij te lezen dat alles naar tevredenheid is geregeld. Daar doen we het voor. Veel veilige en plezierige fietskilometers gewenst. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
De manier waarop ik geholpen en geïnformeerd ben was prima
Beste Jan, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Wat fijn dat u zo goed geholpen en geïnformeerd bent. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Twee Riese & Müller fietsen gekocht zijn op een prettige manier geholpen en er werd genoeg tijd uitgetrokken voor uitleg betreft het gebruik van de fietsen. Kregen nog een perenijsje op de koop toe. Nu nog afwachten of de beloofde service en garantie worden waar gemaakt. (wat volgens de verkoper geen punt was )
Dank u wel voor het delen van uw positieve ervaring. Fijn te lezen dat u zo prettig bent geholpen. Wij wensen u veel fietsplezier en veel veilige kilometers met beide mooie fietsen . Gefeliciteerd met uw aankoop en de volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Helaas kapotte lager trapas maar goed gerepareerd en ook nieuwe aandrijving gedaan. Bij het ophalen bleek zelfs achterwiel vervangen ivm scheurtjes in de velg. En dat voor een klein prijsje. Fiets Trek race rijd weer als nieuw zeer tevreden mee.
Beste Wilfried, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Uw feedback is heel waardevol voor ons. Een tevreden klant, daar doen we het voor. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers op uw Track Race. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Goede info en meedenkend
Beste Steef, Bedankt voor deze mooie review. Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. De volgende keer staan we weer graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Flexibel personeel en bij technisch mankement bij mijn wedstrijdfiets wordt ik snel geholpen.
Beste Paul, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Wat fijn dat u zo snel en goed bent geholpen. Veel rijplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
deskundig, vriendelijk, fijne sfeer in de zaak nemen de tijd komen afspraken na gewoon in 1 woord een top zaak!!
Beste Marco, Bedankt voor uw complimenteuze beoordeling. Fijn te horen dat onze collega's op al deze punten zo goed scoren. Een tevreden klant daar doen we het voor. De volgende keer staan we weer voor u klaar. Wij wensen u veel fietsplezier en zien u graag terug bij ons in Almelo. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Na een ongelukje met de fiets blijkbaar schuertjes in de velg bij de achterband. Dit is netjes en vakkundig verholpen en tevens ben ik geholpen met het invullen van de verzekeringspapieren.
Beste Gerard, Na een ongelukje met de fiets wat natuurlijk vervelend is zijn wij blij te lezen dat alles binnen ons team naar volle tevredenheid is verlopen. Fijn dat we u weer snel op weg hebben kunnen helpen. Veel veilige en plezierige kilometers gewenst met uw fiets. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Kundig advies bij het vinden van een geschikte kinderfiets voor onze kleinzoon. Prima!
Beste Rene, Bedankt voor deze mooie review! Wat fijn dat u zo goed geholpen bent. Wij wensen uw kleinzoon veel fietsplezier en dat u van de zijlijn hiervan geniet. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Goede snelle service! Veel fiets uit voorraad mee te nemen!
Beste Jan, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wat fijn dat u zo snel en goed geholpen bent. Wij wensen u veel fietsplezier. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
De kennis van het bedrijf is zeer goed. We hebben daar 2 elektrische fietsen gekocht. We hadden ons verlang lijstje wat we er mee wilden doen. we wilden sportieve fietsen. Ze luissteren goed naar de klant en gaven ons advies. Ze maakten toen 2 fietsen klaar voor ons deze konden we uitproberen en gereedschap om het zadel te verstellen dan konden we wisselen van fiets, we hadden 2 verschillende fietsen, we mochten rustig een tijdje wegblijven om de fietsen goed uit te proberen. Ze kijken ook naar je lichaam voor de maat van de fiets wat bij je past en spraken ook over je houding wat je voorkeur is. Vooral dat laatste ondervonden we bij andere fietswinkels niet en ook niet dat je de fietsen uitgebreid mocht testen. We waren al bij meerdere winkels geweest. Super tevreden over het personeel en uitleg
Beste Joop en Hennie, Van harte gefeliciteerd met jullie aankopen! Wat fijn dat het bezoek en de service naar volle tevredenheid is verlopen. Wij wensen jullie veel mooie en veilige kilometers toe. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Erg goed geholpen door Colin. Hij nam alle tijd, beantwoordde alle vragen, monteurs waren proactief . Plezierige ervaring!
Beste Patrick, Wij bedanken u voor het delen van uw ervaring bij ons in Almelo. Dat u erg goed geholpen bent door onze collega en u uw bezoek als plezierig heeft ervaren, is voor ons fijn om te zien. Graag tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Ootmarsumsestraat 141
7603 AB Almelo