Heeft een totaal van 215 beoordelingen met een gemiddelde score van 9,4
Review overzicht
Positief sentiment93%
Over het geheel genomen laten de recensies een hoge tevredenheid zien over het personeel en de service. Klanten noemen deskundig advies, vriendelijke omgang en heldere communicatie. De winkel wordt geprezen om het ruime assortiment en redelijke prijzen. De feedback geeft een overwegend positief beeld van de winkelervaring.
Sterke punten
Vakkundig personeel
Vriendelijke service
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Gebaseerd op 74 reviews
Fijne en goede service
Meerdere malen mijn fiets gebracht voor onderhoud en reparaties. Elke keer tevreden over het ontvangst en de duidelijke communicatie tijdens de werkzaamheden.
Kwaliteit van het werk is zeer netjes en ga er met alle vertrouwen naar toe dat de fiets het beste krijgt.
24 September 2026
Tom Dennissen
Beste Tom,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u al meerdere keren bij ons bent geweest en steeds tevreden bent over de ontvangst, communicatie en kwaliteit van het werk. Mooi dat u uw fiets met een gerust gevoel aan ons toevertrouwt. Bedankt voor uw vertrouwen!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Er wordt meegedacht met de klant.
Er werd de nodige moeite genomen om voor mijn vrouw en mij eerst een proefrit te regelen!
De betreffende E bike was niet beschikbaar voor een proefrit, maar man van verkoper stelde eigen fiets ter beschikking voor een proefrit!
We zijn dan ook zeer tevreden over over hoe we uiteindelijk de juiste keuze konden maken.
Ik wilde bij de fiets van mijn vrouw de lichtschakelaar iets verplaatsen, en hierbij brak de klem!
Ik heb dinsdagmorgen gebeld en zij zouden een nieuwe houder bestellen, er werd in de middag gebeld dat ze er toch een op voorraad hadden.
Ze hebben later in de middag de houder netjes kosteloos vervangen!
Kortom zeer tevreden met de geboden service!
17 September 2026
Herman
Westerhaar-Vriezenveensewijk
Beste Herman,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat er met u is meegedacht om een passende proefrit mogelijk te maken en dat u zo de juiste keuze heeft kunnen maken. Ook goed om te lezen dat de houder snel en netjes voor u is vervangen.
We hopen u in de toekomst graag weer terug te zien!
Prima!
Vriendelijk!
31 August 2026
Xandra
Borne
Beste Xandra,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u vriendelijk bent geholpen.
We staan u in de toekomst graag weer bij.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Goede hulp en pprima geholpen
28 August 2026
Herman Nieuwerth
Beste Herman,
Hartelijk dank voor uw review!
Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over onze service.
Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!
Goed gereld
Goed geregeld
28 August 2026
Paul
Albergen
Beste Paul,
Hartelijk dank voor uw mooie review!
Fijn om te horen dat alles goed geregeld was. Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot ziens!
Tevreden klant.
Twee elektrische fietsen gekocht van riese muller tot nu toe zeer tevreden goed geholpen door Maikel met verstand van zaken hopen er lang plezier van te hebben.
20 August 2026
Gerhard
Vriezenveen
Beste Gerhard,
Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in ons. Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw nieuwe Riese & Müller fietsen en de deskundige hulp van Maikel. Wij wensen u heel veel mooie en veilige kilometers.
Geweldig wat een service
Bedankt voor de uitstekende service! Jullie werken zorgvuldig en denken goed mee zodat mijn fiets altijd weer perfect rijdt.
Ik waardeer jullie vakmanschap en het vriendelijk contact.
Ga zo door!
6 August 2026
Wim van Dam
Huis ter Heide
Beste Wim,
Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen in onze service. Fijn om te horen dat u onze zorgvuldige werkwijze, het vakmanschap en het persoonlijke contact zo waardeert. We helpen u graag de volgende keer weer en wensen u veel plezierige kilometers toe.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Goed advies, deskundigheid en belangrijk vriendelijk behulpzaam personeel. Nemen alle tijd voor je.
6 August 2026
Harm
Beste Harm,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u onze deskundigheid, het advies en de persoonlijke aandacht zo waardeert. We staan graag voor u klaar en helpen u de volgende keer weer met plezier.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Fijn geholpen door Jordi, snel geregeld en afspraken zijn keurig nagekomen. Uiteraard tot de volgende keer!
5 August 2026
Mathijs
Zevenaar
Beste Mathijs,
Hartelijk dank voor uw positieve review. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen door Jordi en dat alles snel en volgens afspraak is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag de volgende keer weer terug.
Goeie en snelle service
Nieuwe fiets gekocht met super hulp van de medewerker. Alles is mogelijk en levering nog snel. Tijdelijke leenfiets zonder gedoe.
Zeker een aanrader !!
5 August 2026
Jordy
Beste Jordy,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat u zo goed bent geholpen bij de aankoop van uw nieuwe fiets en dat u tevreden bent over de snelle levering en de leenfiets. We wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe en staan graag weer voor u klaar.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Ik ben super goed geholpen
Ik ben super goed geholpen.
1 August 2026
Sonja
Beste Sonja,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u super goed bent geholpen.
We helpen u in de toekomst graag opnieuw.
Heel behulpzaam
Goed geholpen en goed geluisterd naar mijn wensen en daar de fiets op afgestemd.
30 July 2026
Henk Beltman
Beste Henk,
Bedankt voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zich goed geholpen voelde en dat er goed is geluisterd naar uw wensen. Veel plezier gewenst met uw fiets en graag tot ziens.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Helemaal zoals het hoort.
Bij het kopen van mijn nieuwe fiets werd de tijd genomen om alles aan te meten. Ik kreeg voldoende advies en de fiets moest iets worden aangepast. De fiets stond klaar op de afgesproken dag. Ook bij het ophalen werd nogmaals gekeken of de hoogtes goed waren en kreeg ik nog de nodige uitleg en advies. Prima geregeld.
30 July 2026
Jeroen
Lochem
Beste Jeroen,
Bedankt voor uw uitgebreide reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u goed bent geadviseerd, dat er alle tijd voor u is genomen en dat de aflevering van uw nieuwe fiets volledig naar wens is verlopen.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Fijne winkel, waar je deskundig geholpen wordt.
Mijn fiets was gestolen, dus dan kom je in een proces van verzekering, aangifte en nieuwe fiets uitzoeken. Hierbij werd ik prettig en deskundig geadviseerd. Binnen anderhalve week had ik weer een nieuwe fiets!
29 July 2026
Chiel
Beste Chiel,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u in deze vervelende situatie prettig bent geholpen en dat u snel weer over een nieuwe fiets kon beschikken.
Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe.
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Vriendelijk en deskundig geholpen met passend advies
Goed en vriendelijk geholpen. Er werd de tijd genomen en ik kreeg passend advies. Een heerlijke fiets rijker nu.
17 July 2026
Suzanne
Beste Suzanne,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Fijn om te lezen dat u goed en vriendelijk bent geholpen en dat het advies goed bij u paste. Veel plezier met uw nieuwe fiets en veel mooie kilometers gewenst!
Goede service, vakkundig personeel
2 trek-district +4,firtsen gekocht. Vakkundig advies/uitleg door personeel en vriendelijke afhandeling. Direct tocht van 100km gemaakt! Super fietsen!
15 July 2026
Joop & Willemien
Beste Joop en Willemien,
Hartelijk dank voor jullie mooie review! Fijn om te horen dat jullie tevreden zijn over het advies, de uitleg en de service. En wat een mooie eerste tocht van 100 km met jullie nieuwe fietsen! Veel plezier met nog vele fijne kilometers!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Weer een fijne aankoop gedaan.
Nadat ik mijn ebike had gekocht. ben ik ook nog met mijn vrouw op zoek gegaan naar een ebike. Weer prima service, mooie Cube gekocht. Goed geholpen, prima inruilprijs voor haar oude fiets.
Al met al, top!
9 July 2026
bert
Beste Bert,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Wat leuk om te horen dat u opnieuw voor ons heeft gekozen en dat ook uw vrouw is geslaagd voor een mooie Cube. Fijn dat u tevreden bent over de service en de inruilprijs.
Wij wensen u samen veel veilige en plezierige fietskilometers toe!
Prettig zaken doen
Bij de aankoop van de fiets ben ik keurig en professioneel geholpen. Ook met een schadegeval hebben ze dit zeer netjes afgehandeld. Er is veel mogelijk in overleg en ze kijken goed met je mee. Vriendelijk personeel, verstand van zaken, erkende dealer en schappelijk als het op zaken doen aankomt. Al met al kom ik graag terug! :-)
1 July 2026
Vincent
Beste Vincent,
Hartelijk dank voor uw mooie review. Fijn om te horen dat u zowel bij de aankoop van uw fiets als bij het schadegeval zo goed bent geholpen en dat alles naar wens is verlopen. We waarderen uw vertrouwen en zien u graag weer terug.
Super advies van Jordie en meteen 4 fietsen gekocht
Na vriendelijke ontvangst meteen ter zake gekomen.
We zochten voor thuis en op ons vaste vakantie adres 2 x 2 fietsen
het werden uiteindelijk 4 Kalkhoff fietsen met juiste afstemming voor onze lengte want allebei lang
Goede inruil en meteen verzekerd
top geregeld en ze staan al thuis en op de andere lokatie en worden vol op gebruikt
26 June 2026
Marc
Borne
Beste Marc,
Hartelijk dank voor uw mooie review! Wat fijn om te lezen dat u zo goed bent geholpen door Jordi en dat u tevreden bent over het advies, de inruil en de afhandeling. Wij wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe met uw vier Kalkhoff fietsen, zowel thuis als op uw vakantieadres!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Ik werd op een deskundige, ontspannen en vlotte manier geholpen
Enkele weken geleden kwam ik om een stads/toerfiets te kopen. Ik werd vlot geholpen door een vriendelijke en deskundige medewerker. Het werd een Koga F08, met riemaandrijving en 11 versnellingen. Na enkele weken kon ik de fiets volgens afspraak ophalen. Alles prima in orde. Fiets ziet er prima uit, voelt lekker robuust aan, is sportief en ook heel bruikbaar in dagelijks leven. Door het extreem warme weer heb ik er nog geen lange ritten mee gemaakt, maar dat komt vast goed. Broekhuis bedankt!
26 June 2026
Michiel
Beste Michiel,
Hartelijk dank voor uw uitgebreide en mooie review. Fijn om te horen dat u op een deskundige, ontspannen en vlotte manier bent geholpen en dat de aflevering van uw nieuwe fiets volgens afspraak is verlopen. Geweldig dat uw nieuwe Koga zo goed bevalt en aansluit bij zowel sportief gebruik als het dagelijks leven. We wensen u veel plezierige en veilige kilometers toe en hopen dat u binnenkort ook van mooie langere ritten kunt genieten!
Hele goede ervaring.
Heel goed geholpen, goed advies en nette service.
25 June 2026
Eddy
Beste Eddy,
Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat fijn om te lezen dat u een hele goede ervaring heeft gehad en dat u onze hulp, het advies en de nette service zo heeft gewaardeerd.
Wij staan in de toekomst graag weer voor u klaar.
Perfect geholpen!
Ik heb hier een fiets gekocht 1,5 week geleden.
Er werd gevraagd naar mijn wensen voor de fiets en hier werd prima naar geluisterd.
Duidelijke uitleg, rustig verteld, er werd de tijd voor genomen.
Er werd zeker niet een “duurdere” fiets aangesmeerd omdat die dan beter zou zijn, nee mijn wensen werden serieus genomen!
Er was wat gedoe met betaling via een fietsplan, hier werd niet moeilijk over gedaan, iedere keer dat ik er kwam, werd ik weer prima te woord gestaan.
Mijn complimenten.
Ik werd geholpen door Maikel bij Broekhuis Almelo
24 June 2026
Sylvia
Beste Sylvia,
Bedankt voor uw uitgebreide en mooie review!
Fijn om te horen dat er goed is geluisterd naar uw wensen en dat de aankoop en afhandeling via het fietsplan naar tevredenheid zijn verlopen. Ook goed om te lezen dat u de tijd en duidelijke uitleg heeft gewaardeerd.
Veel mooie kilometers gewenst!
Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Zeer goede winkel en personeel
Ook al hadden ze de fiets niet kon toch besteld worden .DAt is natuurlijk super.
24 June 2026
Javier martos
Beste Javier,
Bedankt voor uw positieve review!
Wat fijn dat de gewenste fiets alsnog voor u besteld kon worden. Goed om te horen dat u de service en het personeel zo positief heeft ervaren. Veel plezier met uw fiets!
Heel goed geholpen!
Erg goed geholpen door iemand die er zo te horen veel verstand van had, luisterde goed naar mijn wensen en gaf een goed advies!
28 May 2026
Sabrina
Beste Sabrina,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat u goed bent geholpen en tevreden bent over het advies. Veel plezier met uw aankoop.
Wij staan graag weer voor u klaar bij een volgend bezoek.
Goede service!!
Toen na drie jaar ik een nieuwe voorvork op mijn fiets moest is dit volledig met garantie hersteld!
27 May 2026
Gerry
Beste Gerry,
Bedankt voor uw reactie en het delen van uw ervaring. Fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is opgelost en dat u tevreden bent over onze service.
Wij staan graag weer voor u klaar.
Review overzicht
Positief sentiment93%