Prima fiets gekocht bij jullie. Terzake kundig personeel en een grote keuze. Men selecteert enige fietsen voor de prijs die jij wilt besteden en dan worden voordelen genoemd die voor jou het beste zijn. Weer een tevreden klant de deur uit!!!

Alles altijd goed geregeld

Heb inmiddels 4 fietsen gekocht bij Broekhuis van E-bike tot mountainbike. Prijzen zijn fair en de service is geweldig

Van het maken van een keuze voor een nieuwe e-bike tot en met de aflevering prima geadviseerd !

Voortreffelijk en deskundig.

Vriendelijk personeel, goede service. Hier kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen.

Vanaf 1e moment in showroom heel goed en netjes geholpen. Duidelijk verhaal van alle medewerkers die ik gesproken heb. Zeer gastvrij ook.

Goed advies en correct geholpen.

Goed en kundig advies gehad voor de aanschaf 2 elektrische fietsen. Tevens 2 fietsen voor check/onderhoud gehad. Ze nemen de tijd voor de samenstelling en afstelling van de fiets. Geen gehaast oid. Colin en Henk-Jan bedankt voor de hulp en uitleg. Ik vind deze zaak een aanrader. Met vriendelijke groet.

goede service

een mooi bedrijf , voldoende keus.

Prettig en kundig geholpen

Zeer prettig en goed geholpen bij Broekhuis filiaal Almelo. De fiets kon zelfs dezelfde dag op een zaterdag nog bezorgd worden. Ik ben zeer tevreden.

Komt afspraak na en flexibel

Fijn adres, bij aankoop eerlijk advies en meedenken en bik onderhoud flexibel en volgens afspraak.

Voortreffelijk geholpen!

Prettig geholpen, veel kennis en goed geadviseerd !

Aardig en vakkundig personeel!

Een prettige zaak met een zeer groot assortiment. Aardig en vakkundig personeel. Wij komen er graag.!!

Wij komen al een aantal jaren bij Broekhuis (voorheen ten Tusscher). Wij zijn zeer tevreden over de service en het klantcontact. Denken goed mee en luisteren naar je wensen en behoeften bij aankoop van een nieuwe of andere fiets. Ook service na aankoop is goed geregeld

Fijne winkel, goede service

#

Prima geholpen bij onderhoudsbeurt.

Goede service en goed geholpen.

We waren al weer toe aan een andere fiets, Riese & Muller fietsen gekocht bij Broekhuis fietsen in Almelo, de vorige Riese & Muller fietsen waar we 4 jaar op gefietst hebben hadden we hier gekocht. Tevreden over de aankoop van onze nieuwe fietsen en we hopen er dan ook de aankomende 4 jaar weer veel fietsplezier van te hebben.

Goede en snelle service

Werd goed en deskundig geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets.

Klein mankement snel en naar volle tevredenheid opgelost.

Bij mijn tweedehands Riese & Muller die ik 3 maanden geleden bij Broekhuis kocht liep een paar keer de ketting eraf. Niet heel ernstig, maar ik dacht, misschien is er iets aan te doen. Nu bleek dat bij nader inzien de ketting niet goed paste bij de tandwielcassette en deze is - na 3 maanden en 2000km - alsnog, gratis vervangen. TOP-service! Waarvoor dank.

Duidelijk

Alleen jammer dat er steeds iets kapot gaat ondanks dat mijn fiets maar een jaar oud is.

2 wekend lang mijn mtb krijtgrweest voor service.

Broekhuis Heeft de MTB gisteren opgehaald en het probleem opgelost. Kan hem vanmiddag alweer ophalen. Bedankt

Geweldige service

Oude fiets, onderhoudskosten stonden niet meer in verhouding. Advies opgevolgd om een andere fiets te kopen. Geslaagd, vandaag een week opgehaald. Door slechte weer hem nog niet kunnen proberen en afstellen.

Vriendelijke en goed ontvangt

Na binnenkomst werd ik direct gevraagd of ze me konden helpen, ik zij dat ik op zoek was naar een MTB . Er werd een verkoper van de sport afdeling bij gehaald om mij verder te helpen. Na wat modellen gezien te hebben zag ik de gigant staan die ik zocht. Deze werd klaar gemaakt voor een proefritje deze reed goed waarna de deal snel geregeld was. De gigant werd gelijk klaar gemaakt zodat ik deze direct kon meenemen. Top service

The store was very welcoming and receptive

My experience was good even though I had to wait for parts to arrive. That happens. In any case the mechanics were informative and very helpful and provided information to tell me what was happening. The service is not cheap but the results are good.

• Would you recommend us? Yes

Kwaliteit is nooit te duur

Ik ga met mijn fiets- benodigdheden naar Broekhuis, waarom, omdat ik vind dat je wel kwaliteit krijgt voor je geld. Goede vakmensen die jou indie nodig ook nog eens goed advies kunnen geven. Groetjes Tonnie Kroeze Wierden

Goede uitleg en service, vriendelijk personeel.

Zeer adequaat geholpen!

De Shimano motor van mijn fiets raakte defect en ik ben door verwezen naar een Shimano Service Centre. Bij Broekhuis de diagnose gesteld en onder garantie de motor vervangen. Ondanks dat ik de fiets elders heb gekocht heb ik alles als zeer klantvriendelijk ervaren. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Ik blijf hier komen!

Ootmarsumsestraat 141

7603 AB Almelo