Prima fiets gekocht bij jullie. Terzake kundig personeel en een grote keuze. Men selecteert enige fietsen voor de prijs die jij wilt besteden en dan worden voordelen genoemd die voor jou het beste zijn. Weer een tevreden klant de deur uit!!!
Beste Jacques, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u tevreden bent over uw aankoop en onze service. Wij wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe fiets, en staan graag weer voor u klaar in de toekomst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Heb inmiddels 4 fietsen gekocht bij Broekhuis van E-bike tot mountainbike. Prijzen zijn fair en de service is geweldig
Beste Henk, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u in Broekhuis stelt. Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u tevreden bent over zowel de prijs als de service. We waarderen het enorm dat u inmiddels al vier fietsen bij ons heeft aangeschaft, dat is een prachtig compliment. We staan ook in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Voortreffelijk en deskundig.
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling. Wij zijn zeer verheugd te vernemen dat wij u van het maken van een keuze tot aan de aflevering van uw nieuwe e-bike prima hebben kunnen adviseren. Veel fietsplezier gewenst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Vriendelijk personeel, goede service. Hier kunnen anderen nog een voorbeeld aan nemen.
Hartelijk dank voor uw prachtige beoordeling. Wij zijn zeer verheugd te horen dat ons personeel en onze service aan uw verwachtingen voldoen. Uw complimenten motiveren ons om ons best te blijven doen. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Vanaf 1e moment in showroom heel goed en netjes geholpen. Duidelijk verhaal van alle medewerkers die ik gesproken heb. Zeer gastvrij ook.
Beste Raymond, Hartelijk dank voor uw positieve review en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zich vanaf het eerste moment in onze showroom goed geholpen en welkom voelde. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ergens mee geholpen wilt worden, dan staan wij uiteraard graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Goed en kundig advies gehad voor de aanschaf 2 elektrische fietsen. Tevens 2 fietsen voor check/onderhoud gehad. Ze nemen de tijd voor de samenstelling en afstelling van de fiets. Geen gehaast oid. Colin en Henk-Jan bedankt voor de hulp en uitleg. Ik vind deze zaak een aanrader. Met vriendelijke groet.
Beste Henri, Hartelijk dank voor uw mooie review en het vertrouwen in onze service. Wat fijn om te horen dat u goed en kundig advies heeft ervaren bij de aanschaf van uw elektrische fietsen, en dat ook het onderhoud naar tevredenheid is verlopen. We wensen u veel veilige en plezierige kilometers toe met uw nieuwe fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
een mooi bedrijf , voldoende keus.
Beste Wout, Bedankt voor uw beoordeling. Graag tot een volgende keer. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Zeer prettig en goed geholpen bij Broekhuis filiaal Almelo. De fiets kon zelfs dezelfde dag op een zaterdag nog bezorgd worden. Ik ben zeer tevreden.
Beste Marcel, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. Wat fijn om te horen dat u zo prettig en kundig bent geholpen Wij wensen u veel plezier met uw nieuwe fiets en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Fijn adres, bij aankoop eerlijk advies en meedenken en bik onderhoud flexibel en volgens afspraak.
Beste Ralf, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over het advies bij aankoop én over de flexibiliteit en betrouwbaarheid van onze onderhoudsservice. We blijven ons inzetten om deze service te blijven bieden. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Prettig geholpen, veel kennis en goed geadviseerd !
Beste Marieke, Bedankt voor uw mooie review. Wat fijn dat u zo goed bent geholpen en dat we u goed hebben kunnen adviseren. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Een prettige zaak met een zeer groot assortiment. Aardig en vakkundig personeel. Wij komen er graag.!!
Beste Johan, Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn om te lezen dat u tevreden bent over ons assortiment en team. We waarderen het dat u graag bij ons langskomt en zien u graag weer terug! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Wij komen al een aantal jaren bij Broekhuis (voorheen ten Tusscher). Wij zijn zeer tevreden over de service en het klantcontact. Denken goed mee en luisteren naar je wensen en behoeften bij aankoop van een nieuwe of andere fiets. Ook service na aankoop is goed geregeld
Beste Hetty, Hartelijk dank voor uw loyaliteit en mooie woorden. We zijn blij dat u onze service en persoonlijke benadering zo waardeert — zowel bij aankoop als daarna. Graag blijven we u in de toekomst van dienst! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
#
Beste Vincent, Hartelijk dank voor uw positieve reactie. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze winkel en service. We helpen u graag weer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Prima geholpen bij onderhoudsbeurt.
Beste Henny, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u goed geholpen bent bij de onderhoudsbeurt. We helpen u graag weer! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
We waren al weer toe aan een andere fiets, Riese & Muller fietsen gekocht bij Broekhuis fietsen in Almelo, de vorige Riese & Muller fietsen waar we 4 jaar op gefietst hebben hadden we hier gekocht. Tevreden over de aankoop van onze nieuwe fietsen en we hopen er dan ook de aankomende 4 jaar weer veel fietsplezier van te hebben.
Beste Bob, Hartelijk dank voor uw trouwe komst en mooie woorden! Geweldig om te lezen dat u opnieuw voor Riese & Müller bij ons hebt gekozen. We wensen u heel veel plezierige en veilige kilometers toe op uw nieuwe fietsen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Werd goed en deskundig geadviseerd bij de aanschaf van een nieuwe elektrische fiets.
Beste Ingrid, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze goede en snelle service en dat u deskundig bent geadviseerd bij de aanschaf van uw nieuwe elektrische fiets. Wij waarderen het dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of ondersteuning wensen, dan helpen wij u graag verder. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Bij mijn tweedehands Riese & Muller die ik 3 maanden geleden bij Broekhuis kocht liep een paar keer de ketting eraf. Niet heel ernstig, maar ik dacht, misschien is er iets aan te doen. Nu bleek dat bij nader inzien de ketting niet goed paste bij de tandwielcassette en deze is - na 3 maanden en 2000km - alsnog, gratis vervangen. TOP-service! Waarvoor dank.
Beste Sander, Wat fijn om te horen dat we het probleem snel en naar tevredenheid hebben kunnen oplossen, zelfs na 3 maanden en 2000 km! Bedankt voor uw vertrouwen en veel plezier met uw Riese & Müller Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Alleen jammer dat er steeds iets kapot gaat ondanks dat mijn fiets maar een jaar oud is.
Beste Patrick, Bedankt voor uw review. We begrijpen dat het erg vervelend is dat er steeds iets kapot gaat, zeker als uw fiets nog maar een jaar oud is. Mocht u ergens tegenaan lopen of ergens hulp bij nodig hebben, dan helpen we u graag verder. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Broekhuis Heeft de MTB gisteren opgehaald en het probleem opgelost. Kan hem vanmiddag alweer ophalen. Bedankt
Beste Rob, Bedankt dat u tijd heeft genomen om onze service te beoordelen. Fijn om te lezen dat het probleem met uw MTB naar volle tevredenheid is opgelost. Mochten we in de toekomst iets voor u kunnen betekenen, bent u van harte welkom. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Originele beoordeling
Dat valt dan nog mee, had aangegeven dat de trapaslagers er volgens mij uit lagen. Maar helaas is daar niks aan gebeurd en moet ik nog weer een keer terug.
Oude fiets, onderhoudskosten stonden niet meer in verhouding. Advies opgevolgd om een andere fiets te kopen. Geslaagd, vandaag een week opgehaald. Door slechte weer hem nog niet kunnen proberen en afstellen.
Beste Michel, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en het vertrouwen dat u in ons stelt. Het doet ons veel plezier te horen dat ons advies u heeft geholpen bij de keuze voor een nieuwe fiets. Wij hopen dat u, zodra het weer het toelaat, veel plezier zult beleven aan uw nieuwe aankoop. Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of behoefte aan een afstelling, dan staan wij uiteraard graag voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Na binnenkomst werd ik direct gevraagd of ze me konden helpen, ik zij dat ik op zoek was naar een MTB . Er werd een verkoper van de sport afdeling bij gehaald om mij verder te helpen. Na wat modellen gezien te hebben zag ik de gigant staan die ik zocht. Deze werd klaar gemaakt voor een proefritje deze reed goed waarna de deal snel geregeld was. De gigant werd gelijk klaar gemaakt zodat ik deze direct kon meenemen. Top service
Beste Ton, Hartelijk dank voor uw enthousiaste en positieve reactie. Wij zijn verheugd te horen dat u zich bij ons vriendelijk en goed ontvangen heeft gevoeld. Het doet ons plezier dat onze medewerkers u snel en adequaat hebben kunnen helpen bij het vinden van de juiste MTB en dat u tevreden bent met zowel de service als uw nieuwe fiets. Wij wensen u vele veilige en plezierige kilometers toe met uw Gigant en hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
My experience was good even though I had to wait for parts to arrive. That happens. In any case the mechanics were informative and very helpful and provided information to tell me what was happening. The service is not cheap but the results are good.
Beste Leandro, Hartelijk dank voor uw positieve terugkoppeling. Het doet ons plezier te horen dat u onze gastvrijheid en de behulpzaamheid van onze monteurs als prettig heeft ervaren. Wij hopen u in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Ik ga met mijn fiets- benodigdheden naar Broekhuis, waarom, omdat ik vind dat je wel kwaliteit krijgt voor je geld. Goede vakmensen die jou indie nodig ook nog eens goed advies kunnen geven. Groetjes Tonnie Kroeze Wierden
Beste Tonnie, Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het vertrouwen dat u in Broekhuis stelt. Wij streven ernaar om elke klant niet alleen van de juiste producten te voorzien, maar ook van deskundig en persoonlijk advies. U bent altijd van harte welkom in onze vestiging. Wij helpen u graag weer verder wanneer u ons nodig heeft. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Goede uitleg en service, vriendelijk personeel.
Beste Marlies, Bedankt voor uw positieve beoordeling. Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over onze service. De volgende keer staan we graag weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
De Shimano motor van mijn fiets raakte defect en ik ben door verwezen naar een Shimano Service Centre. Bij Broekhuis de diagnose gesteld en onder garantie de motor vervangen. Ondanks dat ik de fiets elders heb gekocht heb ik alles als zeer klantvriendelijk ervaren. Goede communicatie en vriendelijk personeel. Ik blijf hier komen!
Hartelijk dank voor uw geweldige feedback. We zijn blij dat de diagnose en de garantieafhandeling naar tevredenheid zijn verlopen en dat u de communicatie en de klantvriendelijkheid heeft gewaardeerd. We stellen uw vertrouwen zeer op prijs en kijken ernaar uit u in de toekomst weer te mogen helpen! Met vriendelijke groet, Broekhuis Fietsen Almelo
Ootmarsumsestraat 141
7603 AB Almelo